Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

Ev halkı 10 gün yok, bugün temizlik yaptım ev dağılmayacak yaşasın...............

:smiley-cool:

sende bol bol dinlenirsin canım gerçi bizde artık çocuk filan kalmadı hepsi yuvadan uçup gitti edi büdü başabaşa kaldık ama benim edi 2 çocuğa bedel valla kaydirigubbakcemile3

31332pjhg9ni2.gif

313116suhw5uu1.gif

manga102qn2.gif

oh geçmiş olsun gülseciğim yeni evinde güle güle oturursunuz inşallah korktuğun gibi zor olmamış anladığım kadarıyla şimdi bol bol dinlenirsin bu arada sıcakları hiç sorma ağustos yaptı yapacağını ama havaların serinlemesine çok az kaldıhihoyyyt

sagolasın canım ALLAH razı olsun evet ama baya bı ugraştırdı benı neysede sonunda bıttı ne guzel kaydirigubbakcemile5
şimdıde tatıle çıkıyorumm yaşasın 1 hafta yokum
herkese kolaylıklar dılıyorum a.s.

ev işleri yetmezmiş gibi birde kış hazırlıkları başladı sizler yapıyormusunuz bilmem ama.ben kaç gündür yufka, makarna, mantılık yaptım... birde bahçem var ordan çıkanlarını kimini konserve kimini derindondurucuya koymak of bunlarda iş işte bıktım yav yoruldum artık... ev işi sağolsun kızlar hallediyorlar ama okullar açıldımı yandım ki yandım ....kafamçokkarıştı

hem çalışıp hemde ev işi yapmak çok zor ya.bazen hangi işi yapacagıma karar veremiyom...kafayı sıyıracam en sonunda.yada pasaklı bi kadın olacam.:delphin:

ahanda gene bana göre bi kulüp valla çalışınca ev işi çok zor ayıpdır:utangac:
sölemesi ben pek bişiy yapmıyorum napim nekadar yetişirsem
okadar yapmaya çalışıyorum ikisini bir arada götürmek için hiç
uyumamam lazım:1shok::1shok:

offf offf benim de tatilim bitti bugün işe başladım,tabiikii artık işyerindeki işlere ağırlık vereceğiz evdeki işleri askıya alacağız,bazılarını da görmezlikten geleceğiz hangisi acilse önce o, ne kadar ev işi yapabilirsek o kadar yapacağız dinlenmemiz de lazım,bize bir şey olursa ev işleri hep kalır ya .
onun için yavaaşşş yaaavaşşş ,dinleeennneee dinleeenneee o kadar.süprizzzzz

Bu aralar herkesten duyuyorum bir yorgunluk var kiii
iş yapasım yok. oğlumu o kurs bu kurs götürmekten herhalde çok yorulur oldum işler aldı gidiyor zor yetişiyorum...

kaydirigubbakcemile

hem çalışıp hemde ev işi yapmak çok zor ya.bazen hangi işi yapacagıma karar veremiyom...kafayı sıyıracam en sonunda.yada pasaklı bi kadın olacam.:delphin:
Çok haklısınız... Evdeyken bitiremiyoruz değil çalışılsa...

:a015:

bu sıcaklar bitmeden bize rahat yok kızlar evde bir edi bir büdü kaldık yinede çamaşı ütü bitmiyor yaa
allah küçük çocuğu olanlara yardım etsin valla

anaaa ne güzel bir başlık açmışsınız...bende çok bıktım yaa...kızım ataması olmadan önce çok yardımcı oluyordu...ama şimdi hepsi bana kaldı...yeniden ev hanımı oldum...yap yap aynı...çok nankör bir iş ev hanımlığı...birde oğlum çok dağınık...vallahi evleneceği kıza şimdiden acıyorum..

Arkadaşlar sizinle paylaşmak istiyorum...
Toz aldıktan sonra mobilyalarım çabuk tozlanıyor 2 saat sonra bakıyorum yine tozlanmış diyorsanız.
Ben şöyle toz alıyorum. Kullandığım kovaya suyu koyuyorum yarım çay bardağı kadarda sirke katıyorum bezi bu suyla ıslatıp sıkıyorum mobilyaların tozunu bu suyla alıyorum arkasından hemen kuru bir bezle kuruluyorum. İnanın 3 gün toz almasam belli değil. İşim bitincede oda parfümü sıkıp bırakıyorum...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Arkadaşlar sizinle paylaşmak istiyorum...
Toz aldıktan sonra mobilyalarım çabuk tozlanıyor 2 saat sonra bakıyorum yine tozlanmış diyorsanız.
Ben şöyle toz alıyorum. Kullandığım kovaya suyu koyuyorum yarım çay bardağı kadarda sirke katıyorum bezi bu suyla ıslatıp sıkıyorum mobilyaların tozunu bu suyla alıyorum arkasından hemen kuru bir bezle kuruluyorum. İnanın 3 gün toz almasam belli değil. İşim bitincede oda parfümü sıkıp bırakıyorum...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

teşekkürler canım güzel bir fikir bende deneyeceğim camları silerken sirke koyuyordum ama sehpa ve masamada denemem iyi olacak çünkü hepsi cam ve toz almaktan bıktım çok sağol

kızlar bende ev işinden bikanlardanım
özelikle toz dan bıktım iki çocuk olunca
işler hiç bitmyo bide kaynanamın evi var
altlı üstlu otdğum için yapmasan olmyo
bıktım vallahı[ /B]

yok benim edi o kadar vurdum duymaz değil evi söndürmeye çalışır ama dağıtma ve kirletmede de üstüne yoktur valla

zaten temizlik yapmayı sevmiyorum bide sular kesiliyor bıktıııııııııııııııııııııııııım

benim kocam çok titzdir fakat dağitmaktan yan üstüne yok
oğlumda öyle ve ben çok yorulyorum
sizin eşlerinide böylemi arkadaşlar

Back