Kiracımızla inatlaşma durumu

" Kiraci sözleşme bitiminde kira rayiç bedelini Tefe tufe yüzde 10 oranında arttığını simdiden kabul eder" yazıyor sözleşmede actim da baktım.simdi.

Kişisel fikir bole ev sahipleri soyle soyle ev sahipleri böyle ya da kiraci soyle tarzı onlarca yorum. Avukata Danıstm yazdim zaten benzer durum yaşayan varsa hukuki olarak nası bi yol izledi sordum ama kişisel sinir çıkarmaya döndü olay. Merak etmeyin siz biliyorsanız ben de biliyorumdur. Ukalaliga gerek yok.
Avukata danistiysaniz, insanların zaten hassas olduğu bir konuda haksız oldugunuz barizken ne diye paylaşım yaptınız o zaman?

Bu tarz gereksiz paylaşımlara da gerek yok o zaman. Gidin kendi aranızda halledin ailenizle.

Buradan size bi yol yöntem çıkmaz. Millet 2 bin olan kirayı 6 bine çıkartıp da begenmemezlik yapmaz, aklini yemedi o kadar sizin babanız gibi.

Avukata danistiysaniz, insanların zaten hassas olduğu bir konuda haksız oldugunuz barizken ne diye paylaşım yaptınız o zaman?

Bu tarz gereksiz paylaşımlara da gerek yok o zaman. Gidin kendi aranızda halledin ailenizle.

Buradan size bi yol yöntem çıkmaz. Millet 2 bin olan kirayı 6 bine çıkartıp da begenmemezlik yapmaz, aklini yemedi o kadar sizin babanız gibi.
Size mi soracaktım ne yazacağımı? Beğenmediysen sinir uçlarına dokunduysa okuma cevap verme ağa misin ? Sanane haksızsam sanane yazdıysam cevap verme ukala ukala. Sen de yemişsin aklını belli. Geçmiş olsun .

Size mi soracaktım ne yazacağımı? Beğenmediysen sinir uçlarına dokunduysa okuma cevap verme ağa misin ? Sanane haksızsam sanane yazdıysam cevap verme ukala ukala. Sen de yemişsin aklını belli. Geçmiş olsun .
Avukatınızdan aldığınız cevabı hazmedemeyip, bu yazdığınız cevap içler acısı. Gidin bir bardan soğuk su için siz, burada terbiyesizlik yapmaktan daha iyi gelir.

Herkese selam arkadaşlar kısaca özet gecicem sorunu. Kiracimiz var 6 yıldır falan oturuyor düzenli kira ödeyen insanlar, eve ilk girdiklerinde sözleşme yapmıştım daha sonra yenilmedik ama zaten otomatik yenileniyor diye biliyorum neyse önümüzdeki ay zam ayları Babam aramış kiraciyi 2 bin lira ödüyorlar, kıraci demiski yüzde 25 zam tabi ki su enflasyonda çok az ortak bi noktada buluşalım. Neyse Babam da inat bi adam adama demis ki iste anlaşamazsak ihtar cekicem vs. Tehdit vari . Kiraci demis ki ortak noktada anlaşalım 5 bin ödim size Babam yok demis 6500 olacak kiraci da demis ki 5500 yapalım Babam yok en son kiraci demis ki abi 6 bin ödim ikimiz de uğraşmayalım. Babam yok demis 6200 her neyse kiraci de sinirlenmiş sanırım. Ödemiyorum ver mahkemeye demis. Babam da tutturdu ihtar çekelim vs. Benim de bildiğim mahkemeler şuan 2 sene sonraya gün veriyor. Arkadaşım avukat o da dediki kiraci şuan size yüzde 25 zam yapsa yollasa hicbisi yapamazsınız. Fikri olan var mi ? Cidden Babama aşırı kızgınım. Ne yapicam bilmiyorum. Bu durumda kim kazanır. Bildiğim tahliye davasının gerekçeleri olmalı ya da kira tespit davası açsa davaya kadar yüzde 25 zam yapabilir dimi Ay nolur bilen fikir versin
Ne insanlar var ya …
Aç gözlü doyumsuz .
Kıracı 2000 kira öderken zamla beraber 6000 i kabul ediyor ama ev sahıbıı olacak adam itiraz ediyor şaka gibi 😳
Allah kimseyi böyle aç gözlü ev sahiplerine düşürmesin .
Benim babamında kiracısı var hatta bir ay önce yeni kiracısı geldi diğeri evlendi çıktı
Ya demiş ki babam ne kadar verebilirsin ? Ne kadarı seni zorlamaz onda anlaşalım demiş . Adamın ılk söylediği miktarda da anlaşmışlar .
Ama babam öyle dedı dıye fırsatçılık yapmamış adam , yine de ortalamaya göre makul miktar.
Sizin ise 6 yıllık düzenli kirasını ödeyen kıracınız var ama kıymeti yok .

Avukatınızdan aldığınız cevabı hazmedemeyip, bu yazdığınız cevap içler acısı. Gidin bir bardan soğuk su için siz, burada terbiyesizlik yapmaktan daha iyi gelir.
Buradaki tek terbiyesiz sizsiniz. Gelip burda salça olup kendi kuyruk acisinin hırsını çıkaran. Ya ev sahibi sinir etmiş Ya kiracı belli . Ne oldu evdeki hesap çarşıya uymadı zor geldi de burdaki normal konuşmalar rahatsiz etti de kendi mutsuzluğunun hırsını ona buna saldırarak mi cikartiyorsun? Soğuk suyu sen iç ki kendi kinini nefretini ruh hastası gibi başkalarına sıçrayarak hafifletmeye çalışma. Çünkü size soracaktım ne yapacağımı sanane babanın tapulu forumu mu? Sanane acaba. Bulaşık mıdır nedir sal beni ya ahhdhdh

Kusura bakmayın güldüm sonra bize kimse ekonomi kötü demesin ya biz kötü insanlarız olaya bak
İhtar hakkınız yok dava hakkınız var yok öyle keyfim geldi çık git deme hakkı:)
Ihtar hakki var 5 yil sonra. Ben de size guldum. Bilmeden laf soktum sanmaniza.
Konu sahibi de mutlu degil zaten neyin lafini sokuyorsunuz ki

Kiracı şuan yüzde 25 zam yapıp yollasa hiçbir şey yapamazsın dedi . Valla aynen böyle söyledi. Mahkemeler 2 sene sonraya atılıyor en az 4 celsede sonuçlanıyor dedi.
Birde adamı ne gerekce ile dava edeceksiniz ki kirayı düzenli ödüyor uzlaşma yoluna da gitmiş.Kendim oturacağım çık deseniz siz oturmazsaniz kiracı size karşı dava açıp tazminat talep edebilir.
Bence siz evin asıl sahibiyseniz kiracı ile güzelce konuşun uzlasin diğer türlü siz zararlı çıkarsınız şu durumda.Hem yuzde 25 zam yapar hemde evi tahliye sonrası dava açar

Bence babanız %25'i kabul etsin zira bi kere kiracının ayarlarıyla oynamış. Yarın bi gün kiracıyı haksızca evden çıkarmaya da kalkar, o zaman o %25'in üstünde ödenen kira bedelini kiracı icra yoluyla talep edebilir. Ayrıca nolursa olsun 2 bin tl kirası olan evin kirasını kiracı kabul etse bile 6 bin liraya çıkarmak doğru birşey değil. Babanız ev kiraları düşseydi, çevredeki kiralar düştü sizin de kiranızı düşürelim diyecek miydi?

Ihtar hakki var 5 yil sonra. Ben de size guldum. Bilmeden laf soktum sanmaniza.
Konu sahibi de mutlu degil zaten neyin lafini sokuyorsunuz ki

İhtar hakkı yok dava hakkı var siz ayrımını yapın sonra konuşalım:KK70:

Hatta ihtar çekerse kendi ödeyeceği 1 yıllık tazminatı garantilemiş olur kiraya vereceğinin ispati olur kendi ayağına kurşunu sıkar:KK70:

O kadar üzgünüm ki anlatamam . Ama gerçekten anlamıyor söz. Sen zararlı çıkarsın diyorum yok çıkmam evden çıkartma hakkım varmış diyor. Süreç nasıl bilmiyorum..
Ben emlakçı ile konuştum geçen hafta böyle bir durum için ,
10 yıldan sınra evden çıkartma , 5 yıldan sonra emsal kira bedeli isteme hakkı varmış
Emsal kiralar ne kadar orda

Uğraşsın istiyorum ama mesele şu ki beni uğraştıracak. İhtar cek ciksinlar diyor. Kahveden arkadaşı demis ki bi kac aya çıkar. Ay valla cildiricam ya
Kendi yaptıgı atar giderin faturası neden size kesiliyor? Sizin yerinizde olsam hayatta ugraşmam nasıl kafa tuttuysa öyle uğraşsın dursun simdi. Sizin bir sucunuz yok kiracının da yok.

Ayy aynı benim en yakın arkadaşımın durumu. Ev sahibi kira 3.500ken 7 bine çıkarmak istedi. Enflasyonla birlikte 4500 olması gerekiyordu Arkadaşım da 4500 evin hakkı değil değil (ev temizdi) ,ben size 5500 vereyim dedi. Ev sahibi de 7 bin vermiyorsan evimden çık demişti. Mahkemeye verdi, şu an mahkeme kararıyla arkadaşım 4500e oturuyor 6 aydır :)))) Düzenli ödediği için evden çıkarması da söz konusu değil. Böyle vicdansız ev sahiplerine müstehak :)) Herkes para kazanmak ister elbette ama hakkıyla olması lazım! Yoksa böyle bedelleri olur.

Buradaki tek terbiyesiz sizsiniz. Gelip burda salça olup kendi kuyruk acisinin hırsını çıkaran. Ya ev sahibi sinir etmiş Ya kiracı belli . Ne oldu evdeki hesap çarşıya uymadı zor geldi de burdaki normal konuşmalar rahatsiz etti de kendi mutsuzluğunun hırsını ona buna saldırarak mi cikartiyorsun? Soğuk suyu sen iç ki kendi kinini nefretini ruh hastası gibi başkalarına sıçrayarak hafifletmeye çalışma. Çünkü size soracaktım ne yapacağımı sanane babanın tapulu forumu mu? Sanane acaba. Bulaşık mıdır nedir sal beni ya ahhdhdh
Avukata gidin sorun dediğim için öfkenizden kudurduğunuz, bütün pisliklerinizin de ortaya döküldüğü mesajlar yukarıda duruyor hanımefendi merak etmeyin.

Size ilk avukata sorun mesajım dışında ne demişim? Bir yerlerinizden uydurduğunuz hiçbir sorunum da yok çok şükür. Tuzum kuru benim, sizin gibi saçma sapan insanlar ile muhattap olmama gerekmeyecek seviyede gelirim de var çok şükür bu tarz gereksiz sorunlarım da yok.

Terbiyesizce yanıt vermeyi kesin ben de keseyim. Yoksa asıl ben size mi sorucam ne yazacağımı? Git hırsını aç gözlü babandan çıkar. Hadi yallah

Avukata gidin sorun dediğim için öfkenizden kudurduğunuz, bütün pisliklerinizin de ortaya döküldüğü mesajlar yukarıda duruyor hanımefendi merak etmeyin.

Size ilk avukata sorun mesajım dışında ne demişim? Bir yerlerinizden uydurduğunuz hiçbir sorunum da yok çok şükür. Tuzum kuru benim, sizin gibi saçma sapan insanlar ile muhattap olmama gerekmeyecek seviyede gelirim de var çok şükür bu tarz gereksiz sorunlarım da yok.

Terbiyesizce yanıt vermeyi kesin ben de keseyim. Yoksa asıl ben size mi sorucam ne yazacağımı? Git hırsını aç gözlü babandan çıkar. Hadi yallah
Şizofreni böyle bir şey galiba. Kendin yazıp kendin oynamak. Allah şifa versin ne diyim avukata git demedin ukala ukala üst perdeden insanlar yazarlar bilmem ne diye ötüp cevap alınca saldırdın. Ah tuzu kuru biz fakirler anlamayız sizi ahhahahaha o kadar tuzun kuru madem gezinme ilgilenmediğin konularda arıza mıdır nedir.kesmiyorum terbiyesize terbiyesizce cevap verilir çünkü anladığın dilden yani .

Babama hakaret eden tuzu kuru hanım, gereksiz paylaşım diye öten kendi, sonra yok ben ne dedim bık bık. Alır cevabını oturursun. Her halktan kavga çıkartmaya çalışan tayfa ya resmen.

X