Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

Selam Barçmancığım,
İnan paylaşıp hepinizi bilgilendirmek istiyorum. Ne uyguluyorsam pratik birşeylerse sizlerle paylaşacağım ömrüm ve vaktim yeterse. Diğer ürünlerde inan denemedim. Görünmeyen bir yerde olursa bence bir dene, belkide etkilidir...
Sende sağol canım, sende harikasın.

a.s.a.s.a.s.

kızlar ev işlerinden bıkanlar kulübümü
yanlış geldim herhalde
adresini bilen varmı?

Evet ev işlerinden bıkanlar kulübü....
Fakat bu işlerden bıkmayalım diye çözümlerde bulan bir kulüp

kaydirigubbakcemile3

selam arkadaslar.... ayy ozellikle bu araa biktimmmmm!!! yeni tasindim/ yerlesene kadar malumm bi ton is/ sonra kislik konserveydi receldi hic bitmiyo hiiccccc............

Barçmancığım hakikatten kadın olmak çok zor işmiş fakat ben bunu bilhassa oğlumun aktiviteleri başlayınca çok daha iyi anladım.
Hem çocuğu kurslara götür hem evişi bu dahada zormuş yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
işlerim nasıl birikti bir görsen ütü çamaşır temizlik artık oğlumu okula bir yerleştirsemde bende iş görsem artıkkkkkkkkkkkk
anasınıfına başlıyacak yarın inşallah problem yaratmazda
okula sık sık gitmemde gerekmez...

a.s.

terlikciğim sen bu kulübe yeni yeni takılıyorsun bize bir arkadaşın önerdiği temizlik mopu benim işimi inanılmaz kolaylaştırdı her kullandığımda ona dua ediyorum sende kullanıyormusun bilmiyorum ama ben keşfetmekte geç kalmışım doğrusu

Barçmancığım bende bilgilenmek isterim...
Öğrenmeyi çok severim. Bunun sonu yok çünkü...
Ben bildiğim bir tarifi dahi duysam sorarım çünkü elbet farklı bir yönü varsa öğreneyim diye...
Paylaşırsan sevinirim.

kaydirigubbakcemile3

ben bu başlığı nasıl oldu da görmedim şuan baş ağrısı ve mide bulantısı karışımındayın ve evim de aynen bu halimi yansıtıyor

bende merak ettim :uhm:

ben bu başlığı nasıl oldu da görmedim şuan baş ağrısı ve mide bulantısı karışımındayın ve evim de aynen bu halimi yansıtıyor

Geçmiş olsun canım yaaa neyin var????
Hastayken hele o evin dağınığı hiç çekilmez değilmi?
Bazen bendede bu hal olmuştu...

fisfisfisa.s.

scott bright ın temizlik mopu gerçi avrupasını bulursan daha iyi olur resmini aşağıya ekliyorum çekilen bir kol sayesinde kendi kendini sıkıyor tüy hav çöp ne varsa süpürmeye bile gerek kalmadan temizliyor

ablacım o temizlik mopundan benden aldım allahım bir alet bir işi ancak bu kadar kolaylaştırır..Harika bir şeyyy a.s.

benim evdeki canavarlarlan ne mop nede top dayanıyor vallahi
işi yaptığım anda arkamı döndüğümde gene batmış dağılmış oluyor.
benim motora bağlamam gerekiyor.
yada canavarlarıma stand by düğmesi takıp arada kapatmam gerekiyor
eeee buda imkansız tabiki benim temiz olmamda imkansız ne acı değilmi
oynatmaya az kaldı where is the doctor
çözüm greve gitmek en iyisi önerisi olan varmı

Teşekkürler Barçmancığım,
Çok sağolasın... Bir ara ben bunun lacivertini kullanmıştım...
Bildiklerimizi paylaşmaya devam, şu ev işlerinden bıkmadan çareler bulalım... :roflol:
a.s.

offf offf evım çok tozlandı valla ne yapcam ben
rahatsızım belımden yavaş yavaş yapayım dıyorum ama :çok üzgünüm:
ıyıkı dagıtan yok bıde o olsa başa çıkamayacagım kafamçokkarıştı
bu sırke meselesı harıka ta benım çocuklugumda annem ayna ve mobılyaları sırkelı su yaptırıp sıldırırdı bıze ama kokmuyor
pırıl pırıl olur 3 yada 4 gun dayanır ben kullanıyorum hihoyyyt
laf aramızda bılıyormusunuz bılmem ama sırke eve bereket getırırkaydirigubbakcemile5

evet gülseciğim bu fikir harika ben artık sirkeyi galonla alacağım başka çaresi yok şu yağmurlar başlasada tabiat temizlense o zaman toz derdimiz azalıra.s.

Ciddimisin gülse,Bereket getirdiğini bilmiyordum. Ayyyy bilmeden ne yapıyormuşum... Şimdi daha çok kullanayım bari.... :sm_cool:
Fakat gerçekten 3 gün en azından toz yok... Vede parlıyor mobilyalarım... a.s.

evet gülseciğim bu fikir harika ben artık sirkeyi galonla alacağım başka çaresi yok şu yağmurlar başlasada tabiat temizlense o zaman toz derdimiz azalıra.s.

evet canım dogru soyluyorsun dört gözle yagmuru beklıyoruz dımı toprakta kansın bıde şu tozlardan arınalım bıraz illallah geldı çunkı kaydirigubbakcemile5

evet canım dogru buyuklerımız evden sırkeyı eksık etmeyın evınızın bereketı artar derlerdı
ee bıde temızlık içinde çok işimize yarıyor bence harıka bı şeyyy kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…