- 20 Kasım 2021
- 1.065
- 884
-
- Konu Sahibi Mavikelebenk
Evi satsın. Yeni gelen ev sahibiyle kontrat yenilemeye çalışın.merhaba arkadaşlar ben evleneli daha 5 ay oldu ve ankarada kirada oturuyoruz. deprem olduktan 2 gün sonra ev sahibimiz birden evi satıcam demeye başladı. birkaç ay önce banyodan aşağı kata su damlamıştı ama o problemi halletik 3 aydır sorun yok. Gidere su değmediği sürece aşağı su damlamıyor. Tadilatı bahane ediyor bizi çıkarmak için. Ama çok büyük bir tadilat işi yok. Dün telefonda konuştuk o kadar küçüldüm ki yüzde yüz zam yapalım dedim adam onu bile küçük görüyo illa satıcam diye takmış kafaya. Bu durumda ben napabilirim ankarada şuan doğru düzgün kiralık ev yok 8 binden başlıyo en kötü ev. kontrat mayıs ayında bitiyor nasıl bir yol izleyelim lütfen yardımcı olun
asıl amacı satmak değil ki bizi çıkarmak için bahane uyduruyoSatmak isterse satar yapacak bişeyiniz yok malesef
tadilatı bahane ediyor ama bizi evdem çıkaracak kadar büyük bi tadilat işi yok evdeDepremden faydalanıp yamyamlık yapmak çok adice. İnsanlar hiçbir şeyden ibret almıyor inanılmaz. Hiiiç takmayın satıcam diyosa bırakın satsın. Satarsa zaten muhatabınız o olmayacak yeni ev sahibi olacak. Ancak bariz bir şekilde blöf yapıyor. Satıcam diyince siz bilirsiniz deyin geçin. 5 aylık kiracı mı çıkartılırmış yamyam herif
Siz satana kadar oturacağız, yeni ev sahibi kiracı istiyorsa onunla anlaşacağız. Bizi çıkarıp yeni kiracı alma ihtimalinize karşı avukat tuttuk. Önlemimizi almak istiyoruz deyin bence. Arsız adam. Bir yıllık kirayı alırsınız ne güzel.asıl amacı satmak değil ki bizi çıkarmak için bahane uyduruyo
Hiç umursamayın hukuk sizden yana. Uzun yıllardır kiracı olsanız hadi bir nebze de. İnsanlar bunların keyfi için yılda iki kere ev taşıyacak değil. Duymamazlıktan gelin.tadilatı bahane ediyor ama bizi evdem çıkaracak kadar büyük bi tadilat işi yok evde
O zaman satana kadar çıkmayın bekleyin yeni sahibi zaten size süre vermek zorundaasıl amacı satmak değil ki bizi çıkarmak için bahane uyduruyo
Çıkmayın sakın. Evde kiracı varken satabilirsiniz ben yeni gelen ev sahibiyle kontrat yenilemek için konusucam dersin. Adam evi boşaltıp başka birine daha pahalıya satmak istiyor dolandırıcı.asıl amacı satmak değil ki bizi çıkarmak için bahane uyduruyo
çıkana kadar zammı yüzde kaç olarak yapalım dün yüzde yğz dedim onu bile küçük görüyo. madem mahkemelik olcaz bari yasal oranda yapalım zammıSiz satana kadar oturacağız, yeni ev sahibi kiracı istiyorsa onunla anlaşacağız. Bizi çıkarıp yeni kiracı alma ihtimalinize karşı avukat tuttuk. Önlemimizi almak istiyoruz deyin bence. Arsız adam. Bir yıllık kirayı alırsınız ne güzel.
ne kadar kiranız? 5 ay önce girdiyseniz ankara'da az değildir zaten diye tahmin ediyorum.çıkana kadar zammı yüzde kaç olarak yapalım dün yüzde yğz dedim onu bile küçük görüyo. madem mahkemelik olcaz bari yasal oranda yapalım zammı
akşama dicem zaten gitsin dava açsın. inanın kirayı gününden önce yatırdık her ayÇıkmayın sakın. Evde kiracı varken satabilirsiniz ben yeni gelen ev sahibiyle kontrat yenilemek için konusucam dersin. Adam evi boşaltıp başka birine daha pahalıya satmak istiyor dolandırıcı.
5 aydır eşimle beraber oturuyoruz ama mayıs 2022 de kiralamıştı eşim. 2700 şuanne kadar kiranız? 5 ay önce girdiyseniz ankara'da az değildir zaten diye tahmin ediyorum.
Evi satacak olması sizi çıkarması için bir gerekçe değil. Satarsa yeni ev sahibi ile anlasirsiniz, o da kendi oturmak isterse aldığı zaman ihtar çeker o durumda çıkmak zorunda kalırsınız ama yine de yasal süreniz var. Muhtemelen çıkarmak için blöf yapıyor, haklarınızı bildiginizi söyleyin, zam yapmak istiyorsa orta yolu bulmaya calisin ama illa çıkarmak isterse de buyursun dava açsın.merhaba arkadaşlar ben evleneli daha 5 ay oldu ve ankarada kirada oturuyoruz. deprem olduktan 2 gün sonra ev sahibimiz birden evi satıcam demeye başladı. birkaç ay önce banyodan aşağı kata su damlamıştı ama o problemi halletik 3 aydır sorun yok. Gidere su değmediği sürece aşağı su damlamıyor. Tadilatı bahane ediyor bizi çıkarmak için. Ama çok büyük bir tadilat işi yok. Dün telefonda konuştuk o kadar küçüldüm ki yüzde yüz zam yapalım dedim adam onu bile küçük görüyo illa satıcam diye takmış kafaya. Bu durumda ben napabilirim ankarada şuan doğru düzgün kiralık ev yok 8 binden başlıyo en kötü ev. kontrat mayıs ayında bitiyor nasıl bir yol izleyelim lütfen yardımcı olun
Ama eğer evi satmaz kiraya verirse tazminat bile alırsınız,kanıtladığınız takdirde .asıl amacı satmak değil ki bizi çıkarmak için bahane uyduruyo