Mavikelebenk Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2021 1.065 884 7 Mart 2023 Konu Sahibi Mavikelebenk #101 egecell .!.: Yapman gereken bir avukata gidip danışmanlık almak. Ev sahibi seni şu halde asla çıkaramaz. Ama halkımız neden bilmiyorum avukata danışmak yerine sağdan soldan bir şeyler duyup mağdur olmayı tercih ediyor Genişletmek için tıkla... avukatla görüşme sağladım bundan sonra ev sahibimiz avukatla muhattap olacak :)
egecell .!.: Yapman gereken bir avukata gidip danışmanlık almak. Ev sahibi seni şu halde asla çıkaramaz. Ama halkımız neden bilmiyorum avukata danışmak yerine sağdan soldan bir şeyler duyup mağdur olmayı tercih ediyor Genişletmek için tıkla... avukatla görüşme sağladım bundan sonra ev sahibimiz avukatla muhattap olacak :)
eylulcmre Nirvana Kayıtlı Üye 24 Eylül 2013 9.830 32.162 7 Mart 2023 Konu Sahibi Mavikelebenk #102 Mavikelebenk .!.: avukatla görüşme sağladım bundan sonra ev sahibimiz avukatla muhattap olacak :) Genişletmek için tıkla... Peki ne dedi buna ev sahibi?
Mavikelebenk .!.: avukatla görüşme sağladım bundan sonra ev sahibimiz avukatla muhattap olacak :) Genişletmek için tıkla... Peki ne dedi buna ev sahibi?
Mavikelebenk Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2021 1.065 884 7 Mart 2023 Konu Sahibi Mavikelebenk #103 eylulcmre .!.: Peki ne dedi buna ev sahibi? Genişletmek için tıkla... daha aramadı arayınca haberi olcak
eylulcmre .!.: Peki ne dedi buna ev sahibi? Genişletmek için tıkla... daha aramadı arayınca haberi olcak