Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

kolay gelsin Barçman'ım.Bende bir taraftan temizlik uğraşıyorum.Baktım topik bana çok uygun.Of ya ömrüm temizlik yapmakla,bavul toplamakla mı geçecek benim?

kolay gelsin Barçman'ım.Bende bir taraftan temizlik uğraşıyorum.Baktım topik bana çok uygun.Of ya ömrüm temizlik yapmakla,bavul toplamakla mı geçecek benim?

hoşgeldin şekerler şekeri gurbettede olsan yaşadığın evi özlemişsindir değilmi bu arada kadınların hepsinin ömrü evişiyle geçiyor ne yapalım sağlık olsunda gerisi önemli değil:kahve:

selam Barçman,Ev hanımı ve herkes ben aranıza yeni katıldım:utangac:
bende bıktım ev işlerinden seve seve yapmak istiyorum ama bazen canıma tak ediyor tıpkı simdiki gibi..annemde babamda calıştıgı için genelde ben yardım amaçlı yapıyorum ama bıktım işte...:kızgın:
beni de aranıza kabul eder misiniz?
Şeniz

bende bıktım ev işlerinden seve seve yapmak istiyorum ama bazen canıma tak ediyor tıpkı simdiki gibi..annemde babamda calıştıgı için genelde ben yardım amaçlı yapıyorum ama bıktım işte...:kızgın:
Şeniz

tabiki aramıza katıldın bile a.s.hoşgeldin

sağol canımcım özel tavan boyaları satılıyor ondan alıyorum çok azıcık sulandırıp
alanı boşaltabilirsem yere naylon serip ruloyla yapıyorum kenarlarınıda fırçayla kontür gibi fırçayla boyuyorum benim boyayacağım yerler ufak alanlar banyo vs büyük yerler için eşim eleman getiriyor

maşallah maşallah şöyle bi göz attımda baya hamarat oldugundan söz ediliyor .. inşallah benimde bi problemim falan olursa bilgilerinden yararlanabilirim Barçmancım..:delphin:

Şeniz

hoşgeldin canım aramıza..sen daha yolun başındasın bence..annen var en azından.ama evlendiğinde eş çocuklar ev bölünüyorsun..bekar haline hiç benzemiyor canım...

hoşgeldin canım aramıza..sen daha yolun başındasın bence..annen var en azından.ama evlendiğinde eş çocuklar ev bölünüyorsun..bekar haline hiç benzemiyor canım...

hoşbulduk haydeçcim yolun basında oldugum kesin..
bende ders mers bölünüyorum ama olsun..
yine de eşe cocuga bölünmek çok daha farklı ve zor ..
hemşerim benim..Şeniz

hoşbulduk haydeçcim yolun basında oldugum kesin..
bende ders mers bölünüyorum ama olsun..
yine de eşe cocuga bölünmek çok daha farklı ve zor ..
hemşerim benim..Şeniz

evet sizin işiniz daha zor zihin yorgunluğu vücut yorgunluğuna benzemez canım benimde kızım var ünv de biliyorum beyni laçka geliyor eve.. rabbim kolaylıklar versin hepinize...Şeniz

evet sizin işiniz daha zor zihin yorgunluğu vücut yorgunluğuna benzemez canım benimde kızım var ünv de biliyorum beyni laçka geliyor eve.. rabbim kolaylıklar versin hepinize...Şeniz

çok teşekkür ederim haydeçcim ya.. bende şimdi basımı kaldırdım dersten kendime gelmeye calışıyorum..sonra biraz daha calışıp uykuyaa..
Allah kızınıza zihin açıklığı ve herşeyden önce sağlık versin..

AMİN canım AMİN:Saruboceq:

bu arada konu dışı ama belki anlarsın özel msjda atamıyorum ..
sizde benim için dua edin olur mu..benimde ihtiyacım olacakyerimseniben
bugün odamı topladım gene zaten hep dağılıyo nasıl beceriyosam bıktım artık aa:kızgın:

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada konu dışı ama belki anlarsın özel msjda atamıyorum .. sitede sorun cıktı ya bana rep verilmişti o gittisenağlama
sence sorun hallolunca gelirmi dersin kim oldugunuda göremedim cvp bekliyodur Allah bilir yollayan.. uzunca bişeydi:çok üzgünüm:
sizde benim için dua edin olur mu..benimde ihtiyacım olacakyerimseniben
bugün odamı topladım gene zaten hep dağılıyo nasıl beceriyosam bıktım artık aa:kızgın:

sanırım düzelir bilemiyorum canım ya...duacınızım hepinizin canım...

Şeniz

merhabaa.s.ilerisi içinde alıştırma oluyor senin için evdeyken bende yapardım çok sonra üniversiteye gittim yine en çok işi ben yapıyordum şimdi evlendim evdeyim ve iş hiç bitmiyor yine ben ev işiyle boğuşuyorum:1no2:erkekler bu konuda umursamaz oldukları için bizi böyle programlıyorlar ben artık en iyi yaptığım şeyin ev işi olduğunu düşünmeye başladımhihoyyyt

merhaba arkadaşlar
ben daha yeni evliyim iki kişi olmamıza ve çalıştığımızdan dolayı evde olmamamıza rağmen çok dağılıyor
ve ben hiç iş yapmak istemiyorum
şu an ev çok dağınık ama ben pc nin başındayım temizlik yapmam lazım ama bende tık yok
napıcam ben çok üşeniyorum
bi de dün eşim yepyeni krem rengi halıya çaydanlığı devirdi
silmeye çalıştım çıkmadı o kadar çok kkii
kilimle oturuyoruz
acınacak haldeyimmmmm -tatlicadiarzu-

Arkadaşım, çay , kahve vs. döküldüğü anda ilk yapılacak olan öncelikle telve varsa bir havlu selpakla kabasını alın ve hemen yanınıza bir leğen ve ılık su getirin vede adını söyleyebilirmiyim bilmiyorum mutfaklarda kullanılan deterjan (eski adıylada p..l) hemen dökülen sıvının üzerine önce mutfakta kullandığımız sıvı deterjandan gezdirin, hemen birazda ılıkdan biraz fazla (ne çok sıcak ne çok ılık su) sudan da biraz dökün ve halı beziyle iyice silin. Bastırarak bir kaç kez böyle yaparak silin bakın göreceksiniz lekeden eser kalmayacak. Tavsiyem o alanı biraz daha genişleterek silin ve mümkünse ertesi gün halıyı komple ya silin yada halı makinasıyla yıkayın. Lekeden eser kalmıyor. Ben bunları yaşadım ve gören herkes halımı yeni zannediyor hiç leke olmadı... Kolay gelsin arkadaşlar...

kaydirigubbakcemile5

beni de aranıza kabul eder misiniz?Şeniz

Aramıza hoşgeldin canım, seni takdir ettim... hem okuyup hemde evişlerine yardımcı olan gençler yok artık çünkü; helede okuyorlarsa dersler filan deyip hiç annelerine yardımcı olmuyorlar (istisnalar hariç ama gördüklerim böyle...)
Takıldığın konularda bu platformda yardım alabilirsin canım elimizden geldiği kadarıyla yardımcı oluruz... Derslerinde başarılar dilerim canım... Dualarımız seninle güzelim... Sevgiler...

a.s.:nazar:a.s

kızlar sizi bir konuda uyarmak istedim birkaç gündür çok hastaydım çünkü evdeki derzleri temizlemek için cif ve çamaşır suyunu aynı anda kullandım çıkan buhardan gözüm ve ciğerlerim tahriş oldu günlerdir ilaçlarla ayaktayım aman dikkatli olun benim yaptığım hataya düşmeyin

Şeniz
canım benim hoşgeldin katıldın bile haklısın ev işi nankördür yap yap bitmez .......
kızlar sizi bir konuda uyarmak istedim birkaç gündür çok hastaydım çünkü evdeki derzleri temizlemek için cif ve çamaşır suyunu aynı anda kullandım çıkan buhardan gözüm ve ciğerlerim tahriş oldu günlerdir ilaçlarla ayaktayım aman dikkatli olun benim yaptığım hataya düşmeyin

hoşgeldin canım nasıl oldun bilirim o kokuyu bilirimde yine yaparım bazen mecbur kalıyoruz kaç kez başıma geldi benimde bir keresinde annem yıllar önce banyoda düşmüş bayılmış o zamanlar tuz ruhu vardı karıştırmış cifle tesadüf komşu gelmiş zor kurtıldu

canım benim hoşgeldin katıldın bile haklısın ev işi nankördür yap yap bitmez .......

hoşgeldin canım nasıl oldun bilirim o kokuyu bilirimde yine yaparım bazen mecbur kalıyoruz kaç kez başıma geldi benimde bir keresinde annem yıllar önce banyoda düşmüş bayılmış o zamanlar tuz ruhu vardı karıştırmış cifle tesadüf komşu gelmiş zor kurtıldu

bende hep yapıyordum ama bu seferki çok kötüydü bu bana ders oldu birdaha asla iki gün hiç ışığa bakamadım gözlerim çok yanıyordu ve batıyordu ciğerlerimdede hafif bir ödem oluşmuş sürekli ilaç alıyorum aman dikkat edin ne olur bu işin şakası yok

haklısın canım ağır kimya oluşturuyoruz bu karışımlarla en çok rastlanan ev kazaları zaten bakarsan

Ben de evde otursam da ev işi yapsam hep diyorum.
Özlüyorum evde oturmayı yaaa.. :çok üzgünüm:

Back