Böyle bişey duymamıştım hiç ya gerçekten. Baba üstüne ne alaka anlamadım şaşırdım kaldım duyunca. En kötü ihtimal Babasıyla kavga etse bişey olsa adam bizi kovabilir evden ne bileyim ne gereği var kendi adına alması mantıklıyken. Çok haklısınız aile çoğu zaman haklı çıkıyor
gerçekten mi duymamıştın hiç?
eh ama yani.
hani bir insanı kabul edersin, ama, memleketiyle ilgili gerçekleri de baştan konuşursun -atıyorum karadenizliler de her sene çaya fındığa götürmek ister eşini, ben glirim (yada gelemem, neyse o) bunları konuşmadan evlilik mi olur? antepli eniştem var o da her sene fıstık zamanı gier ama kuzenim gitmez. derdim doğu batı değil.
urfa çok da öyle erkeklerinin medeni tavırlarıyla, kadın-erkek eşitliğiyle bu konuda aydın düşünceleriyle ünlü bir kentimiz değil, Allah aşkına, adam Urfalı ise başka yere 10 soracaksan ona 100 kere soracak ölçecek tartacaksın, bu iş böyle.
hepsini geçtim adam aldatmayı kendine hak görüyor daha eteğini, makyajını, tapunu bütçeni geçtim, aldatıyor normal geliyor.
yarın sana kuma getirirdi o da "bizde normal" olurdu. yürek mi yiyorsunuz anlamadım ki...
bu arada her şehirde açık da kapalı da var
adana da sıcak yer urfa da
kimse kusura bakmasın ama adana ile urfa arasında kadınların rahatlığı giyimi arasında 100 ışık yılı mesafe var, adanada kadınlar acaip şık şıkıdık geziyorlar, --cono mahallesine gitmedim, tabi. ama o hattı Irak-İran sınırlarına kadar ilçe ilçe gezdim. her şehri biliyorum. erkek arkadaşım da g.doğulu
urfa hepsinden ayrı bi' tuhaf bu konuda. Mardin'liden Diyarbakır'lıdan özel olarak çekinmem Antep zaten çekinmem (her yerin iyisi vardır kötüsü vardı o ayrı) ama Urfa'lıdan bu ilişkiler konusunda çekinirim arkadaş...İyidir, sıcaktır, merhametlidir, yedirmesi içirmesi filan on numaradır vs. ama kadın-erkek ilişkilerinde kafaları bammmmbaşka. şehrin ortalaması bu, siz de ekstra iyisine denk gelmemişsiniz.