- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
-
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
Sizin 70 tl olabilir ama Bızım apartman site değil kapıcı yok ayrıca temizlikçi de yok 25 tl herkes veriyor ev sahıbının cebine toplam 150 tl giriyor. 150 tl ne oluyor her ay bilmiyoruz. Ne kapıcı var ne de temizlikçiAidat 20 tl mi oldu bizim 70
Ama çöp kutusunu falan yıkamam ben
Ortak çöp kutusundan bahşediyor değil mi ?
Aa durduk yere veriliyor yani bu para ee ne kadar saçma bu ne alakaSizin 70 tl olabilir ama Bızım apartman site değil kapıcı yok ayrıca temizlikçi de yok 25 tl herkes veriyor ev sahıbının cebine toplam 150 tl giriyor. 150 tl ne oluyor her ay bilmiyoruz. Ne kapıcı var ne de temizlikçi
Apartmanda örümcek ağları var temizlikçi tutulması lazım ama kmse ilgilenmiyor paralar ne oluyor acabaApartmanda yönetici, görevli filan yok mu bu işlerle ilgilenen acaba.? Bizim 40 TL aidat apartman bal dök yala vallahi mis gibi. Ev sahibi abartmışama ben de çöp kutusu sizin apartmana ait ise eğer apartmanın ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum en azından
Asansör yokAa durduk yere veriliyor yani bu para ee ne kadar saçma bu ne alaka
Asansör elektrik falan mı ödüyor ki
E bi konuşsanıza şöyle diğer dairelerle karar veripApartmanda örümcek ağları var temizlikçi tutulması lazım ama kmse ilgilenmiyor paralar ne oluyor acaba
O zaman keyfi valla aidat alıyorsa çöp kutusunu da yıkasın kendi madem değişik bu insanlarAsansör yok
Bu kadın size onuda yapmanızı söyler bak demedi demeyin. Alınan aidatlarla merdiven elektriğide ödeniyor ama aidat toplanıp binanın pis olması düşündürücü.Apartmanda örümcek ağları var temizlikçi tutulması lazım ama kmse ilgilenmiyor paralar ne oluyor acaba