sana çok hak veriyoruma.s ama ne yazık ki evin ahıra dönmesi genelde pek umurlarında olmuyor erkeklerin!...:sm_confused:
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
BEN BUGÜN HİÇBİRŞEY YAPMAYACAĞIM
ÇÜNKÜ BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM
BUGÜNDE İŞ YAPILIRMI? DEĞİL Mİ AMA!
HERKESE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM SEVGİLER...
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
BEN BUGÜN HİÇBİRŞEY YAPMAYACAĞIM
ÇÜNKÜ BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM
BUGÜNDE İŞ YAPILIRMI? DEĞİL Mİ AMA!
HERKESE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM SEVGİLER...
bu doğumgünü pastan
buda hediyen.içinden ne çıkmasını istersen o çıksın.mutlu yıllar.sevgiyle kal...(elifmrt)
bu çikolatalarda bütün kulüp arkadaşlarıma sevgilerimle.
yorgun savaşçı seni gerçekten çok yormuşlar sanırım:1no2: evet erkekler kendi başlarına gelmeyince pek algılayamıyorlar olayları!bende de çok kötü bel ağrısı var yataktan sabahları zor doğruluyorum:a015: eşim çok anlamazdı geçenlerde kendi beli tutuldu ben sürekli bu haldeyim nasılmış dedim!CADIARZUbu halde nasıl böyle iş yaptığıma da şaşırdı sanırım!:uhm:
Selam arkadaşlar.Kulübü pek beğendim,aranıza benide alırsanız sevinirim.Şimdi sizinle erkek kardeşimin bana gönderdiği bir e-postayı paylaşmak istiyorum.Umarım beğenirsiniz.Sevgiyle kalın,kolay gelsin.
:1shok: '' Adam iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş.Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa
saçılmış.
Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış.
Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş.Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış,
havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş.Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar
açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu
ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş.
Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış.Mutfağa girdiğinde
lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş.Ayrıca kırılmış bir bardağın
parçaları masanın altında duruyormuş
Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş. Telaşla karısının başına kötü
birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış.Misafir
odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.Karısı kocasını görünce
okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.
Adam cevaplamış:'Her zaman ki gibi! ' Ardından şaşkınlıkla sormuş:'
Ne oldu bugün böyle?'
Karısı tekrar gülümseyerek ' Sen hergün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin
'Evet'
'Güzel... Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım.''gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile
herkese merhabalar ve kolay gelsin.benim çok hoşuma giden bu karikatürü sizlerle de paylaşmak istedim,umarım beğenirsiniz?kkda buluşmak üzere...:teselli::enbuyukkk:
yorgun savaşçı seni gerçekten çok yormuşlar sanırım:1no2: evet erkekler kendi başlarına gelmeyince pek algılayamıyorlar olayları!bende de çok kötü bel ağrısı var yataktan sabahları zor doğruluyorum:a015: eşim çok anlamazdı geçenlerde kendi beli tutuldu ben sürekli bu haldeyim nasılmış dedim!CADIARZUbu halde nasıl böyle iş yaptığıma da şaşırdı sanırım!:uhm:
evet öyledir canım ..onlar kendilerini dünyanın merkezi sandıkları için ..bişey başlarına gelmeden onun nasıl olduğu pek umurlarında değildir...benimki bide dün evdeydi delirtti beni bugün biraz yolladım dışarıya ...ay siz iyi kafayı yemiyosunuz evde ...diyo bana yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?