Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

selam hanımlar bende bıktım bu ev işlerinden yaa evlilik hiç bana gore degılmıs yaa kocamı cok sevıyorum cok ıyı anlasıyoruz ama temızlık utu camasır bulaık ooff ya hayata kusesım gelıyor bıde hamılyım cok zor gelıyor bu ısler yafss

aspirandojn5.gif

aman ya bi ev işi yaptım elimi sakatladım..nefret ediyorum ev işinden..1 ton kömür taşı de taşıyayım ama ev işi yapmayayım.....

aman ya bi ev işi yaptım elimi sakatladım..nefret ediyorum ev işinden..1 ton kömür taşı de taşıyayım ama ev işi yapmayayım.....

ben kimbilir kaç kez telaşem yüzünden evişi yaparken gazi olmuşumdur sayamadım çoook çok dikkatli olun bayanlar benim gibi merdivenlerden uçmayın ve arada kendinizi zehirlemeyin:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
pastalar,börekler,çörekler yapıp misafir ağırlaması çok zevkli,ev işiyle uğraşmak ilgilenmek kadar güzel 1şey yok,tabiki kendine zamanda ayırıcaksın hep ev işi olmaz,bıktırır.şu zamanda maddi sıkıntılardan dolayı evin tadını çıkaramıyoz:çok üzgünüm:işteyken evi çok özlüyorum

ben kimbilir kaç kez telaşem yüzünden evişi yaparken gazi olmuşumdur sayamadım çoook çok dikkatli olun bayanlar benim gibi merdivenlerden uçmayın ve arada kendinizi zehirlemeyin:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

henüz merdivenlerden uçmadım ama her yerim mor geziyorum:1shok:oraya buraya çarpmaktan!birde zehirlenme tehlikeleri var tabiki:a015:bugünde çoook işim var kışlıkları yıkıyorum heryer dağıldı:uhm:burda kış geç geliyor neysekia.sömür biter iş bitmez...:1no2:

günaydin bayanlar benide alin arniza bende biktim su ev isinden gercekten cok nankör bir tesekkür eden bile yok

Arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum çünkü temizlik yapmaktan tam anlamıyla bıktım, bık-tımm:1shok: yerleri sil, tauvalet ve banyoyu, lavaboları ov, yemek bulaşıklarını yıka, çay bulaşıklarını yıka, meyve bulaşıklarını yıka bu böylece geceyarısına kadar sürüp gidiyor. mirmirmirmir. sabah tabi işe akşam gelince de bu işler. mahvoluyorum valla.kafamçokkarıştı bir de bir kere temizlesen de temiz kalsa hadi neyse yap yap aynı. nankör iş ne de olsa. :tomato:

hoşgeldiniz kızlar evet evişleri nankördür arkanızı dönmeye gelmez bir bakarsınız eskisi gibi olmuş onun için fazla sıkmayın canınızı

hoşgeldiniz kızlar evet evişleri nankördür arkanızı dönmeye gelmez bir bakarsınız eskisi gibi olmuş onun için fazla sıkmayın canınızı

dün bütünn gün temizlik yaptım ütü yaptım akşam kocam aç gelecek die dolma yaptım gel görki geldiğinde evde 4 saat bile otursada allahım sabah kalktım ev dandini şimdi kalkıp evi toplamak içimden gelmiyor :1no2: hergün ütü çıkıyo nasıl bir iş anlamadım.senağlama

bende geldim araniza ,nefret ediyorum ,ev işlerinden, 36 yildir yap yap yap, öfffff yeter be ,iyiki kk var yapmiyorum artik ,o kadar çünki vakit kalmiyo, kalan vaktimide rutin olani yapiyorum ve geziyorummmm,ohhhhh, canim sağolsun, sefam olsun,

selam arkadaşlar...

barçmancım geçmiş olsun yaa...

güneş en iyisini yapıyorsun, sefan olsun arkadaşım...

ben bu ara kafayı yiyeceğim...evde tadilat var, her yer ayakta..daha 3 gün sürer...sonrada temizlik ve yerleştirme işleri...neyse arkadaşlar can sağlığı olsunda bitecek inş...

hoşgeldiniz kızlar ben zaten evişlerini severek yapan bir kadın düşünemiyorum şahsen ben bir tek yemek yapmayı seviyorum diğerlerini zoraki yapıyorum

Ben de evde otursam da ev işi yapsam hep diyorum.
Özlüyorum evde oturmayı yaaa.. :çok üzgünüm:
Aynen bende canım yaaaa... evde olduğum anda işe koyuluyorum. Çocuğun okula koş, görme özürlü bir kızımız var üniversiteye hazırlanıyor ona birebir kitap okuyorum dün bendeydi, biraz evvel aradı yarın deneme sınavı varmış dersaneye gideceğim orada testleri okuyup yapmasına yardımcı olacağım. okula koş derken oğlumun okulda satranç öğretiyorum çocuklara o var, başka bir gün yine okuldaki çocuklara eğitici kitap okumaya gidiyorum. derken günler geçiyor ve inanın gezmeye dahi fırsatım yok... Ama ben memnunum, severek yapıyorum bu görevleri... kaydirigubbakcemile3

slm kıslar bende şu anda temizlik yapıyrum biraz mola verdim kışlıkları çıkarıp yazlıkları kaldırıyorum bıktım yaz temizlik kış ayrı temizlik hiç halimde yok zorlaya zorlaya yapıyorum işte

iyi aksamlar evi bir gün temizleyince söyle 2_3 gün temiz dursa tamam zevkli derim ama hergün olunca SIKIyor aslinda bir cok iside biz kendimiz cikariyoruz biraz rahat olsa o kadar cok is yapmayiz

Aynen bende canım yaaaa... evde olduğum anda işe koyuluyorum. Çocuğun okula koş, görme özürlü bir kızımız var üniversiteye hazırlanıyor ona birebir kitap okuyorum dün bendeydi, biraz evvel aradı yarın deneme sınavı varmış dersaneye gideceğim orada testleri okuyup yapmasına yardımcı olacağım. okula koş derken oğlumun okulda satranç öğretiyorum çocuklara o var, başka bir gün yine okuldaki çocuklara eğitici kitap okumaya gidiyorum. derken günler geçiyor ve inanın gezmeye dahi fırsatım yok... Ama ben memnunum, severek yapıyorum bu görevleri... kaydirigubbakcemile3

merhabaa.s.valla seni çok taktir ettim çünkü günlerini çok verimli geçiriyorsun yazdıklarına bakılırsaa.sbenim kızım daha küçük olduğundan ben dışardaki hayatla pek bağlantılı değilim çocuk parkları ve çocuklu arkadaşlar dışında:1no2:evdeki işlerimde hiç bitmiyor tabiki:1no2:bütün kadınlara kolay gelsin ne diyeyimkaydirigubbakcemile5sevgilerimle...

ay kiz tek sen olurmusun ben herzaman bunaliyorum hic elimi sürmesem bir yapan ols diyorum ama yok ki kim gelipte yapacak

53 yaşındayım,,19 yaşında anne oldum, 4 evlat büyütüm ,hepsi yüksek ,tahsil yaptılar, çok iyi yerlerdeler, 2sini evlendirdim, 2 torunum ,var, haftada 3 gün torunumu bakıyorum
günlük işerimi ,yapıyorum, artı birde 36 yıl ,kocaya hizmet ediyorum, ee ,gezip tozmak ,hakkımdır ,diye düşünüyorum .......

Back