- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
Aynı apt da kiralar 3 bınden başlayıp 5 kadar çıkıyor ve eski kiracılar da onu veriyor. Bız ıkı taraf olarakta hıc sözleşme ıle hareket etmedık. Zaten geçen seneye göre de kimse bakmıyordu. Ne zman devlet bu yasayı çıkardı fiyatlar uçtu herkes ne kadar az zam olsa ıyı dedı o yüzden de ben yazdım ne yapalım diye. Kimse zorda kalmasın ıstedık. Burda ki yorumlar da bakıyorum herkes malı olsa bedava verecek gıbı. Ama öyle olmuyor benım kızım babasını gormedı biz o evi alalım diye kendımız bırcok şeyden kestık. Tabı bu bır mazeret değil ama degerı altını bıle teklıf ettık olmuyorsa elımden gelenı yapacağım gerekırse satarım malınla rezıl olmak buna denıyor bence ıkı taraf da madur olmasın kanısındayım ben.Bu konuda da zararlı çıkabilirsiniz eğer kiraya verir ve karşı taraf dava açarsa tazminat ödersiniz
Genel fiyat algisindan xxx tl kira yok fikrinden ziyade emsalleri sormak istiyorum
Emsalin yüzde 10 15 altını teklif edin, 2 yıl sonra tespit davası açarsınız
Eski kiracıya yeni taşınmış muamelesi de garip oluyor ztn ufacık ilçeden gelen kiranin büyük şehirde deva olması imkansız
Çalıştığım ilçe de hala 1000 tas çatlasa 1500 tl güncel kiralar ztn çoğu ev sahibi kira piyasası düşük öyle bir yerse teklifiniz ztn tutmaz