Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

sen nerelerdesin haydeçciğim özledim valla iyisindir umarım herşey yolundadır

iyiyim canım sağolasın... umarım sende iyisindir..valla evini gördüm hani.sana sölicek bişey bulamıyorum.birde o eve kadın almıyorsun..maşallah diyimde nazar olma..

yaa sen aynı bensin ben artık kadın almıyorum kendim yapınca daha az yoruluyorum senin burcun ne merak ettim
1 Ocak doğumluyum canım benim, yükselenimde Boğa'ymış... Yani oğlak burcu oluyorum bildiğim kadarıyla... Yılbaşında doğum günüm...

a.s.

:teselli:
ben bugün oturuyorum ve nasıl oluyor bilmem ama rahat rahat sizlerin tazdıklarını okuyorumaslında benimde sinirlerim bozuldu artık ben hergün yapıyorum bitmiyor çoook yorgunum kendim için hiçbirşey yapamıyorum artık:1no2::1no2:

Ev işleri ne durumda arkadaşlar hiç bitmiyor hiççç vallahi yoruldum artık. Ev , okul , dernek... Sizlere birşey soracağım halıya sakız yapıştı (halıfleks) buz koydum üzerine fakat çıkmadı birazı kaldı ne yapabilirim?????????? Yardımmm...

:uhm::a015:

şimdilik sadece ben şikayet edeyim müsadenizle yavaş yavaş evin duvarlarını silip bazı yerlerin tavanlarını boyuyorum yani yanmış durumdayım bakalım ne zaman bitecek

he bıktım valla..........bugün ne ders çalıştım ne temizlik yaptım...zaten suyum yok, belki olsa yapardım....ayrıca saçımda da turplu suyla kalakaldım......kendimi temizleyemedim evden banane...bıktım, sabah kahvaltı sofrasının kalkmasına bari yardım et be adam......dedim bari işe yaramıyor gitsin dışarı..geçen mutfağı toplamama yardım et dedim, ocaktaki kahveyi dökmedi mi? yardım istemeyim diye yapıyor kesin

henuz bekarım pekde iş yapmam. ama nefret ediyorum işlerden. evlenince zorla yapacam :1no2:
temizlik güzel ama her gun aynı işler cok sıkıcı yamirmirmirmir

şimdilik sadece ben şikayet edeyim müsadenizle yavaş yavaş evin duvarlarını silip bazı yerlerin tavanlarını boyuyorum yani yanmış durumdayım bakalım ne zaman bitecek

Aslında benimde tavanlar boya istiyor fakat bu yıl evde durmaya vaktim yokkk. Nasıl yapıyorsun Barçmancığım bilgilendir beni hiç boya kendim yapmadım... kaydirigubbakcemile3

Üstelikte sen yapar bitirirsin canım hamaratsın maşallah annem gibi...

sağol canımcım özel tavan boyaları satılıyor ondan alıyorum çok azıcık sulandırıp
alanı boşaltabilirsem yere naylon serip ruloyla yapıyorum kenarlarınıda fırçayla kontür gibi fırçayla boyuyorum benim boyayacağım yerler ufak alanlar banyo vs büyük yerler için eşim eleman getiriyor

barçmancıgım kolay gelsın boya için genel temızlık için havlar bıraz sogudu dur bakıyım sen nerde yaşıyorsun bılmıyorum ama hadı hayırlısı fazla uazatma kandıne dıkkat et yoksa kaparsın şıfayı

sağol canım ben egedeyim bizim burası fazla soğumadı daha zaten az kaldı ve ara vererek dinlenerek yapıyorum

Benimde ufak 2 tavan var aslında bu yıl bizim boyacı buralarda değildi yetişemedik biz yokken o müsaitti. Denk getiremedik anlayacağın. Ellerine sağlık... Paylaşımın içinde teşekkürler...
kaydirigubbakcemile3

işte bize gelen elemanda oyalayıp duruyor bende sıkıldım onu beklemekten kendim yaparım dedim aşağıda iki küçük odayı bitirdim bir banyo ve tuvalet kaldı şimdi onları yapacağım ben arada böyle ferforje filanda boyuyorum edim şaşırıyor senden korkulur valla nasıl başardın diyorhihoyyyt

Ferforje nasıl yapılıyor. Yaptığın örnekler varmı? :uhm:fisfisfis

barçman kolay gelsin..ama gerçekten senden korkulur eşin şaşırmakta haklı bence... yaptır canım ya .neden yoruyorsun kendini.bak bu günlerini ararsın.sağlığını bozma...maşallah canım benim...

barçman kolay gelsin..ama gerçekten senden korkulur eşin şaşırmakta haklı bence... yaptır canım ya .neden yoruyorsun kendini.bak bu günlerini ararsın.sağlığını bozma...maşallah canım benim...

sağol haydeçciğim bize boya yapmaya gelen eleman hep meşgul benimde aklımda olacağına yapayımda kurtulayım dedim ama fasılalarla yapıyorum merak etme çok yorulmuyorum beni düşündüğün için çok teşekkürler canımcımŞeniz

merhaba arkadaşlar
ben daha yeni evliyim iki kişi olmamıza ve çalıştığımızdan dolayı evde olmamamıza rağmen çok dağılıyor
ve ben hiç iş yapmak istemiyorum
şu an ev çok dağınık ama ben pc nin başındayım temizlik yapmam lazım ama bende tık yok
napıcam ben çok üşeniyorum
bi de dün eşim yepyeni krem rengi halıya çaydanlığı devirdi
silmeye çalıştım çıkmadı o kadar çok kkii
kilimle oturuyoruz
acınacak haldeyimmmmm -tatlicadiarzu-

barçmanım kolay gelsin canım büyük işlere kalkmışsın maşallah diyelim edin çok şanslı eminim tekrar aşık olmuştur sana yorma kendini canım dikkat et ellerine emeğine sağlık

barçmanım kolay gelsin canım büyük işlere kalkmışsın maşallah diyelim edin çok şanslı eminim tekrar aşık olmuştur sana yorma kendini canım dikkat et ellerine emeğine sağlık

beni düşündüğün için sağol birtanem merak etmeyin fazla yorulmuyorum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…