- 19 Mayıs 2020
- 46.295
- 207.070
- Konu Sahibi sassyassyy
Burda çok var geçmişini bugün gibi anlatan üyeler.Deniz boşanmıştı ben hatırlıyorum onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda çok var geçmişini bugün gibi anlatan üyeler.Deniz boşanmıştı ben hatırlıyorum onu
Ama o cok zengin, cok mertebeli taam mi? Ustelik kocasi var onun, cok poncik. Hem de bizi varosun dilberi falan saniyorAman susmayacaksa lutfen soylemeyin, bu hali bile yetiyor. Ne kuyruk acısıymış ya sayfalarca çıkaramadı
Ben o üyeyim diyenlerBurda çok var geçmişini bugün gibi anlatan üyeler.
Eniştesi de var onu unutmaAma o cok zengin, cok mertebeli taam mi? Ustelik kocasi var onun, cok poncik. Hem de bizi varosun dilberi falan saniyor
Tabi kiben atabilir miyim ozel mesaj? gelirim ben hem. sonra burdaki ablalara da anlatirim evinizin ve isinizin harikaligini
Ayyy bi o bende yok isteEniştesi de var onu unutma
kizlarrrr bana gezme cikti yarin ziyarete gidiypruummmmTabi ki
Siz gerçekten kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. Eşim bankada çalışmıyor. Ben bankada çalışıyorum ve ben yazılımcı değilim. Lütfen zaman kaybı yaptırmayın ya. Önce okuduğunuzu anlayınTamamen sallıyosun şu an. Söylediğin her şey inandırıcılığını yitirdi. Benim eşim de yazılımcı ve 5-6 farklı bankada çalıştı. Bankaların en çok çalışan elemanları yazılımcılardır herhalde. Adam geceleri bile evde bilgisayar başında çalışıyor. Yılda 33 gün keyfe keder izin falan vermezler.
Lütfen bizi bilgilendir.kizlarrrr bana gezme cikti yarin ziyarete gidiypruummmm
Zevk duyuyorum birilerinin morarmasındanNeden tanımadığınız insanlara kendinizi ıspatlama gereği duyuyorsunuz?
Harbiden iyi anlaşırlarmış bak üslup aynıBurda çok var geçmişini bugün gibi anlatan üyeler.
2 üniversite okudum, erasmus ile varsova ya gittim, aile sosyal politikalar bakanlığı izni içe bir proje olusturdum cocuklar icin 2 sene önce bunu sürdürüyorum maddi manevi doygunluğa ulastım isimle alakalı sükür. ve anadilim gibi ingilizce ve lehce konuşabilmekteyim. Cocuk psikolojisi eğitimi aldığım icin sanırım suan sizin psikolojinizi anlayamayacağım ama siz sey yapın dostum yazın bana benden nasıl istifade edeceğinize beraber karar verelim?
Vayy eğitimli prensese bak sen. Canım 3 üniversite bir yüksek lisans. Gel diplomalarımı göstereyim. 3. Üniversitem bilgisayar mühendisliği. Yani kendini o kadar büyük görme be canım. Senin babanın parasıyla okuduğun okulları ben hakkımla okuduğum için bilmeyebilirim ama doğru
morartim bi gecsin de onceLütfen bizi bilgilendir.
Ankaradan samsuna kadar arabayla gidemem canım. O kadar şehirlerarası trafik tecrubem yokAlmayın ya dün otobüse atlayıp gitmekten bahsetmiyor muydunuz yanlış mı hatırlıyorum. Eve gelmem zaten korkarım.Banka kısmını düşüneceğim du bakalım.
Uçak?Ankaradan samsuna kadar arabayla gidemem canım. O kadar şehirlerarası trafik tecrubem yok
Uçak saatlerine bakabilirsin canım. Ve benim tartıştığım saatlerle karşılaştırabilirsin
Tüh keşke dün Ankara'da yaşadığını bana söyleseydin ben goturuverirdim seni elime mı yapışacak.Ankaradan samsuna kadar arabayla gidemem canım. O kadar şehirlerarası trafik tecrubem yok
Bizim kimsede gözümüz kalmaz. Hamd olsun var. Ama kocamda param var diye gidip parayla okumadım. Malum sınavlar var hani girip kazanırsan okuyorsun ya. İşte onlara girdim. Tabi siz bilmezsiniz o sınavları
Akşam 5 gibi varmış, baktım. Akşam 8 gibi de buldumUçak saatlerine bakabilirsin canım. Ve benim tartıştığım saatlerle karşılaştırabilirsin
Aynadan bakınca renginizin döndüğünü fark ettiniz yaniZevk duyuyorum birilerinin morarmasından