Ev sahibinin çöp kutusu yıkattırma takıntısı

Temizlikci yoksa bir sorun bakalom o para ne oluyormus. Ben olsam vermem tatmin edici bir yanit yoksa.

Cop kutusu yikamaya gelince, bizim binada cop kutusu yok yani bunu anlamadim. Hic bir binamda cop kutusu olmadi. Sokakta konteyner var onlara atiyoruz.

Ama olsaydi kaldirtmayi teklif ederdim. Kabul edilmiyorsa ve temizlikci yoksa sirayla o kutunun yikanmasini tercih ederdim. O 25 tl yi de vermezdim.

Merdivenleri kim temizliyor?

Takıntılı insanlarla uğraşılmaz şimdi çöp kutusunu yıkatacak sonra kimbilir ne isteyecek bide radar gibi gözü sizdeymiş

Yani söyleyin 7 yıldır yıkanmamıș şimdi ne değişti. Sıra diğerlerinden başlasın onlar yaparsa ben de yaparım deyin. Allah aşkına kim yıkar onu ya saçmalık

Ne alaka çöp kutusu yıkanması? Net bir şekilde konuşulması lazım fakat anladığım kadarıyla kadın yaşlı ve laf anlamaz birsi. Eşiyle konuşma şansınız varsa konuşun. Bu arada 25tl aidata takıldım ben, bizim aidat 510tl iken 610tl oldu

bir daha böyle sizi taciz ederlerse şikayetçi olucağınızı söyleyin.alttan almayın , alttan aldıkça tepenize çıkarlar.gerekirse çirkef tipler olup çıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…