Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avukata danistiysaniz, insanların zaten hassas olduğu bir konuda haksız oldugunuz barizken ne diye paylaşım yaptınız o zaman?Kişisel fikir bole ev sahipleri soyle soyle ev sahipleri böyle ya da kiraci soyle tarzı onlarca yorum. Avukata Danıstm yazdim zaten benzer durum yaşayan varsa hukuki olarak nası bi yol izledi sordum ama kişisel sinir çıkarmaya döndü olay. Merak etmeyin siz biliyorsanız ben de biliyorumdur. Ukalaliga gerek yok.
Size mi soracaktım ne yazacağımı? Beğenmediysen sinir uçlarına dokunduysa okuma cevap verme ağa misin ? Sanane haksızsam sanane yazdıysam cevap verme ukala ukala. Sen de yemişsin aklını belli. Geçmiş olsun .Avukata danistiysaniz, insanların zaten hassas olduğu bir konuda haksız oldugunuz barizken ne diye paylaşım yaptınız o zaman?
Bu tarz gereksiz paylaşımlara da gerek yok o zaman. Gidin kendi aranızda halledin ailenizle.
Buradan size bi yol yöntem çıkmaz. Millet 2 bin olan kirayı 6 bine çıkartıp da begenmemezlik yapmaz, aklini yemedi o kadar sizin babanız gibi.
Avukatınızdan aldığınız cevabı hazmedemeyip, bu yazdığınız cevap içler acısı. Gidin bir bardan soğuk su için siz, burada terbiyesizlik yapmaktan daha iyi gelir.Size mi soracaktım ne yazacağımı? Beğenmediysen sinir uçlarına dokunduysa okuma cevap verme ağa misin ? Sanane haksızsam sanane yazdıysam cevap verme ukala ukala. Sen de yemişsin aklını belli. Geçmiş olsun .
Ne insanlar var ya …Herkese selam arkadaşlar kısaca özet gecicem sorunu. Kiracimiz var 6 yıldır falan oturuyor düzenli kira ödeyen insanlar, eve ilk girdiklerinde sözleşme yapmıştım daha sonra yenilmedik ama zaten otomatik yenileniyor diye biliyorum neyse önümüzdeki ay zam ayları Babam aramış kiraciyi 2 bin lira ödüyorlar, kıraci demiski yüzde 25 zam tabi ki su enflasyonda çok az ortak bi noktada buluşalım. Neyse Babam da inat bi adam adama demis ki iste anlaşamazsak ihtar cekicem vs. Tehdit vari . Kiraci demis ki ortak noktada anlaşalım 5 bin ödim size Babam yok demis 6500 olacak kiraci da demis ki 5500 yapalım Babam yok en son kiraci demis ki abi 6 bin ödim ikimiz de uğraşmayalım. Babam yok demis 6200 her neyse kiraci de sinirlenmiş sanırım. Ödemiyorum ver mahkemeye demis. Babam da tutturdu ihtar çekelim vs. Benim de bildiğim mahkemeler şuan 2 sene sonraya gün veriyor. Arkadaşım avukat o da dediki kiraci şuan size yüzde 25 zam yapsa yollasa hicbisi yapamazsınız. Fikri olan var mi ? Cidden Babama aşırı kızgınım. Ne yapicam bilmiyorum. Bu durumda kim kazanır. Bildiğim tahliye davasının gerekçeleri olmalı ya da kira tespit davası açsa davaya kadar yüzde 25 zam yapabilir dimi Ay nolur bilen fikir versin
Kuzenim arıyor diyor ki sözleşme seninle ama iban babanın bisi çıkmaz mi. Yani ne diim zıvanadan çıktı is.
Buradaki tek terbiyesiz sizsiniz. Gelip burda salça olup kendi kuyruk acisinin hırsını çıkaran. Ya ev sahibi sinir etmiş Ya kiracı belli . Ne oldu evdeki hesap çarşıya uymadı zor geldi de burdaki normal konuşmalar rahatsiz etti de kendi mutsuzluğunun hırsını ona buna saldırarak mi cikartiyorsun? Soğuk suyu sen iç ki kendi kinini nefretini ruh hastası gibi başkalarına sıçrayarak hafifletmeye çalışma. Çünkü size soracaktım ne yapacağımı sanane babanın tapulu forumu mu? Sanane acaba. Bulaşık mıdır nedir sal beni ya ahhdhdhAvukatınızdan aldığınız cevabı hazmedemeyip, bu yazdığınız cevap içler acısı. Gidin bir bardan soğuk su için siz, burada terbiyesizlik yapmaktan daha iyi gelir.
Hiçbir şey yapmicam. Bu tarz işler karşılıklı iyi niyetle devam eder. Yeterince yıprandım. Teşekkürler yardımcı olmak isteyen herkeseİnsanlar 200 lira için ne kadar adileşiyor ya.
Kuzeniniz gibi insanlar ömür boyu hep kendi gibi insanlarla karşılaşır inşallah
Ihtar hakki var 5 yil sonra. Ben de size guldum. Bilmeden laf soktum sanmaniza.Kusura bakmayın güldüm sonra bize kimse ekonomi kötü demesin ya biz kötü insanlarız olaya bak
İhtar hakkınız yok dava hakkınız var yok öyle keyfim geldi çık git deme hakkı:)
Birde adamı ne gerekce ile dava edeceksiniz ki kirayı düzenli ödüyor uzlaşma yoluna da gitmiş.Kendim oturacağım çık deseniz siz oturmazsaniz kiracı size karşı dava açıp tazminat talep edebilir.Kiracı şuan yüzde 25 zam yapıp yollasa hiçbir şey yapamazsın dedi . Valla aynen böyle söyledi. Mahkemeler 2 sene sonraya atılıyor en az 4 celsede sonuçlanıyor dedi.
Ihtar hakki var 5 yil sonra. Ben de size guldum. Bilmeden laf soktum sanmaniza.
Konu sahibi de mutlu degil zaten neyin lafini sokuyorsunuz ki
Ben emlakçı ile konuştum geçen hafta böyle bir durum için ,O kadar üzgünüm ki anlatamam . Ama gerçekten anlamıyor söz. Sen zararlı çıkarsın diyorum yok çıkmam evden çıkartma hakkım varmış diyor. Süreç nasıl bilmiyorum..
Kendi yaptıgı atar giderin faturası neden size kesiliyor? Sizin yerinizde olsam hayatta ugraşmam nasıl kafa tuttuysa öyle uğraşsın dursun simdi. Sizin bir sucunuz yok kiracının da yok.Uğraşsın istiyorum ama mesele şu ki beni uğraştıracak. İhtar cek ciksinlar diyor. Kahveden arkadaşı demis ki bi kac aya çıkar. Ay valla cildiricam ya
Avukata gidin sorun dediğim için öfkenizden kudurduğunuz, bütün pisliklerinizin de ortaya döküldüğü mesajlar yukarıda duruyor hanımefendi merak etmeyin.Buradaki tek terbiyesiz sizsiniz. Gelip burda salça olup kendi kuyruk acisinin hırsını çıkaran. Ya ev sahibi sinir etmiş Ya kiracı belli . Ne oldu evdeki hesap çarşıya uymadı zor geldi de burdaki normal konuşmalar rahatsiz etti de kendi mutsuzluğunun hırsını ona buna saldırarak mi cikartiyorsun? Soğuk suyu sen iç ki kendi kinini nefretini ruh hastası gibi başkalarına sıçrayarak hafifletmeye çalışma. Çünkü size soracaktım ne yapacağımı sanane babanın tapulu forumu mu? Sanane acaba. Bulaşık mıdır nedir sal beni ya ahhdhdh
Şizofreni böyle bir şey galiba. Kendin yazıp kendin oynamak. Allah şifa versin ne diyim avukata git demedin ukala ukala üst perdeden insanlar yazarlar bilmem ne diye ötüp cevap alınca saldırdın. Ah tuzu kuru biz fakirler anlamayız sizi ahhahahaha o kadar tuzun kuru madem gezinme ilgilenmediğin konularda arıza mıdır nedir.kesmiyorum terbiyesize terbiyesizce cevap verilir çünkü anladığın dilden yani .Avukata gidin sorun dediğim için öfkenizden kudurduğunuz, bütün pisliklerinizin de ortaya döküldüğü mesajlar yukarıda duruyor hanımefendi merak etmeyin.
Size ilk avukata sorun mesajım dışında ne demişim? Bir yerlerinizden uydurduğunuz hiçbir sorunum da yok çok şükür. Tuzum kuru benim, sizin gibi saçma sapan insanlar ile muhattap olmama gerekmeyecek seviyede gelirim de var çok şükür bu tarz gereksiz sorunlarım da yok.
Terbiyesizce yanıt vermeyi kesin ben de keseyim. Yoksa asıl ben size mi sorucam ne yazacağımı? Git hırsını aç gözlü babandan çıkar. Hadi yallah
Hem zengin, hem ukala. Off geliride çok olduğundan eleştiriye kapalı.Hukuki fikir almak istiyorsanız babanız avukata danişsa daha iyi olur.
Burası kişisel fikir beyan etme platformu ne de olsa, daha fazlasi için profesyonel destek alabilirsiniz.
Babama hakaret eden tuzu kuru hanım, gereksiz paylaşım diye öten kendi, sonra yok ben ne dedim bık bık. Alır cevabını oturursun. Her halktan kavga çıkartmaya çalışan tayfa ya resmen.Avukata danistiysaniz, insanların zaten hassas olduğu bir konuda haksız oldugunuz barizken ne diye paylaşım yaptınız o zaman?
Bu tarz gereksiz paylaşımlara da gerek yok o zaman. Gidin kendi aranızda halledin ailenizle.
Buradan size bi yol yöntem çıkmaz. Millet 2 bin olan kirayı 6 bine çıkartıp da begenmemezlik yapmaz, aklini yemedi o kadar sizin babanız gibi.