Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karbonatı çamaşır suyuyla denemiştim, sirkeyle denemedim hiç. Onu da denerim yeterki şu inatçı kireç lekeleri gitsin yoksa gerçekten en sonunda çıldırıp bütün karoları kıracağım:)))Derzleri söküyor, çok bekletmemek lazım. Sprey şişeye koyulup sıkılabilir. Cilde temas kesinlikle olmamalı.
Karbonat ve sirke denediniz mi? Karbonat döküp üstüne de sirke dökeceksiniz, köpürüyor karbonat.
Evet sadece karoya sıkarsanız olur, arkadaşın yazdığı gibi çok etkili.Karbonatı çamaşır suyuyla denemiştim, sirkeyle denemedim hiç. Onu da denerim yeterki şu inatçı kireç lekeleri gitsin yoksa gerçekten en sonunda çıldırıp bütün karoları kıracağım:)))
Peki bu Güldalı derzlere gelmeyecek şekilde sizin sprey şişesi çözümünüzle yalnızca karolar üzerine sıkmayı başarırsam etkili olur mu? Galiba bu gece çözümü bulacağım sizler sayesinde, kabus sona erecek.
Valla sağolun hepiniz, sıkıp dışarı kaçar biraz bekletirim, ağzımı burnumu kapatır durulamaya girerim, bir kere kireç sökücüyle çamaşır suyunu karıştırma gafletine düştüm banyodan kendimi nasıl attığımı bilmiyorum, resmen kimyasal bomba oldu:))) artık daha dikkatliyim böyle ürünlere karşı.Evet sadece karoya sıkarsanız olur, arkadaşın yazdığı gibi çok etkili.
Allah bebişinizi size bağışlasın, güle gğle sağşıkla sıhhatle büyütün inşaallah. Nane yağı için teşekkürler, hemen not aldımMerhaba
Çiçeklerin yapraklarına biriken toza.care konusunda fikrim yok ama koltuk masa kaneepe.sandalye ve tabure ayaklarına aglarini kuran, evimi öZELLİKLE de yazin istila eden minik orumceklerden bende bıktım
Duydum ki esansiyel nane yagindan suya damlattigimiz sprey bu konuda kesin çözüm imiş.
Hatta sadece orumcekler değil diğer böcekleri de bu koku evden uzak tutarmis ve ev haRika kokarmis.
Nane yağı henüz alamadim ama alir almaz deneyecegim.çünkü yakında emeklemeye başlayacak bir bebeğim var bu orumcekleri koltuklarin ayaklarinda vs. İstemiyorum
Evet çok güçlü, sizin derzleri söker mi bilmiyorum ama bende sorun olmadı, Şöyle söyleyeyim balkonlarım mermer döşeli, eski tip minik kare mermerlerden, ev 20 yıllık, onlara bile döktüm ben. Resmen mermerlerin rengi açıldı. Ama dediğim gibi plastiği eritip parçalayacak kadar güçlü. İsterseniz önce çok küçük bi alanda deneyin, yada belki suyla seyreltilebilir.Bu ürünü denerim ama çok kuvvetli dediniz, yerlerde kullanamayacak mıyım? Derzleri söküp atarsa, ben yerlerde de etkili olsun istiyorum çünkü, alt kat banyomda duşakabin var, tüm banyo batmıyor o yüzden ama üst kattakinde yok, akan kireçli su yerleri de berbat ediyor ki ev eskide değil, daha 4 yıllık, ilk oturan benim, banyonun yerleri de kahverengi yapılmış, kireç lekesi öyle kötü görünüyor ki insanı sinir eder, çözüm bulamazsam teak ağacı görünümlü karolar çıkmış onlardan döşeteceğim artık, titiz değilim dedim ama öyle evini boşlayan biri de değilim, güldal yerleri de mis gibi yapıyor derseniz dua ederim, hakikaten sıkıntı çünkü, gelen gidenim kireci tembellikten çıkaramadım sanıpta ayyyy muneye baaakkkk desin de istemem, kim ne dediyse denedim çıkmıyor inatçı kireç
Mutlaka deneyeceğim, yarın çarşıya ineceğim, dönerken BİM'i bir ziyaret ederim, kireci yok ederse bende başlarım sizin gibi Güldal hemde 1,5 lira demeye:))) teşekkür ederimEvet çok güçlü, sizin derzleri söker mi bilmiyorum ama bende sorun olmadı, Şöyle söyleyeyim balkonlarım mermer döşeli, eski tip minik kare mermerlerden, ev 20 yıllık, onlara bile döktüm ben. Resmen mermerlerin rengi açıldı. Ama dediğim gibi plastiği eritip parçalayacak kadar güçlü. İsterseniz önce çok küçük bi alanda deneyin, yada belki suyla seyreltilebilir.
Yahu hala mi teoride takildini zkaldini! benim tecrubemi de artik goz ardi ediyorsaniz su google'd a yazilmis yasanmisliklari da artik diyeyim galiba kendi gezegeninizde yasamaya devam edin... Illaki yok o oyle degil boyle demeye devam!
bu arada kedinize selam soyleyin o ne durus oyle! )
İnşaallah memnun kalırsınız, güzel ve kireçsiz haberlerinizi beklerizMutlaka deneyeceğim, yarın çarşıya ineceğim, dönerken BİM'i bir ziyaret ederim, kireci yok ederse bende başlarım sizin gibi Güldal hemde 1,5 lira demeye:))) teşekkür ederim
Kireçten kurtulursam yazacağım sevinç nidaları eşliğindeİnşaallah memnun kalırsınız, güzel ve kireçsiz haberlerinizi bekleriz
Var kanal 7 de çıkıyor onu internet uzerindende siparis verebilirsin bi arkadasta gordum cok guzelBi de bu utuleri yapmak icin bir makina cikarsalar valla dua edicem ya hergün ütü yapiyorum. Kol kaslarim gelisti :)
Makina degil ama.kolay :)Bi de bu utuleri yapmak icin bir makina cikarsalar valla dua edicem ya hergün ütü yapiyorum. Kol kaslarim gelisti :)
Ben bu fayanslar icin buhar makinasi bile almayi düşündüm ama pek bi etkisi yok dediler benimde sinirime gidiyor fayanslar