Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
BEN BUGÜN HİÇBİRŞEY YAPMAYACAĞIM
ÇÜNKÜ BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM
BUGÜNDE İŞ YAPILIRMI? DEĞİL Mİ AMA!
HERKESE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM SEVGİLER...

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

sana çok hak veriyoruma.s ama ne yazık ki evin ahıra dönmesi genelde pek umurlarında olmuyor erkeklerin!...:sm_confused:

cnm inan bana umrunda olmayan erkek benim için daha değerli! nasıl olsa, tam anlamıyla yardım eden ya da iş üstlenen erkek sayısı çok az, bir de kıllarını kıpırdatmadan, bu niye burda, şu niye böyle, annem böyle yapardı klava: gibi dırdır edenler var. (bknz: eski eşim)

ağzım bir kere öyle yandı ki, ayrıldığımdan bu yana yıllardır, evde temiz ama dağınık yaşamı benimsedim. annem arada, şuraları düzeltelim, boşaltalım sehpanın üstü dese, sinirler zıplıyordu delikafadulden eskiden. temiz olduktan sonra ve şartı şurtu bildikten sonra kesinlikle düzen, ev işi yüzünden tek kelime sorun yaşamak istemiyorum bir daha. :1no2:

erkek arkadaşım da aynı fikirde, daha ilk baştan bu konulara çok dikkat ettim(fobi oluştuğu için) her fırsatta ağzını arayıp ya da doğrudan konuyu açıp fikrini aldım.

tabii bir de şu var ki, ikimizin ortak pek çok rahatsızlığı var. ve istesem de yıllar önceki evliliğimdeki kadar ev işi yapamam, çünkü buna enerjim, sağlığım el vermez. tabii erkeklerde empati olayı zor olduğu için ancak kendilerinde de aynı rahatsızlıklar olunca anlayabiliyorlar:jeyyar:

nice yıllara mutlu yıllar dileğiyle!....a.s.

yorgun savaşçı seni gerçekten çok yormuşlar sanırım:1no2: evet erkekler kendi başlarına gelmeyince pek algılayamıyorlar olayları!bende de çok kötü bel ağrısı var yataktan sabahları zor doğruluyorum:a015: eşim çok anlamazdı geçenlerde kendi beli tutuldu ben sürekli bu haldeyim nasılmış dedim!CADIARZUbu halde nasıl böyle iş yaptığıma da şaşırdı sanırım!:uhm:

bu doğumgünü pastan
buda hediyen.içinden ne çıkmasını istersen o çıksın.mutlu yıllar.sevgiyle kal...(elifmrt)

bu çikolatalarda bütün kulüp arkadaşlarıma sevgilerimle.

burfur
Canım harika bir pasta bayıldım.
Hediyende mükemmel, çok çok teşekkür ederim.
a.s. a.s. a.s.

canım nice güzel yıllara ...ömrün hep güzel sağlıklı geçer inş ...yapma şekerim ...yapma ..kendine ayır bugünü

bu doğumgünü pastan
buda hediyen.içinden ne çıkmasını istersen o çıksın.mutlu yıllar.sevgiyle kal...(elifmrt)

bu çikolatalarda bütün kulüp arkadaşlarıma sevgilerimle.

canımcım ben rejimdeyim ...size afiyet olsun of yaaa..:1shok:

evet öyledir canım ..onlar kendilerini dünyanın merkezi sandıkları için ..bişey başlarına gelmeden onun nasıl olduğu pek umurlarında değildir...benimki bide dün evdeydi delirtti beni bugün biraz yolladım dışarıya ...ay siz iyi kafayı yemiyosunuz evde ...diyo bana yaaa....

süpppperrr bi fikir harika bayıldımmm.elifmrt cım sanada HAPPY BIRTHDAY.tabiiki işyapma git süslen püslenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:1hug::1hug:

kuusuum;
canımcım afiyetle yiyebilirsin bunlar 0 kalori.kaydirigubbakcemile5

iyi aksamlar bayanlar elif dogum günün kutlu olsun nice yaslara

herkese merhabalar ve kolay gelsin.benim çok hoşuma giden bu karikatürü sizlerle de paylaşmak istedim,umarım beğenirsiniz?kkda buluşmak üzere...:teselli::enbuyukkk:

herkese merhabalar ve kolay gelsin.benim çok hoşuma giden bu karikatürü sizlerle de paylaşmak istedim,umarım beğenirsiniz?kkda buluşmak üzere...:teselli::enbuyukkk:

çok hoş bi karikatür bu ve kesinlikle doğru
ben çalışıyorum ve üstüne ev işi yapmak beni bıktırıyor ya
ama kociş tatil gününde gerçekten tatil yapıyorkötükedihüso

hanımlar yap yap bitmiyo vallaÇok üzgünüm çoook
hiç sonuda gelmiyo
ama erkekler her zaman rahatlar

ev hanımlığından istifa etmek istiyorum ama kabul etmiyorlar ya.çalıştığım dönemde de zor gelirdi şimdide zor geliyor.ufff:1no2:mirmirmirmir

evet canım bu kullanıcı adı tesadüf değil benim için :çok üzgünüm: bak benim de omurgamda fıtık var ve uzun yıllardır, yıllar geçip diğer hastalıklar yüzünden biraz kilo alınca daha da kötü oldu. kilo dediysem, hala normal kilo sınırları içinde olsam da, bizim gibi sırt-bel ağrısı olanlar ne kadar hafif olsa o kadar iyi oluyor.

seni senden daha fazla düşünen kimse olamaz, bunu lütfen unutma, yanlış anlama bu arada, sadece bel ağrına yönelik yazıyorum şu anda, bilmiyorum dr.a gittin mi, ama bel ağrısını hafife almamak gerekiyor. bırak etraf biraz dağınık kalsın. asgari temizliğini yap, eşinden yardım al, imakn varsa yardımcı tutun, ama ne olursun belini zorlama, ileride allah korusun çok büyük dertler açılır başına.

her şeyi yaşatmak gerekiyor bu erkeklere :jeyyar: aksi takdirde lafla anlamıyorlar. çoğu erkekten duymuşumdur "evi az temizleseydi de, benle ilgilenseydi" ya da " e ben mi dedim, bütün gün temizlik yap, 3 çeşit yap" diye... bunların değerlerinin bilinmesini istiyorsak mutlaka o hikayedeki gibi işleri askıya alıp birkaç gün, bir hafta :mymeka: kafalarına dank edene kadar evi kendine haline bırakmak lazım. kimisi anlar, aa ne çok işi varmış bu evin der, e o zaman kendi de taşın altına eline koyar, az da olsa işin ucundan tutarsa ne ala...
kimisi de , ee ne oldu ben böyle de mutluyum diyorsa da, sonsuz protestoya geçilmeli, ama tabii düzen hastalığınız varsa bu imkansız.

Karikatüre bayıldım canım gerçekten ne kadar doğru. a.s.

&cansu& Çok teşekkür ederim canım. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…