• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

aynen bende temizlikten bıktım evin derdi temizliği hiç bitmio. ama bugün ben kendime tatil yapıyorum dedim. aşkımla gezdim akşam yemek yapmadım benimki yumurta kırdı ben izledim sofra kurdu kendi çapında bende yedim afiyetle şimdide nette oturayım. yarın temizlik günü pasta börek yapma günü

arkadaşlar bende bıktım ev temizliğinden buharlı temizlik makinası kullananlar varmı aranızda almayı düşünüyorumda ama hangi marka alsam karasızım

arçelik benimki. yerleri halı ve koltuklarda kullanıyorum.fayans ve duvarlar için süper bi ürün..yanlız iş bitimi ellerimi su topluyor ondan rahatsızım çok yoruyo halı silme aparatı oynar başlı olduğundan sürtünüo elim ve sıcak olduğu içinde su topladı su bittiğinde soğumasını bekliyosun ve soğuduktan sonra su koyup tekrar ısınmasınıda bekliyosun bunlarda dezavantajları. a.s

arçelik benimki. yerleri halı ve koltuklarda kullanıyorum.fayans ve duvarlar için süper bi ürün..yanlız iş bitimi ellerimi su topluyor ondan rahatsızım çok yoruyo halı silme aparatı oynar başlı olduğundan sürtünüo elim ve sıcak olduğu içinde su topladı su bittiğinde soğumasını bekliyosun ve soğuduktan sonra su koyup tekrar ısınmasınıda bekliyosun bunlarda dezavantajları. a.s

peki halı temizliğide yapan varmı ben en çok o özelliği olanından istiyorum çocukluyum halılarım çok kirleniyor

merhaba herkese.
benim gibi ev işlerinden nefret eden insanlar olması ne kadar güzel.niye hiç bitmiyor bu ev işleri.
temizlik yapıyorum sözde şuanda biraz kk biraz temizlik oluyor
hiç canım istemiyoooooooooooor!

bende geldim aranızaa hihoyyyt daha 6 aylık evliyim çoluk yok çocuk yok neden bitmez bu ev işleri ben mi tembelim acaba :uhm:

huuulya aynı bende senin gibiyim 8 aylık evliyim çocuk yok ama topla topla bitmiyor
nerden giriyor bu tozlar bu kadar anlamıyorum:uhm:

ayyyyy bugun işim yok kızlar ama varya inanın işim yok dediğim gun bile bin tane iş çıkar insan yapmaya kalksa ama bıktım artık inann yaa bu işler yuzunden kk ya girip doya doya gezemıom yaa senağlama ama napimmm

merhaba kizlar bende dün saatlerce ev temizledim!!!gelin bi bakin allah askina hic temizlenmis gibi mi?yahu anlamiyorum 2 kisiyiz,giren cikan yok eve,ama nasil oluyorda aninda dagiliyor,tozlaniyor anlamiyorum:(((

o kadarcık kusur kadı kızında da olur ..anlattıklarının yanında anladığım kadarıyla iyi temizliyo ..güle güle kullan canım..yani insan temizlik yaparken ne kadar gülerse işte...

yarın bende yorgunluktan bayılırım herhalde:bbo: bugün iş yapamadım sağolsun benimkiler de çok derli toplular!delikafadulden

merhaba kızlar!a.s.bugün çoook işim var çoook!:bbo:huuulya kocalar ilk çocuk oluyor zaten bilirima.s benimki de çok farklı değil!....

heyyy yaşasın. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bütün işlerimi bitirdim. :dance: :dance: :dance:
Artık rahat rahat oturabilirim. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

derin55 sanada çok çok kolay gelsin canım a.s.

istiyorum hergün hizmetçim gelsin ev işlerini yapsın, ütüyü yapsın, lavoboları ovalasın, evi süpürsün,tozları alsın,balkonları yıkasın,çocugu parka götürsün,yemeği yapsın,sonrasında sofrayı toplasın, mutfak dolaplarını temizlesin .istiyorum yarrrrrraaaaaaaabbbbbbbbiiiimmmmm.isteyen herkesede nasiiiiiip ett yaraaaaaaaaaabbbiii
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::roflol::roflol:

istiyorum hergün hizmetçim gelsin ev işlerini yapsın, ütüyü yapsın, lavoboları ovalasın, evi süpürsün,tozları alsın,balkonları yıkasın,çocugu parka götürsün,yemeği yapsın,sonrasında sofrayı toplasın, mutfak dolaplarını temizlesin .istiyorum yarrrrrraaaaaaaabbbbbbbbiiiimmmmm.isteyen herkesede nasiiiiiip ett yaraaaaaaaaaabbbiii

ayy bende bende bende istiyoruumm. Süper olur valla :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Amin amin amin amin
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende istiyorum bende

hamaratcım senin dileğini kim istemiyoki ne güzel dua etmişsin öyle ağzına sağlık ....arkadaşım...

günaydın arkadaşlar!a.s.valla ben hizmetçi istemiyorum :1no2:evdekiler biraz yardımcı olsun yeter! benim içim rahat etmez biraz iş yapmadana.s!dün canım çıktı çok yoruldum:bbo: bugün hava güzel çamaşırları attım makineye ortalığıda toparlayıp kızımı gezdireceğim gamyoncuiremsuçocuğum çok sıkıldı ,burda kimseninde çocuğu yok dedesi yaşındaki komşumu arkadaşı gibi görüyor üzülüyorum vallahi!elifmrt teşekkürler sen benden erken bitirmişsin işleri ben ancak akşam oturabildim!....

ağzından bal damlamış valla yaaa!! Amin yarabiimmmmm!! Allah hepimize nasip etsin inşallah!! hihoyyyt:sm_cool:

Back