ay senin bu püf noktası bilgilerini bizimle paylaşmana bayılıyorum sadece cam eşyalaramı yoksa bütün etiketlere uygulayabilirmiyiz bazılarını çıkarmak dert oluyor gerçekten sağol paylaşımın için çok yararlıydıŞeniz
kızlar ev işlerinden bıkanlar kulübümü
yanlış geldim herhalde
adresini bilen varmı?
kızlar bugün pazartesi temizlik günüm canım hiç iş yapmak istemiyor ama mecburen yapıyorum dinlenmek için ara verdiğimdede buraya takılıyorum bıktım ben bu ev işlerinden
bunaldım artık üstelik arkamızı dönene kadarda kirleniyor temizlik çamaşır ütü yemek ne zor iş kadın olmak yaa sizinde bunları yapmaktan bunaldığınız zamanlar oluyormu yoksa yanlız benmi böyle hissediyorum
terlikciğim sen bu kulübe yeni yeni takılıyorsun bize bir arkadaşın önerdiği temizlik mopu benim işimi inanılmaz kolaylaştırdı her kullandığımda ona dua ediyorum sende kullanıyormusun bilmiyorum ama ben keşfetmekte geç kalmışım doğrusu
terlikciğim sen bu kulübe yeni yeni takılıyorsun bize bir arkadaşın önerdiği temizlik mopu benim işimi inanılmaz kolaylaştırdı her kullandığımda ona dua ediyorum sende kullanıyormusun bilmiyorum ama ben keşfetmekte geç kalmışım doğrusu
ben bu başlığı nasıl oldu da görmedim şuan baş ağrısı ve mide bulantısı karışımındayın ve evim de aynen bu halimi yansıtıyor
ablacım o temizlik mopundan benden aldım allahım bir alet bir işi ancak bu kadar kolaylaştırır..Harika bir şeyyy a.s.[/QUO
evet incişim harika birşey onu öneren arkadaştan allah razı olsun her temizlikte onun kulaklarını çınlatıyorum yer silmek zevkli hale geldi sayesinde ben balkonları yıokadıktan sonra eskiden silçekle uğraşırdım şimdi balkonlarıda onunla kuruluyorum
scott bright ın temizlik mopu gerçi avrupasını bulursan daha iyi olur resmini aşağıya ekliyorum çekilen bir kol sayesinde kendi kendini sıkıyor tüy hav çöp ne varsa süpürmeye bile gerek kalmadan temizliyor
ablacım o temizlik mopundan benden aldım allahım bir alet bir işi ancak bu kadar kolaylaştırır..Harika bir şeyyy a.s.[/QUO
evet incişim harika birşey onu öneren arkadaştan allah razı olsun her temizlikte onun kulaklarını çınlatıyorum yer silmek zevkli hale geldi sayesinde ben balkonları yıokadıktan sonra eskiden silçekle uğraşırdım şimdi balkonlarıda onunla kuruluyorum
Aaaaaaaaaaa ne güzel yaaaaaaaa
Demek balkonu onunla kurulayabiliyormuyum..........
Seni çok çok öpüyorum Barçmancığım harikasın yaaaaaaaaaaaaaa
:teytey::teytey::teytey:
offf offf evım çok tozlandı valla ne yapcam ben
rahatsızım belımden yavaş yavaş yapayım dıyorum ama :çok üzgünüm:
ıyıkı dagıtan yok bıde o olsa başa çıkamayacagım kafamçokkarıştı
bu sırke meselesı harıka ta benım çocuklugumda annem ayna ve mobılyaları sırkelı su yaptırıp sıldırırdı bıze ama kokmuyor
pırıl pırıl olur 3 yada 4 gun dayanır ben kullanıyorum hihoyyyt
laf aramızda bılıyormusunuz bılmem ama sırke eve bereket getırırkaydirigubbakcemile5
Ciddimisin gülse,Bereket getirdiğini bilmiyordum. Ayyyy bilmeden ne yapıyormuşum... Şimdi daha çok kullanayım bari.... :sm_cool:offf offf evım çok tozlandı valla ne yapcam ben
rahatsızım belımden yavaş yavaş yapayım dıyorum ama :çok üzgünüm:
ıyıkı dagıtan yok bıde o olsa başa çıkamayacagım kafamçokkarıştı
bu sırke meselesı harıka ta benım çocuklugumda annem ayna ve mobılyaları sırkelı su yaptırıp sıldırırdı bıze ama kokmuyor
pırıl pırıl olur 3 yada 4 gun dayanır ben kullanıyorum hihoyyyt
laf aramızda bılıyormusunuz bılmem ama sırke eve bereket getırırkaydirigubbakcemile5
evet gülseciğim bu fikir harika ben artık sirkeyi galonla alacağım başka çaresi yok şu yağmurlar başlasada tabiat temizlense o zaman toz derdimiz azalıra.s.
Ciddimisin gülse,Bereket getirdiğini bilmiyordum. Ayyyy bilmeden ne yapıyormuşum... Şimdi daha çok kullanayım bari.... :sm_cool:
Fakat gerçekten 3 gün en azından toz yok... Vede parlıyor mobilyalarım... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?