• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev tapusu yüzünden sevgilimle ayrıldık

Ay gerçekten hep böyle haksızken üste çıkan bi tipti zaten şaşırtmadı
Neyse en azından senin için hayırlısı olmuş. Sen de bundan sonra olmayanı/olmayacağı oldurmaya çalışma. Bu arada ben Urfa’da gayet açık giyinen insanlar gördüm. Adam kendi taleplerini bölgeye uyarlamış

Neyse en azından senin için hayırlısı olmuş. Sen de bundan sonra olmayanı/olmayacağı oldurmaya çalışma. Bu arada ben Urfa’da gayet açık giyinen insanlar gördüm. Adam kendi taleplerini bölgeye uyarlamış
Ben de gidince gördüm evet haklısın cidden. Kendi ailesinde kadınlar kızlar kapalı ama bana karşı naziklerdi. Annesi hep benim tarafımı tutardı bişey olsa. O yüzden biraz anlaşabilirim belki çocukla da düzelir diyordum

Merhaba arkadaşlar. Önceden konu açmıştım sevgilim biriyle mesajlaşmıştı seks içerikli ,ayrılmıştık. Sonra annesi aradı beni bir şekilde dayanamadım barıştık. O güven asla geri gelmedi, sürekli aklıma bu yaptığı geliyodu ama bi şekilde azalıyodu zamanla. Neyse ocak ayında aileler tanıştı. Babam doğulu biri istemiyordu, halamlar araya girdi ve tanışmayı kabul etti. Güzel geçti tanışma. Sonra babam sinirlendi doğulu diye yine kabullenemedi başta. Tam babam yavaş yavaş alışıyordu ki biz çocukla kavga ettik. Yakın zamanda ev alcaktı bizim için. Ev alınca tapuyu babasının üstüne yapacakmıs. Neden dedim , bizde böyle dedi. Çok saçma geldi bana ve biz küstük. Ara sıra da sıfır kol kıyafet fotoğrafı atıp alcam sence nasıl dediğimde urfada giyilmez diye kavga çıkıyordu dekoltesiz sadece kolu full açık tişört yüzünden. Veya tartışırken bana bişey söyleme alttan almayı bil diyip bana kızıyordu haklı da olsam. Bu tarz kavgalar oluyodu.bunlar yüzünden de anlaşamadığımızı düşünüyoduk biraz. Neyse ev kavgasından sonra 3 gün geçti ve dün bitirmek istedi. Ben oraya uyum sağlayamazmışım, ilerde sıkıntı olacakmış. Doğru olduğunu biliyorum ama keşke zaman ileri aksa ve unutsam hemen yani tekrar ulaşacağını asla düşünmüyorum çünkü düşünerek aldığı bi karar sanırım. Sadece ona alıştığım için üzülüyorum biraz yoksa aslında içten içe mutluyum bitmesi gerekiyordu ilk olayda. daha yeni çeyiz dizmeye başlıyordum elimde kaldı herşey bok oldu. Aileme söyleyince artık daha da dönüşü yok. Siz ne düşünüyosunuz?
Dünyada başka erkek mi kalmadı?

Iyi ki ayrilmis yoksa siz herseye ragmen evlenecek gibi duruyorsunuz. Ailenize soyleyin bir an oncede geri donusunuz olmasin. Umarim bunlara ragmen geri donerse devam etmezsiniz
Evet neden böyle aptal oldum sevince anlamıyorum. Sanki başka biriyle olamaz bu çocuk olmalı gibi hissediyodum ama içten içe olmamalıydı iyi oldu biliyorum:)

Cidden aile bazen haksız diyodum ama benim durumumda haklı çıktılar
Ailen uç noktada hasta insanlar değilse tabiki de onlardan başka dost tanımayacaksın, aileni dinle mutlaka anne babalar hisseder, bak geçen testere ile eşi tarafından kesilen hemşire vardı, kızın babası demiş bununla evlenme gözüm tutmadı adam keş demiş lakin kızı dinlememiş ve sonuç 2 aylık evliyken testere ile kesilerek öldürüldü, sen yürek mi yedin de görgüsüz insanların kol gezdiği, kadının bir insan bile sayılmadığı yere gelin gidecektin, verilmiş sadakan varmışta o seni bırakmış tam tersi de olabilirdi, kızlarımız asla akıllanmıyorlar, benim de bir kızım var rabbim iyilerle karşılaştırsın ve feraset , akıl versin diye dua ediyorum hep , bir evlat akılsız ise ailesini de kendisi ile beraber yakıyor maalesef , bu devirde evlenirken bin kere düşünün, değer görmeyeceğiniz , daha evlenmeden sizden mal kaçıracak adamlarla evlenmeyin ! Akıllı olun biraz yaaa...

Ailen uç noktada hasta insanlar değilse tabiki de onlardan başka dost tanımayacaksın, aileni dinle mutlaka anne babalar hisseder, bak geçen testere ile eşi tarafından kesilen hemşire vardı, kızı babası demiş buunla evlenme gözüm tutmadı adam keş demiş lakin kızı dinlememiş ve sonuç 2 aylık evliyken testere ile kesilerek öldürüldü, sen yürek mi yedin de görgüsüz insanların kol gezdiği, kadının bir insan bile sayılmadığı yere gelin gidecektin, verilmiş sadakan varmışta o seni bırakmış tam tersi de olabilirdi, kızlarımız asla akıllanmıyorlar, benim de bir kızım var rabbim iyilerle karşılaştırsın ve feraset , akıl versin diye dua ediyorum hep , bir evlat akılsız ise ailesini de kendisi ile beraber yakıyor maalesef , bu devirde evlenirken bin kere düşünün, değer görmeyeceğiniz , daha evlenmeden sizden mal kaçıracak adamlarla evlenmeyin ! Akıllı olun biraz yaaa...
Biliyorum ailem karşı çıksa silerdim zaten mecburen. Evet o kıza çok üzüldüm, çocuk madde kullanan bi tipmiş allahın belası. Gerçekten evlenmeden mal kaçırıyor. Millet üstüne ev araba yaptırır, benimki 1 evi bile saklama derdinde pislik

Adama bak,aldatırken hiç Urfalı değil 😊
Doğunun erkekleri hiç de böyle höt söt etmez,eşlerini el üstünde taşır çoğu. Biz belki yedi göbek güneydoğuluyuz,yarısı Antep yarısı Urfa gibidir soyumuz. Kimse kıyafetimize karışamaz,istediğin gibi giyinirsin kafasını kaldırıp bakamazlar bile. Ama işte arada böyle ayılar çıkıp yanlış imaj yaratıyorlar da olsun napalım 🙂gülüp geçiyoruz. Böyle ayılarla da evlenmiyoruz

Merhaba arkadaşlar. Önceden konu açmıştım sevgilim biriyle mesajlaşmıştı seks içerikli ,ayrılmıştık. Sonra annesi aradı beni bir şekilde dayanamadım barıştık. O güven asla geri gelmedi, sürekli aklıma bu yaptığı geliyodu ama bi şekilde azalıyodu zamanla. Neyse ocak ayında aileler tanıştı. Babam doğulu biri istemiyordu, halamlar araya girdi ve tanışmayı kabul etti. Güzel geçti tanışma. Sonra babam sinirlendi doğulu diye yine kabullenemedi başta. Tam babam yavaş yavaş alışıyordu ki biz çocukla kavga ettik. Yakın zamanda ev alcaktı bizim için. Ev alınca tapuyu babasının üstüne yapacakmıs. Neden dedim , bizde böyle dedi. Çok saçma geldi bana ve biz küstük. Ara sıra da sıfır kol kıyafet fotoğrafı atıp alcam sence nasıl dediğimde urfada giyilmez diye kavga çıkıyordu dekoltesiz sadece kolu full açık tişört yüzünden. Veya tartışırken bana bişey söyleme alttan almayı bil diyip bana kızıyordu haklı da olsam. Bu tarz kavgalar oluyodu.bunlar yüzünden de anlaşamadığımızı düşünüyoduk biraz. Neyse ev kavgasından sonra 3 gün geçti ve dün bitirmek istedi. Ben oraya uyum sağlayamazmışım, ilerde sıkıntı olacakmış. Doğru olduğunu biliyorum ama keşke zaman ileri aksa ve unutsam hemen yani tekrar ulaşacağını asla düşünmüyorum çünkü düşünerek aldığı bi karar sanırım. Sadece ona alıştığım için üzülüyorum biraz yoksa aslında içten içe mutluyum bitmesi gerekiyordu ilk olayda. daha yeni çeyiz dizmeye başlıyordum elimde kaldı herşey bok oldu. Aileme söyleyince artık daha da dönüşü yok. Siz ne düşünüyosunuz?
Aldatmış, seni pek insan yerine koymayacağını, kararlarına saygı duymayacağını belirtmiş hala neyi sorguluyorsun ki?

Çok tepki çekicem belki ama urfalıysa uzak dur kafaları geçmişte kalmış seni sindirmeye çalışırlar sürekli

Urfalılar bile Urfa’da yaşamıyor, siz nasıl yaşayacaktınız orada ya. Allah akıl fikir versin. Adamın doğulu olmasından önce ortada daha büyük bir sorun var farkında mısın? Seni aldatmış??
Evet😭 annem de orda yapamazsın diyodu ama benim hayalimde güzel mutlu bir evlilik hayatı vardı hayal sadece tabii gerçek olmazdı

Çok tepki çekicem belki ama urfalıysa uzak dur kafaları geçmişte kalmış seni sindirmeye çalışırlar sürekli
Gerçekten öyle her konuda beni ezmeye çalışırdı, haksızsa bile haklı gibi davranan biri. Ailesi onun aksine hep benim tarafımı tutardı o kadar biliyolar ki çocuk haksız hep. Yani başka şehir görmüş düzelmiştir diyodum ama urfa kafası zor cidden

Urfalı deyince okumayı bıraktım. Heryerin iyisi kötüsü var ama Urfalılardan uzak durmak en iyisi
Genelleme yapmamak lazım bence.Üniversitede urfalı bir kız arkadaşım vardı.Dünya iyisi çok tatlı biriydi.Ama erkekler i biraz kaba saba.Hatta biraz değil çok😀Ben de doğuluyum ama memleketimin erkekleri kadına çok değer verir el üstünde tutarlar eşlerini.Konu sahibinin daha önce açtığı konudan hatırladım.Doğu erkeği kadını eziyor tarzında bişeyler söylemişti.Ama benim bulunduğum şehirde hiç öyle bir şey yok.Özellikle ev hanımları prensesler gibi yaşıyor.

Kendi başkalarıyla seks muhabbeti yapıyor ama senin kılık kıyafetini kısıtlıyor... En doğrusunu yapmışsın ayrılmakla. Sana göz dağı vermek istiyor olabilir, geri dönerse sakın kabul etme. Ayrıca ceyizine neden üzülüyorsun ki, evlenince kullanırsın hepsini.

Adama bak,aldatırken hiç Urfalı değil 😊
Doğunun erkekleri hiç de böyle höt söt etmez,eşlerini el üstünde taşır çoğu. Biz belki yedi göbek güneydoğuluyuz,yarısı Antep yarısı Urfa gibidir soyumuz. Kimse kıyafetimize karışamaz,istediğin gibi giyinirsin kafasını kaldırıp bakamazlar bile. Ama işte arada böyle ayılar çıkıp yanlış imaj yaratıyorlar da olsun napalım 🙂gülüp geçiyoruz. Böyle ayılarla da evlenmiyoruz
Siz şanslıymışsınız ama benim tanıdıgım tüm urfalılar bu tipte açıkçası eski kafalılar maalesef. Gitsin köyden kendine göre birini bulsun bu tipler valla çok haklısın

Back
X