Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

ben de ev işlerinden bıktım bıktım bıktım, hele de ütüden ya. yapamıyorum beceremiyorum zaten, eve temizliğe gelen kadın yapıyordu ütüleri ama onu da yaz tatilindeyim zaten çağırmıyorum, dağ gibi birikti, kocam ütüsüz gömlekle gittibir gün işe. o da yapmıyor, elini sürmez. şimdi de ev dağınık pis, ama sıkıldım yahu

üf ancak bitirebildim ütü ve çamaşırımı burası iki gündür o kadar sıcakki anlatamam nefes alınmıyor geceleri bahçemiz serin rüzgarlı ve serin olurdu ama malesef iki gündür rüzgar yok bu ağustos nasıl geçecek bilemiyorum

ağustosu geçirebilirsek tamamdır.bu seferde soğuklardan şikayet ederiz.ama soğuk havalarda bana iş yapmak daha kolay geliyor.hareket halindeyken ısınıyor insan:delphin:

ağustosu geçirebilirsek tamamdır.bu seferde soğuklardan şikayet ederiz.ama soğuk havalarda bana iş yapmak daha kolay geliyor.hareket halindeyken ısınıyor insan:delphin:

yok valla ben soğuktan hiç şikayet etmiyorum hiç değilse tansiyonum normal düzeylerde oluyor ve sıcaklardaki gibi halsiz olmuyorum çok enerjik oluyorum hele yağmurlu günlere bayılıyorum

valla bende bıktım hergün iş yapıyorum ya
iki kişi bi evi bu kadar nasıl dağıtıyo anlamıyom
pardon bi kişi ben bi yandan toparlıyorum
adam tek başına fay hattı gibi ya
bide şantiyeden toz toprakla geliyo
hergün çamaşır ütü

offf nıhayet gelebıldım bende ...
taşındım yerleştım bıraz rahatım ..son olarakta dun bı temızlık yaptırdım şimdı rahat rahat oturuyorum

her yer tertemız içimde rahatladı utulerımde kalmadı ..bıde bu sıcaklar olmasaaa kafamçokkarıştı

offf nıhayet gelebıldım bende ...
taşındım yerleştım bıraz rahatım ..son olarakta dun bı temızlık yaptırdım şimdı rahat rahat oturuyorum

her yer tertemız içimde rahatladı utulerımde kalmadı ..bıde bu sıcaklar olmasaaa kafamçokkarıştı

oh geçmiş olsun gülseciğim yeni evinde güle güle oturursunuz inşallah korktuğun gibi zor olmamış anladığım kadarıyla şimdi bol bol dinlenirsin bu arada sıcakları hiç sorma ağustos yaptı yapacağını ama havaların serinlemesine çok az kaldıhihoyyyt

bak burası tam bana göreymiş,mutfağı seviyorum ama, ev işleri, ütü yapmayı hiç sevmiyorum.kaydirigubbakcemile5

bak burası tam bana göreymiş,mutfağı seviyorum ama, ev işleri, ütü yapmayı hiç sevmiyorum.kaydirigubbakcemile5

sende benim gibisin desene yemek yapmayı çok seviyorum ütü ve buzdolabı temizlemekten nefret ediyorum diğer işleride pek severek yaptığım söylenemezsenağlama

sende benim gibisin desene yemek yapmayı çok seviyorum ütü ve buzdolabı temizlemekten nefret ediyorum diğer işleride pek severek yaptığım söylenemezsenağlama

barçmancığım sana katılıyorum.Ama eve temizlik yaptırmak için yabancı birini de almaktan bıktım yavaş yavş olduğu kadar yapmaya gayret ediyorum.:CüvCüv:

İyi akşamlar arkadaşlar bugün ankaradan döndüm yarın bir sürü iş beni bekliyor 3 hafta yoktum ev bayağı bir tozlanmış ve kirlenmiş bu sıcaktada nasıl yapılır bilmem hadi bana kolay gelsin -tatlicadiarzu-

hoşgeldin canım bir yerlerden eve dönüşte ayrı bir derttir bavulları boşaltmak içindekileri ütülemek ihmal olmuş evi temizlemek bence kendini çok yormadan gün gün yapmaya çalış çünkü gerçektende sıcaklarda iş yapmak hiç çekilmiyor sana kolay gelsin inşallah

barçmancığım sana katılıyorum.Ama eve temizlik yaptırmak için yabancı birini de almaktan bıktım yavaş yavş olduğu kadar yapmaya gayret ediyorum.:CüvCüv:

aynen üç yıldır evime yardımcı almıyorum bende senin gibi işlerimi kendim yapmayı tercih ediyorum elim ayağım tuttuğu sürecede bu böyle olacak

hoşgeldin canım bir yerlerden eve dönüşte ayrı bir derttir bavulları boşaltmak içindekileri ütülemek ihmal olmuş evi temizlemek bence kendini çok yormadan gün gün yapmaya çalış çünkü gerçektende sıcaklarda iş yapmak hiç çekilmiyor sana kolay gelsin inşallah

Hoşbulduk sağolun artık yavaş yavaş yaparım diyorum ama canım tez olduğu için bir an önce bitiririm herhalde sıcaklarda cabası başa gelen çekilir kadınımda yok iş bana düşüyor

offffffff çok sıcak.......rüya gibi bir tatilden sonra evimdeyim.....evet evimi çok seviyorum ama şimdi bir sürü çamaşır ütü vesayire beni bekliyor......va hava çooooooooooookk sıcak............nasıl olacak bu işler amannnnnnnnn......

Ev halkı 10 gün yok, bugün temizlik yaptım ev dağılmayacak yaşasın...............

:smiley-cool:

offffffff çok sıcak.......rüya gibi bir tatilden sonra evimdeyim.....evet evimi çok seviyorum ama şimdi bir sürü çamaşır ütü vesayire beni bekliyor......va hava çooooooooooookk sıcak............nasıl olacak bu işler amannnnnnnnn......

evet bende nereye gidersem gideyim evimi özlüyorum özellikle yatağımı bu anlamda tam bir ev kedisiyim onun içinde bıksamda söylensemde evimi derli toplu ve temiz görmekten çok hoşlanıyorum sana kolay gelsin canım

Back