• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev tapusu yüzünden sevgilimle ayrıldık

Merhaba arkadaşlar. Önceden konu açmıştım sevgilim biriyle mesajlaşmıştı seks içerikli ,ayrılmıştık. Sonra annesi aradı beni bir şekilde dayanamadım barıştık. O güven asla geri gelmedi, sürekli aklıma bu yaptığı geliyodu ama bi şekilde azalıyodu zamanla. Neyse ocak ayında aileler tanıştı. Babam doğulu biri istemiyordu, halamlar araya girdi ve tanışmayı kabul etti. Güzel geçti tanışma. Sonra babam sinirlendi doğulu diye yine kabullenemedi başta. Tam babam yavaş yavaş alışıyordu ki biz çocukla kavga ettik. Yakın zamanda ev alcaktı bizim için. Ev alınca tapuyu babasının üstüne yapacakmıs. Neden dedim , bizde böyle dedi. Çok saçma geldi bana ve biz küstük. Ara sıra da sıfır kol kıyafet fotoğrafı atıp alcam sence nasıl dediğimde urfada giyilmez diye kavga çıkıyordu dekoltesiz sadece kolu full açık tişört yüzünden. Veya tartışırken bana bişey söyleme alttan almayı bil diyip bana kızıyordu haklı da olsam. Bu tarz kavgalar oluyodu.bunlar yüzünden de anlaşamadığımızı düşünüyoduk biraz. Neyse ev kavgasından sonra 3 gün geçti ve dün bitirmek istedi. Ben oraya uyum sağlayamazmışım, ilerde sıkıntı olacakmış. Doğru olduğunu biliyorum ama keşke zaman ileri aksa ve unutsam hemen yani tekrar ulaşacağını asla düşünmüyorum çünkü düşünerek aldığı bi karar sanırım. Sadece ona alıştığım için üzülüyorum biraz yoksa aslında içten içe mutluyum bitmesi gerekiyordu ilk olayda. daha yeni çeyiz dizmeye başlıyordum elimde kaldı herşey bok oldu. Aileme söyleyince artık daha da dönüşü yok. Siz ne düşünüyosunuz?
Ev tapusu mu kiz kac kurtar kendini asil senin ayrilman lazimmis

Genelleme yapmamak lazım bence.Üniversitede urfalı bir kız arkadaşım vardı.Dünya iyisi çok tatlı biriydi.Ama erkekler i biraz kaba saba.Hatta biraz değil çok😀Ben de doğuluyum ama memleketimin erkekleri kadına çok değer verir el üstünde tutarlar eşlerini.Konu sahibinin daha önce açtığı konudan hatırladım.Doğu erkeği kadını eziyor tarzında bişeyler söylemişti.Ama benim bulunduğum şehirde hiç öyle bir şey yok.Özellikle ev hanımları prensesler gibi yaşıyor.
Sizin şehir güzelmiş keşke bu da el üstünde tutsaydı ama urfada kadını eziyorlar gerçekten. Söz hakkın 2.planda önce erkekler hep. Ben de tam tersi yapıdayım anlaşamadık:D

Sizin şehir güzelmiş keşke bu da el üstünde tutsaydı ama urfada kadını eziyorlar gerçekten. Söz hakkın 2.planda önce erkekler hep. Ben de tam tersi yapıdayım anlaşamadık:D
Evlenmeden önce urfalı biriyle görüşmüştüm.Birileri araya girince hadi bi görüşeyim dedim.Allahım böyle bir kabalık hanzoluk olamaz.Arkama bakmadan kaçtım.Bizim komşumuzun kızı vardı urfalı bir çocukla görüşüyordu.Çocuğun ailesi kızın başına neler etti.Ayrıl dememize rağmen ayrılmadı.Evlendi gitti şimdi ne yapıyor bilmiyorum.Urfa erkeklerinde genel anlamda bir sıkıntı var demek ki.

Merhaba arkadaşlar. Önceden konu açmıştım sevgilim biriyle mesajlaşmıştı seks içerikli ,ayrılmıştık. Sonra annesi aradı beni bir şekilde dayanamadım barıştık. O güven asla geri gelmedi, sürekli aklıma bu yaptığı geliyodu ama bi şekilde azalıyodu zamanla. Neyse ocak ayında aileler tanıştı. Babam doğulu biri istemiyordu, halamlar araya girdi ve tanışmayı kabul etti. Güzel geçti tanışma. Sonra babam sinirlendi doğulu diye yine kabullenemedi başta. Tam babam yavaş yavaş alışıyordu ki biz çocukla kavga ettik. Yakın zamanda ev alcaktı bizim için. Ev alınca tapuyu babasının üstüne yapacakmıs. Neden dedim , bizde böyle dedi. Çok saçma geldi bana ve biz küstük. Ara sıra da sıfır kol kıyafet fotoğrafı atıp alcam sence nasıl dediğimde urfada giyilmez diye kavga çıkıyordu dekoltesiz sadece kolu full açık tişört yüzünden. Veya tartışırken bana bişey söyleme alttan almayı bil diyip bana kızıyordu haklı da olsam. Bu tarz kavgalar oluyodu.bunlar yüzünden de anlaşamadığımızı düşünüyoduk biraz. Neyse ev kavgasından sonra 3 gün geçti ve dün bitirmek istedi. Ben oraya uyum sağlayamazmışım, ilerde sıkıntı olacakmış. Doğru olduğunu biliyorum ama keşke zaman ileri aksa ve unutsam hemen yani tekrar ulaşacağını asla düşünmüyorum çünkü düşünerek aldığı bi karar sanırım. Sadece ona alıştığım için üzülüyorum biraz yoksa aslında içten içe mutluyum bitmesi gerekiyordu ilk olayda. daha yeni çeyiz dizmeye başlıyordum elimde kaldı herşey bok oldu. Aileme söyleyince artık daha da dönüşü yok. Siz ne düşünüyosunuz?
Kızım boyle biri olacak diye ödüm kopuyor.Nerden buluyorsunuz bu adamları

Böyle bişey duymamıştım hiç ya gerçekten. Baba üstüne ne alaka anlamadım şaşırdım kaldım duyunca. En kötü ihtimal Babasıyla kavga etse bişey olsa adam bizi kovabilir evden ne bileyim ne gereği var kendi adına alması mantıklıyken. Çok haklısınız aile çoğu zaman haklı çıkıyor
gerçekten mi duymamıştın hiç?

eh ama yani.

hani bir insanı kabul edersin, ama, memleketiyle ilgili gerçekleri de baştan konuşursun -atıyorum karadenizliler de her sene çaya fındığa götürmek ister eşini, ben glirim (yada gelemem, neyse o) bunları konuşmadan evlilik mi olur? antepli eniştem var o da her sene fıstık zamanı gier ama kuzenim gitmez. derdim doğu batı değil.

urfa çok da öyle erkeklerinin medeni tavırlarıyla, kadın-erkek eşitliğiyle bu konuda aydın düşünceleriyle ünlü bir kentimiz değil, Allah aşkına, adam Urfalı ise başka yere 10 soracaksan ona 100 kere soracak ölçecek tartacaksın, bu iş böyle.

hepsini geçtim adam aldatmayı kendine hak görüyor daha eteğini, makyajını, tapunu bütçeni geçtim, aldatıyor normal geliyor.

yarın sana kuma getirirdi o da "bizde normal" olurdu. yürek mi yiyorsunuz anlamadım ki...

bu arada her şehirde açık da kapalı da var
adana da sıcak yer urfa da
kimse kusura bakmasın ama adana ile urfa arasında kadınların rahatlığı giyimi arasında 100 ışık yılı mesafe var, adanada kadınlar acaip şık şıkıdık geziyorlar, --cono mahallesine gitmedim, tabi. ama o hattı Irak-İran sınırlarına kadar ilçe ilçe gezdim. her şehri biliyorum. erkek arkadaşım da g.doğulu

urfa hepsinden ayrı bi' tuhaf bu konuda. Mardin'liden Diyarbakır'lıdan özel olarak çekinmem Antep zaten çekinmem (her yerin iyisi vardır kötüsü vardı o ayrı) ama Urfa'lıdan bu ilişkiler konusunda çekinirim arkadaş...İyidir, sıcaktır, merhametlidir, yedirmesi içirmesi filan on numaradır vs. ama kadın-erkek ilişkilerinde kafaları bammmmbaşka. şehrin ortalaması bu, siz de ekstra iyisine denk gelmemişsiniz.

Burdan evlenmeye cabalayan genc kizlara sesleneyim, ailenizin istemedigi insanlar konusunda tutturmayin, acaba annem babam ne demeye çalışıyor diye anlamaya calisin, cok buyuk ihtimalle haksiz çıkmazlar, isin dogusu batisi yok, okuz okuzdur.
Evet anlamaya çalışmıştım aslında ama kalp hataya düşürüyor bazen. Öküz öküzdür tabii ama bu urfa tarafı genellikle çok sıkıntılı iş ilerledikçe ortaya çıkıyor başta çok iyi yoksa

Sizii aldatan birini affedip geri dönerek yapmışsınız hatayı en başta. Üstelik aracı olan annesi.

Kültür farkı var, eski sevgiliniz tam bir barzo kısıtlayıcı birisi. Ev alsa tapuyu da babasının üstüne yapacakmış. Yani kendi sözünün bir önemi olmayan ailesine kendini kullandıran bir erkek.

Aldatan yine aldatır sağı solu belli olmaz. Her yerden arızalı zaten . Evlenseydiniz eğer bir gün mutluluk yüzü görmezdiniz, sizi eve kapatır " şuraya gitme bunu giyme" diye kısıtlardı , devamlı ailesine hizmet etmenizi beklerdi,bir de aldatan birisi olduğu için tekrardan aldatma ihtimali yüksek. Erkek mi kalmadı Allah aşkına. Erkenden kurtulduğunuza şükredin. Kesinlikle barışmayın bir daha.

Çok tepki çekicem belki ama urfalıysa uzak dur kafaları geçmişte kalmış seni sindirmeye çalışırlar sürekli
Ben de yazackatim linç yerim diye korktum.Belli yerlere hiç bulasilmamali.Adam iyidir ,anası kötüdür.Kulturdur bı yerden almıştır.Hic bulasmamak lazım.Benim yan komşum var.Bu aileye girecek gelini umarım öldürmezler diyorum şimdiden.Oyle pislik insanlar.Ama kesin kaynana dayağı yer

Çok tepki çekicem belki ama urfalıysa uzak dur kafaları geçmişte kalmış seni sindirmeye çalışırlar sürekli
Ben de yazackatim linç yerim diye korktum.Belli yerlere hiç bulasilmamali.Adam iyidir ,anası kötüdür.Kulturdur bı yerden almıştır.Hic bulasmamak lazım.Benim yan komşum var.Bu aileye girecek gelini umarım öldürm
Doğulu olmayan kızların doğulu erkeklerle evlenmesi yasaklansın
Kizilcik serveti doğanın başka bir versiyonu.İlla ki o berbat şeyleri yasayacaklar

Ben de yazackatim linç yerim diye korktum.Belli yerlere hiç bulasilmamali.Adam iyidir ,anası kötüdür.Kulturdur bı yerden almıştır.Hic bulasmamak lazım.Benim yan komşum var.Bu aileye girecek gelini umarım öldürmezler diyorum şimdiden.Oyle pislik insanlar.Ama kesin kaynana dayağı yer
Ay allah korusun. Gerçekten farklı kültürler anlaşamıyor ya olmuyor yani patlak veriyo bi yerde

Back
X