- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.309
- Konu Sahibi sassyassyy
Senin üzerinden de doğrulayınca ben de kendimi tebrik ettim.Simdi boyle deyince...
Tespit gibi tespit yapmışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin üzerinden de doğrulayınca ben de kendimi tebrik ettim.Simdi boyle deyince...
Simdi sana onu söylese esine nasil açıklayacak sen gidince. Hayatim sen karışma ben isinle paranla biraz hava attimda ispat edecegim miyani kafeye cagirdin? ben direkt su bankanin su subesi diye bekliyordum.
Enisten yok diyedir.
Kardesinin bir an once evlenmesi lazim. Bacanak önemli.
Yazılımcı bulamadın mı?Bir eniştem bile yok ki kocam mesleğiyle övünsün
Hem meslektaş olduğumuz için ben de övünemiyorum kocam şu işi yapıyor diye. Kendimi övmüş gibi olurum sonra
Ne acılar var görüyorsun di mi
Enişte?ben atabilir miyim ozel mesaj? gelirim ben hem. sonra burdaki ablalara da anlatirim evinizin ve isinizin harikaligini
Ben tek cocugum. Hayatim boyunca enistem olamayacak. Acıları mı yaristiralim simdi?Bir eniştem bile yok ki kocam mesleğiyle övünsün
Hem meslektaş olduğumuz için ben de övünemiyorum kocam şu işi yapıyor diye. Kendimi övmüş gibi olurum sonra
Ne acılar var görüyorsun di mi
sus kız şu an tam olarak 7. sayfadayım,yetişicem az kaldı,ahahahahahOtrera yine geriden geliyor, hazır olun
Benim beyim? Bacanak dedirtirim ben senin kocana merak etmeBen tek cocugum. Hayatim boyunca enistem olamayacak. Acıları mı yaristiralim simdi?
ben de Ankaradayım hem bankacıya da ihtiyacım var bu ara.çukurambar da saat kaçta buluşuluyor hangi gün?Simdi sana onu söylese esine nasil açıklayacak sen gidince. Hayatim sen karışma ben isinle paranla biraz hava attimda ispat edecegim mi
İsteyene ispat ediyor ozelden mesaj atiyorsun bilgileri o veriyor.ben de Ankaradayım hem bankacıya da ihtiyacım var bu ara.çukurambar da saat kaçta buluşuluyor hangi gün?
Yazılımcı bulamadın mı?
Şimdi git ve ağla
Ben atlaya ziplaya gittim cok heyecanliydi kaciramazdimsus kız şu an tam olarak 7. sayfadayım,yetişicem az kaldı,ahahahahah
Benim de kız kardeşim yok, ömrüm enişteden mahrum olarak geçti, geçiyor ama ben eşimi kuzen eşleriyle yarıştırmaya karar verdim. Kendime bir enişte tayin edeceğim.Ben tek cocugum. Hayatim boyunca enistem olamayacak. Acıları mı yaristiralim simdi?
Ama mütevazi ve elit olan senin beyin. Bacanak olurlarsa benim payima gorgusuz hırt düşerBenim beyim? Bacanak dedirtirim ben senin kocana merak etme