Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin Barçman'ım.Bende bir taraftan temizlik uğraşıyorum.Baktım topik bana çok uygun.Of ya ömrüm temizlik yapmakla,bavul toplamakla mı geçecek benim?
selam Barçman,Ev hanımı ve herkes ben aranıza yeni katıldım
bende bıktım ev işlerinden seve seve yapmak istiyorum ama bazen canıma tak ediyor tıpkı simdiki gibi..annemde babamda calıştıgı için genelde ben yardım amaçlı yapıyorum ama bıktım işte...
beni de aranıza kabul eder misiniz?Şeniz
sağol canımcım özel tavan boyaları satılıyor ondan alıyorum çok azıcık sulandırıp
alanı boşaltabilirsem yere naylon serip ruloyla yapıyorum kenarlarınıda fırçayla kontür gibi fırçayla boyuyorum benim boyayacağım yerler ufak alanlar banyo vs büyük yerler için eşim eleman getiriyor
bende bıktım ev işlerinden seve seve yapmak istiyorum ama bazen canıma tak ediyor tıpkı simdiki gibi..annemde babamda calıştıgı için genelde ben yardım amaçlı yapıyorum ama bıktım işte...
hoşgeldin canım aramıza..sen daha yolun başındasın bence..annen var en azından.ama evlendiğinde eş çocuklar ev bölünüyorsun..bekar haline hiç benzemiyor canım...
hoşbulduk haydeçcim yolun basında oldugum kesin..
bende ders mers bölünüyorum ama olsun..
yine de eşe cocuga bölünmek çok daha farklı ve zor ..
hemşerim benim..Şeniz
evet sizin işiniz daha zor zihin yorgunluğu vücut yorgunluğuna benzemez canım benimde kızım var ünv de biliyorum beyni laçka geliyor eve.. rabbim kolaylıklar versin hepinize...Şeniz
AMİN canım AMİN:Saruboceq:
bu arada konu dışı ama belki anlarsın özel msjda atamıyorum .. sitede sorun cıktı ya bana rep verilmişti o gittisenağlama
sence sorun hallolunca gelirmi dersin kim oldugunuda göremedim cvp bekliyodur Allah bilir yollayan.. uzunca bişeydi:çok üzgünüm:
sizde benim için dua edin olur mu..benimde ihtiyacım olacakyerimseniben
bugün odamı topladım gene zaten hep dağılıyo nasıl beceriyosam bıktım artık aa![]()
merhaba arkadaşlar
ben daha yeni evliyim iki kişi olmamıza ve çalıştığımızdan dolayı evde olmamamıza rağmen çok dağılıyor
ve ben hiç iş yapmak istemiyorum
şu an ev çok dağınık ama ben pc nin başındayım temizlik yapmam lazım ama bende tık yok
napıcam ben çok üşeniyorum
bi de dün eşim yepyeni krem rengi halıya çaydanlığı devirdi
silmeye çalıştım çıkmadı o kadar çok kkii
kilimle oturuyoruz
acınacak haldeyimmmmm -tatlicadiarzu-
canım benim hoşgeldin katıldın bile haklısın ev işi nankördür yap yap bitmez .......
kızlar sizi bir konuda uyarmak istedim birkaç gündür çok hastaydım çünkü evdeki derzleri temizlemek için cif ve çamaşır suyunu aynı anda kullandım çıkan buhardan gözüm ve ciğerlerim tahriş oldu günlerdir ilaçlarla ayaktayım aman dikkatli olun benim yaptığım hataya düşmeyin
canım benim hoşgeldin katıldın bile haklısın ev işi nankördür yap yap bitmez .......
hoşgeldin canım nasıl oldun bilirim o kokuyu bilirimde yine yaparım bazen mecbur kalıyoruz kaç kez başıma geldi benimde bir keresinde annem yıllar önce banyoda düşmüş bayılmış o zamanlar tuz ruhu vardı karıştırmış cifle tesadüf komşu gelmiş zor kurtıldu