• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev tapusu yüzünden sevgilimle ayrıldık

Ben de yazackatim linç yerim diye korktum.Belli yerlere hiç bulasilmamali.Adam iyidir ,anası kötüdür.Kulturdur bı yerden almıştır.Hic bulasmamak lazım.Benim yan komşum var.Bu aileye girecek gelini umarım öldürm

Kizilcik serveti doğanın başka bir versiyonu.İlla ki o berbat şeyleri yasayacaklar
Yani adam söylemiş zaten sürekli bizde böyle diye. Sizde böyle değilse uyum sağlamayacaksan kavga edeceksen evlenme.
Evet onlarda bireysel bir yaşam yok. Koloni halinde mutlulular. Adil bir aile ise de ne güzel. Eve alınan bir mal evin ortak malı. Bir ev alınıyorsa tabi ki babanın üstüne olacak. Sonra başka kardeşe ev alındığında o da babanın üstüne olacak.
Bunları kabul edemiyorsan ağlamaya sızlamaya gerek yok.

Merhaba arkadaşlar. Önceden konu açmıştım sevgilim biriyle mesajlaşmıştı seks içerikli ,ayrılmıştık. Sonra annesi aradı beni bir şekilde dayanamadım barıştık. O güven asla geri gelmedi, sürekli aklıma bu yaptığı geliyodu ama bi şekilde azalıyodu zamanla. Neyse ocak ayında aileler tanıştı. Babam doğulu biri istemiyordu, halamlar araya girdi ve tanışmayı kabul etti. Güzel geçti tanışma. Sonra babam sinirlendi doğulu diye yine kabullenemedi başta. Tam babam yavaş yavaş alışıyordu ki biz çocukla kavga ettik. Yakın zamanda ev alcaktı bizim için. Ev alınca tapuyu babasının üstüne yapacakmıs. Neden dedim , bizde böyle dedi. Çok saçma geldi bana ve biz küstük. Ara sıra da sıfır kol kıyafet fotoğrafı atıp alcam sence nasıl dediğimde urfada giyilmez diye kavga çıkıyordu dekoltesiz sadece kolu full açık tişört yüzünden. Veya tartışırken bana bişey söyleme alttan almayı bil diyip bana kızıyordu haklı da olsam. Bu tarz kavgalar oluyodu.bunlar yüzünden de anlaşamadığımızı düşünüyoduk biraz. Neyse ev kavgasından sonra 3 gün geçti ve dün bitirmek istedi. Ben oraya uyum sağlayamazmışım, ilerde sıkıntı olacakmış. Doğru olduğunu biliyorum ama keşke zaman ileri aksa ve unutsam hemen yani tekrar ulaşacağını asla düşünmüyorum çünkü düşünerek aldığı bi karar sanırım. Sadece ona alıştığım için üzülüyorum biraz yoksa aslında içten içe mutluyum bitmesi gerekiyordu ilk olayda. daha yeni çeyiz dizmeye başlıyordum elimde kaldı herşey bok oldu. Aileme söyleyince artık daha da dönüşü yok. Siz ne düşünüyosunuz?
Doğru söylüyor ve kültür farklılığı gerçekten büyük bir sorun, çünkü kimse alttan almak istemiyor. Hem sadakatsiz hem üste çıkmaya alışmış işine gelirse diyor.

Sizii aldatan birini affedip geri dönerek yapmışsınız hatayı en başta. Üstelik aracı olan annesi.

Kültür farkı var, eski sevgiliniz tam bir barzo kısıtlayıcı birisi. Ev alsa tapuyu da babasının üstüne yapacakmış. Yani kendi sözünün bir önemi olmayan ailesine kendini kullandıran bir erkek.

Aldatan yine aldatır sağı solu belli olmaz. Her yerden arızalı zaten . Evlenseydiniz eğer bir gün mutluluk yüzü görmezdiniz, sizi eve kapatır " şuraya gitme bunu giyme" diye kısıtlardı , devamlı ailesine hizmet etmenizi beklerdi,bir de aldatan birisi olduğu için tekrardan aldatma ihtimali yüksek. Erkek mi kalmadı Allah aşkına. Erkenden kurtulduğunuza şükredin. Kesinlikle barışmayın bir daha.
Evet baştan hatalıyım asla affetmeyecek insanken affetim kendine şaşırdım. Valla eve kapatır iş harici öyle biri. Spora gidicektim memleketimde kadın katı olan spor salonuna bile izin vermiyor istemiyordu nasıl kabul ettim bunları bilmem

Git babana senin istememen icime sinmiyor ayrildim o sahistan de de adam sevinsin
Tapu mapu karistirma
Bide beklemissin 3 gun sehzade karar versin diye hayret birseysin az kendine kiymet ver

Yani adam söylemiş zaten sürekli bizde böyle diye. Sizde böyle değilse uyum sağlamayacaksan kavga edeceksen evlenme.
Evet onlarda bireysel bir yaşam yok. Koloni halinde mutlulular. Adil bir aile ise de ne güzel. Eve alınan bir mal evin ortak malı. Bir ev alınıyorsa tabi ki babanın üstüne olacak. Sonra başka kardeşe ev alındığında o da babanın üstüne olacak.
Bunları kabul edemiyorsan ağlamaya sızlamaya gerek yok.
Bana daha yeni söyledi böyle saçma aile bağı olduğunu bilsem yapamazdım. Ben de ailemi çok severim ama gereksiz yakınlığa samimiyete gerek yok ayarı bilirim mesela.

Git babana senin istememen icime sinmiyor ayrildim o sahistan de de adam sevinsin
Tapu mapu karistirma
Bide beklemissin 3 gun sehzade karar versin diye hayret birseysin az kendine kiymet ver
Yok ben de ayrılmayı düşünüyodum doğrusu bu oldugunu biliyodum ama bitirecek o cesaret yoktu işte

Evet baştan hatalıyım asla affetmeyecek insanken affetim kendine şaşırdım. Valla eve kapatır iş harici öyle biri. Spora gidicektim memleketimde kadın katı olan spor salonuna bile izin vermiyor istemiyordu nasıl kabul ettim bunları bilmem
Yanlış anlamayın ama o bırakmasaydı bırakmayacak mışsınız. Allahın sevdiği kuluymuşsunuz. Sakın geri dönmeyin. Doğu ev meselesi değil aldatılmışısınız… nasıl bir akıl tutulması

Abla başta çok iyiydi ondan moderni yok. Zamanla iş ciddileştikçe içindeki ayı ortaya çıktı yavaş yavaş doz artınca normal geliyor insana
yani benim annem babam egelidir geç evlenmişler koca insanlar ikisi de hayatlarını yaşamış büyük şehirler de görmüşler ama babam da evlenince iğrenç birine dönüşmüş o işler biraz da insanına bağlı ne memleket ne eğitim düzeyi benim babam öğretmendi :halay:

Doğru söylüyor ve kültür farklılığı gerçekten büyük bir sorun, çünkü kimse alttan almak istemiyor. Hem sadakatsiz hem üste çıkmaya alışmış işine gelirse diyor.
Evet ben alttan alan biri oldum bu çocuk sayesinde. Haksız olsa da üste çıkan biri yapısı böyle saçma sapan

Yanlış anlamayın ama o bırakmasaydı bırakmayacak mışsınız. Allahın sevdiği kuluymuşsunuz. Sakın geri dönmeyin. Doğu ev meselesi değil aldatılmışısınız… nasıl bir akıl tutulması
Yargılamayın valla başıma gelene kadar ben de affetmezdim çok sevince beyin mallaşıyor işte. Aklım affetmese de kalbim affetmek istedi öyle salakça bişey oldu ama unutmuyor insan bu olayı zaten güven sıfırdı bende ona karşı

Bana daha yeni söyledi böyle saçma aile bağı olduğunu bilsem yapamazdım. Ben de ailemi çok severim ama gereksiz yakınlığa samimiyete gerek yok ayarı bilirim mesela.

Maalesef öyleler kendi içlerinde mutlular ama dışarıdan giren uyum sağlayamaz. Ayrıca baban da doğulu istemem derken Bunu kastediyordu ama düzgün iletişim kuramadığı için belki de ikna eden değil de ikna edilen oldu :)

aldatılıp barışıp sonrasında terk edilmişsin boşver şuan hala ilişki de olsan muhtemelen aldatılmaya devam edecektin, ve psikolojik şiddete devam edecekti zararın neresinden dönersen dön kâr.

Maalesef öyleler kendi içlerinde mutlular ama dışarıdan giren uyum sağlayamaz. Ayrıca baban da doğulu istemem derken Bunu kastediyordu ama düzgün iletişim kuramadığı için belki de ikna eden değil de ikna edilen oldu :)
Kesinlikle uyum sağlanmaz daha baştan neler çıktı yani başıma tapusu bile babasına saçma sapan işler. Babam milliyetçi diye istemiyodu çocuğum Türk olsun ister o ama anlaşamayacağımızı da düşündü tabii farklı kültür olunca

Sanırım o an akıl tutulması yaşamışsınız. Zararın neresinden dönülürse kârdır. Evlilik olmadığına şükretmeniz lazım gerçekten. Çok şanslısınız.

Ne düşünelim önceki konuya da yapma etme barışma demiştik zaten, "iyi olmustan" başka ne diyelim yani, kurtulmussun sana kalsa surunecektin bu adamın peşinde, oda ona verdiğin tüm yetkiyle yapacağını yapmış sonunda 🤷🏻‍♀️

Yargılamayın valla başıma gelene kadar ben de affetmezdim çok sevince beyin mallaşıyor işte. Aklım affetmese de kalbim affetmek istedi öyle salakça bişey oldu ama unutmuyor insan bu olayı zaten güven sıfırdı bende ona karşı
akıl kalp deme prensipler belirle onlara uy devlet yasasına uyar gibi o zaman doğrusunu yaparsın

Seni aldatan insanla ne diye evlilik yoluna giriyorsun. Erkek mi yok dünyada başka?
Merhaba arkadaşlar. Önceden konu açmıştım sevgilim biriyle mesajlaşmıştı seks içerikli ,ayrılmıştık. Sonra annesi aradı beni bir şekilde dayanamadım barıştık. O güven asla geri gelmedi, sürekli aklıma bu yaptığı geliyodu ama bi şekilde azalıyodu zamanla. Neyse ocak ayında aileler tanıştı. Babam doğulu biri istemiyordu, halamlar araya girdi ve tanışmayı kabul etti. Güzel geçti tanışma. Sonra babam sinirlendi doğulu diye yine kabullenemedi başta. Tam babam yavaş yavaş alışıyordu ki biz çocukla kavga ettik. Yakın zamanda ev alcaktı bizim için. Ev alınca tapuyu babasının üstüne yapacakmıs. Neden dedim , bizde böyle dedi. Çok saçma geldi bana ve biz küstük. Ara sıra da sıfır kol kıyafet fotoğrafı atıp alcam sence nasıl dediğimde urfada giyilmez diye kavga çıkıyordu dekoltesiz sadece kolu full açık tişört yüzünden. Veya tartışırken bana bişey söyleme alttan almayı bil diyip bana kızıyordu haklı da olsam. Bu tarz kavgalar oluyodu.bunlar yüzünden de anlaşamadığımızı düşünüyoduk biraz. Neyse ev kavgasından sonra 3 gün geçti ve dün bitirmek istedi. Ben oraya uyum sağlayamazmışım, ilerde sıkıntı olacakmış. Doğru olduğunu biliyorum ama keşke zaman ileri aksa ve unutsam hemen yani tekrar ulaşacağını asla düşünmüyorum çünkü düşünerek aldığı bi karar sanırım. Sadece ona alıştığım için üzülüyorum biraz yoksa aslında içten içe mutluyum bitmesi gerekiyordu ilk olayda. daha yeni çeyiz dizmeye başlıyordum elimde kaldı herşey bok oldu. Aileme söyleyince artık daha da dönüşü yok. Siz ne düşünüyosunuz?
Hem aldatmış hem kıyafetine karışıyor hem de öküz gibi beni alttan alacaksın diyor.
Bu kızlara ne oluyor da böyle adamların peşinden koşuyorlar yahu. Yine gördükki anne baba izin vermiyorsa bir bildiği var ailelerimizi dinleyin

Ben de yazackatim linç yerim diye korktum.Belli yerlere hiç bulasilmamali.Adam iyidir ,anası kötüdür.Kulturdur bı yerden almıştır.Hic bulasmamak lazım.Benim yan komşum var.Bu aileye girecek gelini umarım öldürmezler diyorum şimdiden.Oyle pislik insanlar.Ama kesin kaynana dayağı yer
Bizzat yaşadığım için biliyorum ben de umarım konu sahibi söylenenlere kulak verir

Back
X