Ev sahibinin çöp kutusu yıkattırma takıntısı

Hiç böyle birşey duymadım apartmanın görevlisi olsa dahi çöp kutusunu yıkanacağını sanmam belki rica istek üzerine yılda bir iki kez yıkarsa maaşıda iyiyse belki belki bence o teyze sizi yumuşak yüzlü bulmuş kiracıda olsanız eğer mizacınız sert olsaydı böyle birşey diyemezdi yüz vermeyin eşinizde Oralıklı olmasın

Benim aidatım da 25 tl 7 haneli asansörsüz apartman için ama her hafta temizlikçi geliyor merdivenleri silmeye. Ekstradan elektrik parası toplanıyor o da ayda bir 1.5 tl filan. Nereye gidiyor ki sizin paralar? Tamir işi olduğunda ekstra para toplanmıyor da oradan mı karşılanıyor acaba?

çöp kutusu kaldımı ya alınır poşetle çöpe atılır konteynıra gerisi belediyenin işi yada kapıcı vardır .aidat bizde 30 lira veiryoruz haftada kadın geliyor siliyor çöp bize ait konteynıra atıoyruz.bildiğimiz belediyenin çöp konteynırınımı yıkayın diyo

70 liraya site varsa ne ala..

Sizin kiraniz düşük mu ondan mi kendinde hak görüyor acaba? Kaldı ki görevlisi olmayan apartman için para verilmez. Sormadiniz mi neden veriyoruz diye?

Ne münasebet ya cöp kutularini yikiyorsunuz siz o apartmanin görevlisi misiniz ..? Asla taviz vermezdim o mesajlara ve haddinide bildirirdim bir güzel Kadina ne demekmis o ya o kadar merakliysa cöp kutusu yikatmaya buyursun yikasin kendisi öyle is mi olurmus ..
Sizin aidat yine iyimis bizim 65 tl oldu ama esim genelde esim 40lirasini ödüyor iyi temizlik yapilmadigi icin

Her ay aidat 40 tl veriyoruz. Temizlik, elektrik oradan ödeniyor. Asansör bakımı hariç. Temizlik yapılmıyorsa apartmanda neden veriyorsunuz o parayı hiç sordunuz mu? Ayrıca çöp kutusunu yıkamamak için bahane bile sunmanıza gerek yok. Bu benim işim değil deyin net söyleyin. Kiracıysanız parasını vererek oturuyorsunuz orada bedavaya değil.

Yıkayamam benim görevim değil diyin ,ısrar ederse verdiğiniz aidatların nereye gittiğini sorup,çöp kovasına gelene kadar apartmandaki örümcek ağlarının temizlenmesinin daha elzem olduğunu söyleyip,apartman temizliği için birini tutmasi gerektiğini iletin kendisine.
Alttan aldıkça siz tepenize çıkar, bedava oturmuyorsunuz o evde.
Kiracısısınız onun,evinde oturuyorsunuz ama size böyle davranamaz.

Cok istiyosan git kendin yika derim en guzeli siz akli basinda bir ev sahibi bulup cikin apartmandakilerde cok anormal tipler kapiya cop koydu diye ev sahibimi aranirmis

Ev sahibinize bu şekilde rahatsız ederse sizi hakkında şikayetçi olacağınızı söyleyin savcılığa verebilirsiniz ,korksun ,apartman görevlisi değilim ,benim işim değil ,yıkamıyorum diyecek

çöpleri kapıya koyma dışında haklısınız.çöpleri asla kapıya koymayın.hem ayıp hemde hijyenik değil.karşı komşunuz yanlış yapıyor diye sizde ona uymayın.karşı komşunun sizi uyarmadan direkt ev sahibine yetiştirmesi ayıp ve gereksiz olmuş.bizde merdivene ayakkabılarını dizerek resmen ayakkabılığa çeviren terbiyesiz insanlar var.birde kapının önüne pazar arabası ayakkabılık koyan görgüsüzler beni sinir ediyor.şehir hayatına adapte olamamış cahiller.çöpüde yıkamayın böyle bir yükümlülüğüm yok deyin.temizlikçi yok,asansör bakımı yok,görevli yok 25tl ne için alınıyor?

OturduğumpppOturduğumpppOturduğumCd ad ld.dllsllOturduğum yerde kapının önünde her daireye ait çöp kutuları bar ve ben sık sık yıkıyorum.Ama benim evimin çöpü var onda sadece binanın ortak maliysa tabiki sizi bağlamaz .
Birde kapının önüne konulan pazar arabası ve valizi çöple bir tutmayın lütfen şu sıcaklarda ciddi koku yapıyor birde gece aradığina göre akşam koyup sabaha kadar duruyorsa o koku ,akıttığı su filan bende rahatsız oluyorum ..

Aldığınız duşa filan karismakta haksız tabiki

Görmemişin bi evi olmuş misali
Sizene çöp kutusunan ilk defa duydum
Engelleyin gitsin onunlamı uğraşcaksınız
Kira zamanı siz ararsınız
Ay sinir oldum çok meraklıysa gelsin yıksın kendi hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…