- 20 Mart 2008
- 141.574
- 213.085
- 1.423
- 60
öhöm öhöm burası çok önemli bir kulüpdür geyik yok geyik yok ben hiç burada geyik yapıyormuyum kihkihkih
sen nerelerdesin haydeçciğim özledim valla iyisindir umarım herşey yolundadır
1 Ocak doğumluyum canım benim, yükselenimde Boğa'ymış... Yani oğlak burcu oluyorum bildiğim kadarıyla... Yılbaşında doğum günüm...yaa sen aynı bensin ben artık kadın almıyorum kendim yapınca daha az yoruluyorum senin burcun ne merak ettim
:teselli:yap yap yine aynı yine aynı....çıldıracağım, geçen haftasonu tertemiz bırakmıştım ben bu evi..ne oluyor bu eve ya..ben yokken at koşusu mu yapılıyor bu evde.? kışlıkları da çıkardım, onlar yerleşecek ayrıca, sinirim çok bozuk çok
şimdilik sadece ben şikayet edeyim müsadenizle yavaş yavaş evin duvarlarını silip bazı yerlerin tavanlarını boyuyorum yani yanmış durumdayım bakalım ne zaman bitecek
Aslında benimde tavanlar boya istiyor fakat bu yıl evde durmaya vaktim yokkk. Nasıl yapıyorsun Barçmancığım bilgilendir beni hiç boya kendim yapmadım... kaydirigubbakcemile3
Üstelikte sen yapar bitirirsin canım hamaratsın maşallah annem gibi...
barçmancıgım kolay gelsın boya için genel temızlık için havlar bıraz sogudu dur bakıyım sen nerde yaşıyorsun bılmıyorum ama hadı hayırlısı fazla uazatma kandıne dıkkat et yoksa kaparsın şıfayı
sağol canımcım özel tavan boyaları satılıyor ondan alıyorum çok azıcık sulandırıp
alanı boşaltabilirsem yere naylon serip ruloyla yapıyorum kenarlarınıda fırçayla kontür gibi fırçayla boyuyorum benim boyayacağım yerler ufak alanlar banyo vs büyük yerler için eşim eleman getiriyor
Benimde ufak 2 tavan var aslında bu yıl bizim boyacı buralarda değildi yetişemedik biz yokken o müsaitti. Denk getiremedik anlayacağın. Ellerine sağlık... Paylaşımın içinde teşekkürler...
kaydirigubbakcemile3
işte bize gelen elemanda oyalayıp duruyor bende sıkıldım onu beklemekten kendim yaparım dedim aşağıda iki küçük odayı bitirdim bir banyo ve tuvalet kaldı şimdi onları yapacağım ben arada böyle ferforje filanda boyuyorum edim şaşırıyor senden korkulur valla nasıl başardın diyorhihoyyyt
işte bize gelen elemanda oyalayıp duruyor bende sıkıldım onu beklemekten kendim yaparım dedim aşağıda iki küçük odayı bitirdim bir banyo ve tuvalet kaldı şimdi onları yapacağım ben arada böyle ferforje filanda boyuyorum edim şaşırıyor senden korkulur valla nasıl başardın diyorhihoyyyt
barçman kolay gelsin..ama gerçekten senden korkulur eşin şaşırmakta haklı bence... yaptır canım ya .neden yoruyorsun kendini.bak bu günlerini ararsın.sağlığını bozma...maşallah canım benim...
barçmanım kolay gelsin canım büyük işlere kalkmışsın maşallah diyelim edin çok şanslı eminim tekrar aşık olmuştur sana yorma kendini canım dikkat et ellerine emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?