- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 44
-
- Konu Sahibi benmesela01
Alsaniz 1200 üzerine ne ödeyeceksinizMerhaba hanımlar bi konu hakkında yardım almak istiyorum özellikle kredi çekip bir şeyler sahibi olan hanımlardan. Ben memurum, eşimde asgari ücretle çalışıyor. Çocuğumuz yok, İzmir’de oturuyoruz kısaca Ev almak istiyoruz şu anda oturduğumuz evin kirası, aidatı falan toplamda bize 1200 tl ye geliyor ve acıyorum bu paraya. Akşamdan akşama geldiğimiz, haftasonu bile durmadığımız bu ev için çok fazla geliyor. Bir ev almayı düşünüyoruz ama krediler çok pahalı. Arabamız var şu anda 40-45000 tl arası satılabilir belkide daha fazla ama en az bu kadardır. En azından 1+1 ev alsak diyoruz ,100.000 tl çeksek 250.000 tl ödüyoruz, bilemedik. Yalandan 1200 tl de ödemek istemiyoruz. Kısacası bocaladık. Krediyle ev alan hanımlardan yardım istiyorum 10 küsür sene ödeme yapmak yoruyor mu ? bu zamanda kredi çekilir mi? Sizce faizler düşer mi ? ne tavsiye ediyosunuz? Teşekkür ederim.
Kış demek masraf demek maalesef :)) hele ki zamanin zamlariyla
Alsaniz 1200 üzerine ne ödeyeceksiniz
Faizler çok yüksek evet biz de 185 bin çektik 315 geri ödeyeceğiz
1.06 dan çektik
3 sene oldu 7 sene kaldı
Almamış olsak 800 olan kiram 1500 e çıkmıştı
3 seneyi de geride bırakmamış olacaktık
Bir şekilde ödeniyor
arkadaşım harmandalından ev aldı çokta güzel , zatn gelişmekte olan bir yer , yeni yeni siteler var . 150 metre kare 3+1 evler 250den başlıyor , ama sen 200 bin kredi çektiğini düşün faizi de hesaba katarsan , çok iyi düşün derim , bankaya bağlı kalmak cidden çok zor yaçiğli işyerime de yakın zaten buca da da evler var annemlere yakın. ev var ama işte
arkadaşım harmandalından ev aldı çokta güzel , zatn gelişmekte olan bir yer , yeni yeni siteler var . 150 metre kare 3+1 evler 250den başlıyor , ama sen 200 bin kredi çektiğini düşün faizi de hesaba katarsan , çok iyi düşün derim , bankaya bağlı kalmak cidden çok zor ya
Bence alın derim o zaman insanın borcu olunca otomatikman kısıtlama getiriyor zaten kendine. E cocugunuz da yokmuş daha ne. Çocuk olunca inanın daha çok zorlanirsiniz.hiç sormayın hiç valla evımde kotu durumda su alıyor duvarlar kuflenıyor baska yere tasınmaktansa ev alayım dıorum o da var
Bence alın derim o zaman insanın borcu olunca otomatikman kısıtlama getiriyor zaten kendine. E cocugunuz da yokmuş daha ne. Çocuk olunca inanın daha çok zorlanirsiniz.
evet öyle tabi. ama şöyle bir şey de var bu sene diyelim 2 bin tl ödemelerle baslıyosun seneye zam vs olunca maaşlarda o 2 bin tl 1800 müş gibi geliyo 2 sene sonra sanki 1500 müş gibi. yani maasın artıyo ama taksıtler hep aynı bu olay da var
İnsallah hepimiz için hayırlısı olsunçok sağolun mantıklı bir yol gösterdiniz ınsallah hayırlı olur kredınız evınız. ınsallah ben de bı ev sahıbı olabılırım
Ev kredileri aşırı yüksekMerhaba hanımlar bi konu hakkında yardım almak istiyorum özellikle kredi çekip bir şeyler sahibi olan hanımlardan. Ben memurum, eşimde asgari ücretle çalışıyor. Çocuğumuz yok, İzmir’de oturuyoruz kısaca Ev almak istiyoruz şu anda oturduğumuz evin kirası, aidatı falan toplamda bize 1200 tl ye geliyor ve acıyorum bu paraya. Akşamdan akşama geldiğimiz, haftasonu bile durmadığımız bu ev için çok fazla geliyor. Bir ev almayı düşünüyoruz ama krediler çok pahalı. Arabamız var şu anda 40-45000 tl arası satılabilir belkide daha fazla ama en az bu kadardır. En azından 1+1 ev alsak diyoruz ,100.000 tl çeksek 250.000 tl ödüyoruz, bilemedik. Yalandan 1200 tl de ödemek istemiyoruz. Kısacası bocaladık. Krediyle ev alan hanımlardan yardım istiyorum 10 küsür sene ödeme yapmak yoruyor mu ? bu zamanda kredi çekilir mi? Sizce faizler düşer mi ? ne tavsiye ediyosunuz? Teşekkür ederim.
2010 da 10 yıllık ev kredisi çektik az kaldı tabi faizler ve ev fiyatları ozaman böyle değildi zorlamadı en azından şu an kendi evim var bu arada iki kez araba kredisi çektik onlar bitti gitti bile bu biraz aile gelir gider durumuna bağlı yapabilirmisiniz yapamazmısınız bunu en iyi siz bilirsinizMerhaba hanımlar bi konu hakkında yardım almak istiyorum özellikle kredi çekip bir şeyler sahibi olan hanımlardan. Ben memurum, eşimde asgari ücretle çalışıyor. Çocuğumuz yok, İzmir’de oturuyoruz kısaca Ev almak istiyoruz şu anda oturduğumuz evin kirası, aidatı falan toplamda bize 1200 tl ye geliyor ve acıyorum bu paraya. Akşamdan akşama geldiğimiz, haftasonu bile durmadığımız bu ev için çok fazla geliyor. Bir ev almayı düşünüyoruz ama krediler çok pahalı. Arabamız var şu anda 40-45000 tl arası satılabilir belkide daha fazla ama en az bu kadardır. En azından 1+1 ev alsak diyoruz ,100.000 tl çeksek 250.000 tl ödüyoruz, bilemedik. Yalandan 1200 tl de ödemek istemiyoruz. Kısacası bocaladık. Krediyle ev alan hanımlardan yardım istiyorum 10 küsür sene ödeme yapmak yoruyor mu ? bu zamanda kredi çekilir mi? Sizce faizler düşer mi ? ne tavsiye ediyosunuz? Teşekkür ederim.
Biter biter . Ben çekeli 6 yıl oldu her ay 5000 ödüyorum . Son 1 yıl :)10 yıllık çektik 1.5 yıldır ödüyoruz. Biz ciddi bi rakam çektik ve taksitlerimiz de 3500 civarı ama yaşadığımız yerde en ucuz ev 300 bin civari ve birikmiş paramiz da olmadığı için böyle oldu.
Eger ev almasak kirada devam edecektik ve kiramız 1200 liraydi sadece. Belki bi 10 sene zor olacak ama ilerisi için mecburen girdik bu yola
250 bin kredi ödemiş olacaksınız ama şuan 150 bine aldığınız ev on yıl sonra 300 olur100.000 tl ye ayda 2100 lira falan ödersek 250 bin ödüyoruz bu da çok geliyor. bide çok uzun zaman ama birikimle de ev sahibi olmamız mümkün değil zira birikmiyor. faizler düşer mi diyoruz ama o da mümkün gözükmüyor gibi
Biz alırken de 0,80 den alan arkadaslar vardı1,06 dan olsa keske oranlarevet herkes ödeniyor diyor haklısınız