• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev temizliği! alışık olmadığınıza emin olduğum bir konu.

konu sahibi çok tatlı bu kadar (sözde temiz:KK53:) temiz düzenli kadınların olduğu bir formda bu kadar şirin gözükmek
tebrik ederim

öncesi ve sonrası fotoğrafları çekip sizlere göstermek istiyorum, neler başardığımı kendim de göreyim diye.
ama sanırım forum dışından da görülebiliyor bu fotoğraflar. herhangi bir detaydan tanıdık birinin kim olduğumu öğrenmesini istemiyorum.
şifreli albüm yapma gibi bir şansım var mı?

*iş görüşmesinden geldim, kabul edilmedim. biraz dinlenip temizliğe koyulacağım. canım da sıkıldı, hiçbi şey yapasım gelmiyo.

öncesi ve sonrası fotoğrafları çekip sizlere göstermek istiyorum, neler başardığımı kendim de göreyim diye.
ama sanırım forum dışından da görülebiliyor bu fotoğraflar. herhangi bir detaydan tanıdık birinin kim olduğumu öğrenmesini istemiyorum.
şifreli albüm yapma gibi bir şansım var mı?

*iş görüşmesinden geldim, kabul edilmedim. biraz dinlenip temizliğe koyulacağım. canım da sıkıldı, hiçbi şey yapasım gelmiyo.
yapasım gelmiyor kısmını geç işin püf noktası bu hem temizlik yapmak terapi gibidir sonrası büyük zevk

Birkaç mesajınızdan vardığım sonuç gaza gelebiliyorsunuz.
Harika bir şey bence bu.

Ben hayatta buraya açtığım konuyla temizliğe girişemem.
Konuyu okudukça kendimi umutsuz vaka olarak görmeye başladım : )

Siz çok iyi gidiyorsunuz.

doktora gitmeden nasıl kendine teşhis koydun ki, eğer gerçekten hastaysan buradan alacağın herhangi bir önerinin seni motive edeceğini sanmam, ama temizlik firmalarından birini çağırıp büyük bi temizlik yaptırdıktan sonra düzenli temizlikçi alabilirsin eve, ay aklıma tv deki "temizlik hastaları" programını getirdin, o programı izlesen daha çok motive olursun valla:KK53:
ben o programı çok aradım ama fragman dışında bulamıyorum,bana link atabilir misinizo_O

Elektrik supurgesini açın süpürgenin borusuyla sinekleri havada tek tek yakalarsiniz. Ayni sey örumcek aglari icin de gecerli. Bazen düşünüyorum da gerçekten çok garip ev işleri var...:110:

ben o programı çok aradım ama fragman dışında bulamıyorum,bana link atabilir misinizo_O

canım ben tlc ya da trt belgeselden izliyordum, ama sanırım artık çıkmıyor, sanırım dizi indirilen/izlenen yerlerde vardır, ben son zamanlarda pek dizi izlemediğimden baktım ama bulamadım

Onceden trt hd de veriyorlardı canım şimdi TLC de veriyorlar ama büyük evlere geçtiler şato gibi yerlerin düzenleme temizliğini yapıyorlar ;)
Yabancı dilin varsa you tube ye compulsive obsessive cleaner yazarsan çıkar

Back