• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

1614gn2.jpg

ay benim işimin bittiği günü bi hatırlasam

daha yeni yaz temizliğini bitirdim

çamaşır makinam hergün çalışır.

ütü dersen bitmek bilmez vs vs

ama severek yapıyorum normalde

bugünde bıktığım birgün oldu çünkü HASTA HİSSEDİYORUM KENDİMİ :ecrin_bebek:

BIKTIM HERALDE BENDE EV İŞLERİNDEN :olmaz:
aynen canımmm!!!!:içelim:

1 aylık tatilden sonra evbime geldim yine eski düzene döndüm maalesef:gitme:
yap yap işler bitmiyo makinem hergün çalışır ütüm hiç bitmez yatak odasında sürekli katlanmayı bekleyen çamaşır vardır vs....
ben çoktan bıktım emekliliğide yokki kurtulalım ahhh ahhhhmafoldumbenmafoldumben

en gıcık olduğum şey de bulaşık...makine bozuldu yenisi gelene kadar yıka ipek yıka...su tasarrufu da kalmadı mecburen :umursamaz:
ellerim yumuşacıktır hep ama bu bulaşık mevzusu çıktığından beri bi hırtlık geldi :sinifsinif:

şahsen ben yemek yapmaktan bıktım artık, hele de bu sıcakta mutfaga girmek dahi istemiyorum, en sevdiğim mutfak aletide sadece buzdolabı bu aralar :1:

barnbunya yapıyodum baktım salça bitmiş, markete gittim bu sıcakta baktım kullandığım salça yok, daha da gıcık oldum yani yemek yapmayasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben napğiyım gece uykusuz sıcaktan bunalıom memende yapısık kızım terden uyuyamıom
sabahın körunde kalıp yatakı toplyıp
tum evı süpürüp toz alıp banyo mutfak ve bı yandanda kızım derken öğlen oluo sora kız yemek yıne bhulasık bıze yemek arada da kızı uyutuom
bı yandan kız cekmecelerı bosıltıyor
katladıgım camasırlar yerlerde
bı yandan camasır yıkıyorum
artık bunalıma gırıyom sanırım kımsem yok burda kafamıda dagıtamıyorum cıldırıcımmmmmm
bıkmak degıl bunaldım ben yaaaa yeter

bu klubü yeni gördüm ,en fanatiği bence ben olacağım , nefret ettim yıllardır ev işlerinden .ömrümü yedi ömrümü

kızlar bugün pazartesi temizlik günüm canım hiç iş yapmak istemiyor ama mecburen yapıyorum dinlenmek için ara verdiğimdede buraya takılıyorum bıktım ben bu ev işlerinden
bunaldım artık üstelik arkamızı dönene kadarda kirleniyor temizlik çamaşır ütü yemek ne zor iş kadın olmak yaa sizinde bunları yapmaktan bunaldığınız zamanlar oluyormu yoksa yanlız benmi böyle hissediyorum

zaman zaman bende aynı şekilde hissediyorum

bıkkınım yazmaya bile üşeniyorum tam bitti derken yeniden başlarrr :bbo:sempatiksalakcinnil

bende temizlik ve yemek yapmaktan bıktım çıldırıcam o derece bugün yapmıycam diyorum yine yapıyorum sabah kalk yatak topla kahvaltı hazırla çocuğu doyur okula götür toz al süpürge aç banyo lavobo cifle çamaşır as ütü yap yemek yap ooo daha neler neler bide haftada 3 gün çalışıyorum artık daha bi sıkıştım yetişemiyorum pilim bitiyoakannehir

günaydın kızlar bir sürü iş var beni bekleyennnkaydirigubbakcemile4

yahu bende iş yerinden çalışmaktan bıktım ev işine hasret kaldım şöyle evde dursam hem tv yi açsam hem izlesem hem temizlesem yavaştan yavaştan.. off yaa geçende çamaşır astım nasıl mutlu oldum nasıl sevindim kaydirigubbakcemile4

ben yeni evliyim ama hem iş yerinde hem de evde çalışmaktan yoruldum. ikisine de yetemiyormuş gibi hissediyorum kendimi. ikisi de yarım yamalak sanki. bu durumdan çok geriliyorum. eve gidince çok şey yapmak istiyorum ama yapamıyorum :2:

Back