• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev temizliği! alışık olmadığınıza emin olduğum bir konu.

Messie dün de yazmıştım gene yazicam senin ilacın eve alacağın bu dost bu kedi köpek. Merak etme sen ölmüyosan kedi de ölmez o evde. Bi de onun hatırına toparlanmaya baslarsin belki. Düşün bunu lütfen

Messie dün de yazmıştım gene yazicam senin ilacın eve alacağın bu dost bu kedi köpek. Merak etme sen ölmüyosan kedi de ölmez o evde. Bi de onun hatırına toparlanmaya baslarsin belki. Düşün bunu lütfen
Benim.izlediğim hoasters programında evdeki kediler ölmüştü :KK45:

How to clean your house muydu neydi bi program vardi. Ama bu obsesive cleaning fln deil. Sari sacli denisik alman bi abla yapio ogretiyor tum temizligi. Ben ondan bisuru sey öğrendim. Sık sık izle bunlari. Sabah kalk izle. Aksam izle. Anca oyle olur. Bi zaman sonra davrandığın kişiye dönüşeceksin. Ama izlemeyi birakma. Sonuçta burdan gelip senin basinda bekleyemeyiz. Ama beni rahatsiz edin diyorsan mailini yolla seve seve rahatsiz ederiz. Izledin mi fln die

Ilerleyis var mi ?
Cok merak ediyorum acikcasi. Herkes ornekler vermis listeler hazirlamis. Sen nereden basladin. Ya da baslayabildin mi tam manasiyla takip edemedim.
Ama su saatten sonra takipteyim. Bol sans!
:)

reklam gibi olacak belki ama zamanında bana da öneren olsa seviniridm:) vileda magical diye bir ürün var. ben geçen sene taşınırken keşfettim.sprey şeklinde.mucize gibi gerçekten de..su lekelerine elveda diyor :):) ben hem lavaboda fayansta musluklarda her yerde kullanıyorum.banyoda mesela,duşakabinde..
evim bahçe katı ve camlar yere kadar iniyor benim,terastan dolayı.bunu sıkıyorum kendi beziyle siliyorum ne iz ne leke...
deneyince göreceksin çok pratik,çalışna kadın işiş tam:)
Bim de highgenic slikonlu temizleme spreyi var, dediğiniz ürün onun gibi sanırım, toz tutmuyor su tutmuyor, ahşap metal cam her yerde kullanılıyor, bir tek zeminde kullanılmıyor kayganlaştırıyor çünkü. İçerik aynıysa fiyat olarak bim de ki çok uygun. Camları onunla da siliyorum , sirkeli şu haricinde.

Güzeller topikte birlik beraberlik sağlandığına, konu dert olmaktan çıkıp kadın dayanışmasına döndüğüne göre, messie messie 'ye sayfalar dolusu tavsiyeler, temizlik ürünleri, taktiklere dönen bu konuyu uygun başlığa taşıyorum ki hem hoş sohbetler devam etsin, hemde messie messie sizlerle sohbet ederken taktikleri almaya da devam etsin.

Arada bir tartışsanızda beraberlik sağlamasını da biliyorsunuz şahanesiniz :KK15:

Bim de highgenic slikonlu temizleme spreyi var, dediğiniz ürün onun gibi sanırım, toz tutmuyor su tutmuyor, ahşap metal cam her yerde kullanılıyor, bir tek zeminde kullanılmıyor kayganlaştırıyor çünkü. İçerik aynıysa fiyat olarak bim de ki çok uygun. Camları onunla da siliyorum , sirkeli şu haricinde.
Bende ürünü sitedeki titiz hatunları okuyunca öğrendim, çok tavsiye edilmişti, gidip hemen aldım denedim, gerçekten süper bir icat, özellikle camları onla siliyorum, 15 günde leş gibi olan camlarım 1 ay tertemiz kalıyor, ki bizim buranın tozu berbattır tüm çerçeveye işler, benim gibi keyfe keder iş yapan hafiften tembellik abidesi kadınlar için muhteşem bir ürün:))) tavsiye edenlere duacıyım, çaktırmadan bu yaştan sonra ne metodlar öğrendim :-)

Bende ürünü sitedeki titiz hatunları okuyunca öğrendim, çok tavsiye edilmişti, gidip hemen aldım denedim, gerçekten süper bir icat, özellikle camları onla siliyorum, 15 günde leş gibi olan camlarım 1 ay tertemiz kalıyor, ki bizim buranın tozu berbattır tüm çerçeveye işler, benim gibi keyfe keder iş yapan hafiften tembellik abidesi kadınlar için muhteşem bir ürün:))) tavsiye edenlere duacıyım, çaktırmadan bu yaştan sonra ne metodlar öğrendim :-)
Çok da güzel bir kokusu var, yeni bitti canım çekti hemen almam lazım :temizlik:

Aklıma erkek arkadaşlara üniversitede otururken gittiğimizde karşılaştığımız manzara geldi :)
Önce çöpleri dışarı çıkarmanız lazım veya balkona çıkarın
Temizliğe başlamak için sabah erken uyanın ekmek arası bişeyler atıştırıp banyoy geçin tüm kirli çamaşırları dökün renklerine göre ayırın makineye çamaşırı atın o yıkanırken oturduğunuz odanın camlarını açın havalanmaya başlasın perdeleri mutlaka yıkayın sinekler Orayada yumurta bırakmış olabilir sonra cam silin sonra koltuk kanepe halı ve yer oda oda gidin derim
Eğer duvar silmeye üşenirseniz alın yetecek kadar boya ya boyatın ya boyayın derim

Bimde olanı mı aldınız? Biktim cam tozundan. Sabah silsem aksama bakıyorum yine toz var. Bu kadar işe yariyorsa ben de alayim.

Annemde de var o sprey
Her tarafı yağlı bırakıyor bu nasıl dandik bişi demişti geçen :))

Fotoğraf at bize sevindim adına başlamışın bir yerden eğer yapabiliyorsan camları açık tut öyle yat enazından diğer odalarınkini ne kadar çok havalanırsa sinekler için Okadar kolay olur

Çok da güzel bir kokusu var, yeni bitti canım çekti hemen almam lazım :temizlik:
Ben öyle güzel kokacağını ve işe yarayacağını tahmin etmemiştim, şimdi iyi ki tavsiyeleri dikkate alıp ürünü almışım diyorum, yerlere kullanamamak kötü oldu ama, derz araları çok toz oluyor bizde, ilçenin genel sıkıntısı, incecik toz yağıyor resmen, istediğiniz kadar dikkat edin yer karolarının arası berbat oluyor, bugün fırçayla temizlesem temiz kalsa gam yemeyeceğim ama yapıyorsun bir saat geçmiyor toz:( bu silikon bazlı ürünü kullanabilseydim cidden çok sevinecektim, bu durum o kadar sıkıyor ki canımı, yerleri komple parkeye çevireceğim, ev bir kere batar sonra temizlemesi kolay olur hiç olmazsa.

Ben öyle güzel kokacağını ve işe yarayacağını tahmin etmemiştim, şimdi iyi ki tavsiyeleri dikkate alıp ürünü almışım diyorum, yerlere kullanamamak kötü oldu ama, derz araları çok toz oluyor bizde, ilçenin genel sıkıntısı, incecik toz yağıyor resmen, istediğiniz kadar dikkat edin yer karolarının arası berbat oluyor, bugün fırçayla temizlesem temiz kalsa gam yemeyeceğim ama yapıyorsun bir saat geçmiyor toz:KK43: bu silikon bazlı ürünü kullanabilseydim cidden çok sevinecektim, bu durum o kadar sıkıyor ki canımı, yerleri komple parkeye çevireceğim, ev bir kere batar sonra temizlemesi kolay olur hiç olmazsa.
Derzlerden bende dertliyim, hem açılıyor dökülüyor hem kirli duruyor. En güzeli parke kesinlikle, ıslak zemin olmasın hiç bir evde artık :)
Ürün bir kere yanlışlıkla döküldü yere, defalarca duruladım yine de arınmadı, bir kaç gün ayağımız kaydı.

Annemde de var o sprey
Her tarafı yağlı bırakıyor bu nasıl dandik bişi demişti geçen :))
:-) silikon bazlı diye öyle sanıyordur, bende ilk denemeyi orta sehpada yaptım, kaygan bir zemin oluyor ama yağlı değil, memnun kalınca koltuklar, camlar nereyi bulduysam sıktım:))) memnunum.

Neee duşa kabını sız hıc parlatıcı ıle temızledınız mı?
Veya ankastrelerı bebek yagıyla sıldınızmı temızlık sonrası
ah ah denemenız lazım vıleda magıcılı ben cope attım dırek bunlardan sonra
Bu parlatıcıyı bulaşık makinası dışında her yerde kullandım ben:KK70: harika leke çıkarıyor, halıdan koltuktan. Duşa kabinim olursa bir gün orda da denerim :temizlik: bu mantıkla cam silerkende iyi olur .

Bimde olanı mı aldınız? Biktim cam tozundan. Sabah silsem aksama bakıyorum yine toz var. Bu kadar işe yariyorsa ben de alayim.
Bimde de satılıyor, aynı ürün aynı isimle A101'de de var, ben A101'de görünce kaptım hemen:)) ben camlardaki etkisinden memnunum, şöyle diyeyim size camları sildim sildikten sonra ne yağmur yağdı ne birşey, ki bizde toz derdi var, hemen hemen 1,5 ay camlarım temiz kaldı, koca bir toz kütlesi olması gerekirdi oysa.

Back