ev konusunda bencillik mi yapiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öff amma uzattınız ya. Paranız olsa, onunla okusanız eminim onunla da övünürdünüz. Malum, eşiniz mesleğiyle övünmüyor diye üzülen insansınız.
Sonradan görünce sonuç bu işte. Bazı şeyler sonradan kazanılmıyor maalesef. Doğduğu evde görmediği ve içine oturan şeyler bir ömür böyle rezil ediyor işte insanı. Kimi zaman bir enişte için eşine, kimi zaman koca bir foruma. Üzücü.
İçine oturan şeylere üzüldüm

baban evli bildiğim kadarıyla, hani yalnız kaldı durumu yok, bu yüzden bu gerekçe bana biraz anlamsız geliyor.
Gidip her gün babana uğrayacağın bir durumun olmayacaktır.
Kuracağınız işi düşünerek hareket etmek mantıklı.
ama bu kadar erken yaşta evlenirken, ev yaptırma vs fikri de doğru degil bence. Yani gerçekten ihtiyacınız olan Bahçeli vs müstakil ev mi sadece iki kişiyken?
babam bosandi. bazen kardesim geliyor sadece. isimiz yazilim uzerine o yuzden aklimizda iki universite var onlardan birinin teknokentinde olacagiz en azindan ilk yil. nisanlim ayni zamanda babasinin isine de bakacak ama o uzak.

biz ikimiz de bahceli evlerde buyuduk acikcasi, yani aile evi bizim icin bahceli ev cidden. hani farkli bir secenek bile dusunmedik hic. daha dogrusu ailelerimiz de dusunmedi. ayrica ben buyudum turuncu hanimcim 25 yasindayimmmmm🤪🤪🤪

Öff amma uzattınız ya. Paranız olsa, onunla okusanız eminim onunla da övünürdünüz. Malum, eşiniz mesleğiyle övünmüyor diye üzülen insansınız.
Sonradan görünce sonuç bu işte. Bazı şeyler sonradan kazanılmıyor maalesef. Doğduğu evde görmediği ve içine oturan şeyler bir ömür böyle rezil ediyor işte insanı. Kimi zaman bir enişte için eşine, kimi zaman koca bir foruma. Üzücü.
Hayir bir de kendi nasil hirsla okuyorsa yazılanları burada milleti morarttigini dusunuyor :KK70:

Arkadaşlar sizlere iyi geceler. Ben yatıyorum. Çok eğlenceliydi ama malum sabah iş var. Hepinize iyi eğlenceler.
yalan soylemeeee gidip beni davet ettigin kafede oturacaksin dimiii :KK70:

kizlar beni bankasina cagirmadi kahve icelim dedi. ben de kabul etmedim ama isterseniz ederim degisiklik olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X