• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev tapusu yüzünden sevgilimle ayrıldık

Adama bak,aldatırken hiç Urfalı değil 😊
Doğunun erkekleri hiç de böyle höt söt etmez,eşlerini el üstünde taşır çoğu. Biz belki yedi göbek güneydoğuluyuz,yarısı Antep yarısı Urfa gibidir soyumuz. Kimse kıyafetimize karışamaz,istediğin gibi giyinirsin kafasını kaldırıp bakamazlar bile. Ama işte arada böyle ayılar çıkıp yanlış imaj yaratıyorlar da olsun napalım 🙂gülüp geçiyoruz. Böyle ayılarla da evlenmiyoruz
Siz doğunun elit kesimisiniz bence çoğunluk hanzo , doğuda görev yapıyorum ultra lüks yaşayan ama hala görgüsüzce yaşayanlar var lakin vizyon sahibi düzgün , kaliteli elit bir yaşam biçimi geliştiren , kültürlü aileler de var ama kültürlü olan kesim azınlıkta maalesef , çoğu tarla , arsa zengini, lüks evlerde ve sitelerde köy hayatını sürdürmeye çalışıyorlar, mesela üst komşum her sabah başıma halı silkeliyor, adamlarda para var ama ne vizyon, ne kültür ne de insani bir yaşam tarzı var , kadınlar genelde ev hanımı ve söz hakları pek yok , doğum oranları çok yüksek, kültürlü insanlar az çocuk yaparken onlarda en az 5 çocuk var , bu gidişle meydan bunlara kalacak ...

Siz doğunun elit kesimisiniz bence çoğunluk hanzo , doğuda görev yapıyorum ultra lüks yaşayan ama hala görgüsüzce yaşayanlar var lakin vizyon sahibi düzgün , kaliteli elit bir yaşam biçimi geliştiren , kültürlü aileler de var ama kültürlü olan kesim azınlıkta maalesef , çoğu tarla , arsa zengini, lüks evlerde ve sitelerde köy hayatını sürdürmeye çalışıyorlar, mesela üst komşum her sabah başıma halı silkeliyor, adamlarda para var ama ne vizyon, ne kültür ne de insani bir yaşam tarzı var , kadınlar genelde ev hanımı ve söz hakları pek yok , doğum oranları çok yüksek, kültürlü insanlar az çocuk yaparken onlarda en az 5 çocuk var , bu gidişle meydan bunlara kalacak ...
Valla dümdüz aileyiz biz. Büyük bir evde herkes bir arada yaşıyor hatta. Öyle elitlik olur mu bilemedim. Sadece doğma büyüme şehirliyiz ve okumuşuz,okutulmuşuz. Kırsalda cehalet her zaman var,hanzoluk da var. Belki onlar öyle yaşıyordur bilmiyorum. Benim annem Urfadan çıkalı 50 sene olmuş,ben batıda doğdum ama bugün Urfadaki konağa yaşamak için geri dönsem aynı kıyafetleri giyerim kimse dönüp bakamaz bile ,cesaret ister 😊

Ne düşünelim önceki konuya da yapma etme barışma demiştik zaten, "iyi olmustan" başka ne diyelim yani, kurtulmussun sana kalsa surunecektin bu adamın peşinde, oda ona verdiğin tüm yetkiyle yapacağını yapmış sonunda 🤷🏻‍♀️
Valla ya kendi kendimi yaktım :D

yani benim annem babam egelidir geç evlenmişler koca insanlar ikisi de hayatlarını yaşamış büyük şehirler de görmüşler ama babam da evlenince iğrenç birine dönüşmüş o işler biraz da insanına bağlı ne memleket ne eğitim düzeyi benim babam öğretmendi :halay:
Aaa şans işi gerçekten

Valla ya kendi kendimi yaktım :D
Ay inşallah gerçekten böyle düşünüyorsundur da, atarlı giderli mesajlar, dram dram müzikler, acayip triplere girmiyorsundur, Allah aşkına uğraşma, git bı hava al birileriyle tanış bı kahve falan iç nefeslen

tvdeki asiret dogu dizilerinden anlamalisin ozellikle urfa.cocuk degismez canim babani dinle ayril.evin tapusu arabaniz hicbirsey size ait olmayacak hep atanin uzerinedir urfa gibi yerlerde .yani harcanirsin kizim alisamazsin bitsin bosver kurtul o cocuktan
Kendi çocuğunu bile sahiplenmene müsaade (!) edilmez.

Kendi başkalarıyla seks muhabbeti yapıyor ama senin kılık kıyafetini kısıtlıyor... En doğrusunu yapmışsın ayrılmakla. Sana göz dağı vermek istiyor olabilir, geri dönerse sakın kabul etme. Ayrıca ceyizine neden üzülüyorsun ki, evlenince kullanırsın hepsini.
Başkasına niyetle alıp ilerde kullanabilir miyim bilmiyorum kötü enerjisini istemem hiç:D yok gözdağı vermiyodur çünkü ailelere söylicez hani geri dönüşü yok biliyo. Kabul etmem dönse de artık

Ay inşallah gerçekten böyle düşünüyorsundur da, atarlı giderli mesajlar, dram dram müzikler, acayip triplere girmiyorsundur, Allah aşkına uğraşma, git bı hava al birileriyle tanış bı kahve falan iç nefeslen
1-2 ay kendime zaman verip spora başlarım en iyisi sonrası kısmet tanışırım elbet:) teşekkür ederim tavsiyen için gerçekten sağol❤️

Başkasına niyetle alıp ilerde kullanabilir miyim bilmiyorum kötü enerjisini istemem hiç:D yok gözdağı vermiyodur çünkü ailelere söylicez hani geri dönüşü yok biliyo. Kabul etmem dönse de artık
Ben hiç inanmıyorum eşyaya enerji geçeceğine ama sen bilirsin tabi, istemiyorsan kullanma. Geri dönüşü olmamasına sevindim çünkü gerçekten olmayacak bir işmiş. Böyle adamlardan uzak durmak lazım.

Ben hiç inanmıyorum eşyaya enerji geçeceğine ama sen bilirsin tabi, istemiyorsan kullanma. Geri dönüşü olmamasına sevindim çünkü gerçekten olmayacak bir işmiş. Böyle adamlardan uzak durmak lazım.
Yani kullanınca aklıma gelir falan gerek yok ya evet iyi ki bitti kurtuldum son kez

su erkeklerdeki ozguven, kendi degerini farkinda olmak bu kadinlarda niye yok?
kadinsan aldatilsan da, yatakta da bassan, dövse , anana da sövse, ailen seni reddedecek de olsa yine de bir sans daha diye ömrünü yiyorsun.
ama erkek senin onun sehrinde kisa kolla gezme ihtimalinden bile "bu bana uygun değil" deyip ayrilabiliyor.
gercekten arastirilmasi gereken bir konu

Merhaba arkadaşlar. Önceden konu açmıştım sevgilim biriyle mesajlaşmıştı seks içerikli ,ayrılmıştık. Sonra annesi aradı beni bir şekilde dayanamadım barıştık. O güven asla geri gelmedi, sürekli aklıma bu yaptığı geliyodu ama bi şekilde azalıyodu zamanla. Neyse ocak ayında aileler tanıştı. Babam doğulu biri istemiyordu, halamlar araya girdi ve tanışmayı kabul etti. Güzel geçti tanışma. Sonra babam sinirlendi doğulu diye yine kabullenemedi başta. Tam babam yavaş yavaş alışıyordu ki biz çocukla kavga ettik. Yakın zamanda ev alcaktı bizim için. Ev alınca tapuyu babasının üstüne yapacakmıs. Neden dedim , bizde böyle dedi. Çok saçma geldi bana ve biz küstük. Ara sıra da sıfır kol kıyafet fotoğrafı atıp alcam sence nasıl dediğimde urfada giyilmez diye kavga çıkıyordu dekoltesiz sadece kolu full açık tişört yüzünden. Veya tartışırken bana bişey söyleme alttan almayı bil diyip bana kızıyordu haklı da olsam. Bu tarz kavgalar oluyodu.bunlar yüzünden de anlaşamadığımızı düşünüyoduk biraz. Neyse ev kavgasından sonra 3 gün geçti ve dün bitirmek istedi. Ben oraya uyum sağlayamazmışım, ilerde sıkıntı olacakmış. Doğru olduğunu biliyorum ama keşke zaman ileri aksa ve unutsam hemen yani tekrar ulaşacağını asla düşünmüyorum çünkü düşünerek aldığı bi karar sanırım. Sadece ona alıştığım için üzülüyorum biraz yoksa aslında içten içe mutluyum bitmesi gerekiyordu ilk olayda. daha yeni çeyiz dizmeye başlıyordum elimde kaldı herşey bok oldu. Aileme söyleyince artık daha da dönüşü yok. Siz ne düşünüyosunuz?
Düşünerek değil danışarak aldığı bir karar. Siz babanıza beğendirene kadar göbeğiniz çatladı, o babasının bir lafı ile sizi sildi. O kadar. Kabullenin ve alışın.

Ben de gidince gördüm evet haklısın cidden. Kendi ailesinde kadınlar kızlar kapalı ama bana karşı naziklerdi. Annesi hep benim tarafımı tutardı bişey olsa. O yüzden biraz anlaşabilirim belki çocukla da düzelir diyordum
Allah bilir ne laflar saydılar evin tapusunu vermek istemediğinizi duyunca o nazik kaynana ve görümceler. ☺

Back
X