Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

ev büyük iş bitmiyo derken şimdi bide kaynanam ameliyat oldu üst katta oturuyo bide onun bakımı evinin işi gücü gelen giden detken beni çok zorve yorucu günler bekliyo kızlar kalp ameliyatı oldu yarın çıkacak eve çokda kilolu nasıl bakıcam ne yapacam bilmiyorum iki çocuk okula gidecek kendi evim onun evi bakımı gelen giden çok zor işim valla allah yardımcım olsun

ev büyük iş bitmiyo derken şimdi bide kaynanam ameliyat oldu üst katta oturuyo bide onun bakımı evinin işi gücü gelen giden detken beni çok zorve yorucu günler bekliyo kızlar kalp ameliyatı oldu yarın çıkacak eve çokda kilolu nasıl bakıcam ne yapacam bilmiyorum iki çocuk okula gidecek kendi evim onun evi bakımı gelen giden çok zor işim valla allah yardımcım olsun

Geçmiş Olsun canım dilerim çabuk iyileşir ve Allah yardımcın olsun. Yorucu günler seni bekliyor desene... Şimdi hasta ziyaretleride olur. Yüce Rabbim işini kolaylaştırsın güç kuvvet versin inşallah.

:teselli:

Benim işim nedense hiç bitmiyor ikibuçuk yaşına girecek bir kızım var tam bir canavarhihoyyythiç yerinde duramıyo:1no2:ben sürekli hareket halindeyim eşim ise benim temizlik hastası olduğumu düşünüyorbenneyaptımkitek iyi yanı ise sigarayı bırakmış olmama rağmen kilo almamam herkes soruyor nasıl ince kalabildiğimicokacimcoookyemeyi seviyorum üstelik.bazen bu düzene dur demek istesemde yapamıyorum:1no2:ev işi bağımlılık oldu artık...

heleki misafirini geçirince evin hali perişan oluyor topla yıka hiç bitmiyor 2 günde ancak eski haline sokabildim evi zor bu kadınların işi yaa

Eeee boşuna dememişler en ağır işçi evhanımları diye... Arkadaşlar hepinize katılıyorum ev işleri nankör. Yap yap bitmiyor. Yorulması ayrı bir dert, kadında alsanız yemekleri kim yapacak günlük işi kim yapacak. Ütü vs vs vs saymakla bitmez bunlar... Ne yapalım Allah sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk versin... cümlemize... :roflol:

ev işi kadar nankör bişiyy varmıı yaa arkanı dönen yeterr
çok doğru söyledin arkadaşım
bende 3 tanedeçocuk var en büyüğü 5,5 yaşında sen birde beni düşün bu evin işi hiç bitermi?
ama valla bunaldıkça kk giriyorum stres atıyorum kendimi yıpratmıyorum :dance:
bitmez ev işi hanımlar boşa canınızı sıkmayınşakkıdı
yaşasın kk herkese kolay gelsin canlarım:1rolleyes:

çok doğru söyledin arkadaşım
bende 3 tanedeçocuk var en büyüğü 5,5 yaşında sen birde beni düşün bu evin işi hiç bitermi?
ama valla bunaldıkça kk giriyorum stres atıyorum kendimi yıpratmıyorum :dance:
bitmez ev işi hanımlar boşa canınızı sıkmayınşakkıdı
yaşasın kk herkese kolay gelsin canlarım:1rolleyes:

doğru valla biraz rahat olmak lazım yoksa çok yıpranıyor insan yap yap nereye kadar sanki madalya takıyorlar hatta benim edim kendini çok yoruyorsun diye kızıyor bile

doğru valla biraz rahat olmak lazım yoksa çok yıpranıyor insan yap yap nereye kadar sanki madalya takıyorlar hatta benim edim kendini çok yoruyorsun diye kızıyor bile

Benim eşimde öyle sağolsun yorulmayayım diye yapma o kadar yaaa yeter der. Hatta size şöyle anlatayım; gezmeye gidiyoruz ve ben evden çıkmadan evi toparlar düzenler öyle bırakırım. Eşimde kızar derki ; '' ya biz gezmeye gidiyoruz bize gelmiyorlar ki, bırak Allah aşkına bu kadar iş düşünme'' ... İçimden gelen birşey elimde değil. Ayrıcada tez canlıyım hemen olmalı olması gereken, birde ağır birinin yanındaysam aman Allahım gerim gerim gerilirim. Kadın aldığımda göreceksiniz beni ondan çok ben yorulurum... :roflol:

:nazar:

yap yap bittimi arkadaşlar.bitmedi..relaks..artık yeter diyorum ben bıktım artık...inceldiği yerden kopsun...3 çocukta bende düşünün halimi.. aman olursa olur olmazsa olmaz ne yapayım.:jeyyar:

yap yap bittimi arkadaşlar.bitmedi..relaks..artık yeter diyorum ben bıktım artık...inceldiği yerden kopsun...3 çocukta bende düşünün halimi.. aman olursa olur olmazsa olmaz ne yapayım.:jeyyar:

Annemler (kayınvalidemle, annem) ve birçok kadından da duyduğum bir söz vardır : g...nü yırtanda bir yırtmayanda... :roflol:

Benim eşimde öyle sağolsun yorulmayayım diye yapma o kadar yaaa yeter der. Hatta size şöyle anlatayım; gezmeye gidiyoruz ve ben evden çıkmadan evi toparlar düzenler öyle bırakırım. Eşimde kızar derki ; '' ya biz gezmeye gidiyoruz bize gelmiyorlar ki, bırak Allah aşkına bu kadar iş düşünme'' ... İçimden gelen birşey elimde değil. Ayrıcada tez canlıyım hemen olmalı olması gereken, birde ağır birinin yanındaysam aman Allahım gerim gerim gerilirim. Kadın aldığımda göreceksiniz beni ondan çok ben yorulurum... :roflol:

:nazar:

yaa sen aynı bensin ben artık kadın almıyorum kendim yapınca daha az yoruluyorum senin burcun ne merak ettim

nankör bu ev işleri nankör bri bitse biri başlar Allah bitirmesin ne bu ya bende kadın almayan daha doğrusu alamayanlardanım olmuyor sanki yapamıyorlar gibi evinin işini en iyi sen biliyorsun zaten kadın gelmeden bir çok işi de yaparım eşim pastada yap der hep

nankör bu ev işleri nankör bri bitse biri başlar Allah bitirmesin ne bu ya bende kadın almayan daha doğrusu alamayanlardanım olmuyor sanki yapamıyorlar gibi evinin işini en iyi sen biliyorsun zaten kadın gelmeden bir çok işi de yaparım eşim pastada yap der hep

de get sen sanki evişi yapıyorsun flash flashda gördük evinin halini hahhahhah

yap yap yine aynı yine aynı....çıldıracağım, geçen haftasonu tertemiz bırakmıştım ben bu evi..ne oluyor bu eve ya..ben yokken at koşusu mu yapılıyor bu evde.? kışlıkları da çıkardım, onlar yerleşecek ayrıca, sinirim çok bozuk çok

öhöm öhöm burası çok önemli bir kulüpdür geyik yok geyik yok ben hiç burada geyik yapıyormuyum kihkihkih

Back