Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

arkadaşlar ağlamak üzereyim yaaa..evi b.k götürüyor ben hala size yazma derdindeyim.offf allahım offff
sen yardım et bize

arkadaşlar ağlamak üzereyim yaaa..evi b.k götürüyor ben hala size yazma derdindeyim.offf allahım offff
sen yardım et bize

aynen canim..bende ayni durumdayim...hele kis depresyonu,,,birde ev isleri hic cekilmiyo....yazin sanki insan ev islerinde daha istekli oluyo..ama kisin insan yatagindan cikasi bile gelmiyo.....yaz günleri sabahin köründe islerimi bitirmeye calisirim.....ama kis mevsimi bana göre deyil.:::1no2:

merhaba arkadaşlar!a.s.bende havaya sinir oldum karar veremedi yağacak mı yoksa açacak mı?çamaşırlarım var yıkanıyor inşallah yağmaz bende yazı çok seviyorum....

sen yardım et bize

Günaydın canım sabah sabah güldürdün beni, bende öyle oluyorum bazen ev işleri beni bekler ben kk.da... :roflol: :roflol: :roflol:

Evet canım katılıyorum sana yazın işleri daha bir istekli yapıyorum gerçekten, kışın biraz zorla oluyo... kaydirigubbakcemile5

günaydin kizlar nasilsiniz benimde evi b.... götürecek canim hic yapmak istemiyo cünki sobam akiyo süpürgemin torba takilan yeri kirildi offfffffffffffffffff yaaaaaaaaa hepinize hayirli günler

günaydin kizlar nasilsiniz benimde evi b.... götürecek canim hic yapmak istemiyo cünki sobam akiyo süpürgemin torba takilan yeri kirildi offfffffffffffffffff yaaaaaaaaa hepinize hayirli günler

Kolay gelsin canım ya birde iş arasında olmadık şeyler çıkmıyormu insanı deli ediyorlar kötükedihüso

kim istemezki bunlari

günaydin bayanlar hamarat bende istiyorum yazdiklarindan ama nerdeeeeeeee
neyse ki bugün ev isi ve yemek derdim yok ama ütü yapmam gerekiyor iki gündürde internetim yoktu pc nin basindan kalkabilirsem tabi
hepinize hayirli günler

bu kadinlar kulübüde olmazsa ne yapardik acaba bunalimdan herhalde tirladirdik......kis günü biryere cikamiyoruzsenağlama ev iside cekilmiyor iyiki varsin KK sayende biraz sikintimiz gidiyo.... gamyoncuiremsu..:lepi:

Son düzenleme:
selam kizlar haklisin baklava kis günü ne yapardik kk olmasaydi pinekler dururduk herhalde

bu kadinlar kulübüde olmazsa ne yapardik acaba bunalimdan herhalde tirladirdik......kis günü biryere cikamiyoruzsenağlama ev iside cekilmiyor iyiki varsin KK sayende biraz sikintimiz gidiyo.... gamyoncuiremsu..:lepi:

baklavacım çok haklısın
doğru söze ne denirki:roflol:
bu arada nikin çok tatlıymış:roflol:

Selam arkadaşlar.Kulübü pek beğendim,aranıza benide alırsanız sevinirim.Şimdi sizinle erkek kardeşimin bana gönderdiği bir e-postayı paylaşmak istiyorum.Umarım beğenirsiniz.Sevgiyle kalın,kolay gelsin.
:1shok: '' Adam iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş.Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa

saçılmış.
Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış.

Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş.Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış,

havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş.Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar

açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu

ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş.

Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış.Mutfağa girdiğinde

lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş.Ayrıca kırılmış bir bardağın

parçaları masanın altında duruyormuş

Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş. Telaşla karısının başına kötü

birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış.Misafir

odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.Karısı kocasını görünce

okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.

Adam cevaplamış:'Her zaman ki gibi! ' Ardından şaşkınlıkla sormuş:'

Ne oldu bugün böyle?'

Karısı tekrar gülümseyerek ' Sen hergün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin

'Evet'

'Güzel... Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım.''gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile

aramıza hoşgeldin canım bu arada fıkra harikaymıi bende yıllar önce birkaç gün fıkradaki gibi davranmıştım başka türlü ne yaptığımızı anlamıyorlar ne yazıkki

hoşbulduk,aranızda olmak güzel.şimdi oğluşumu uyutacağım sonra evişleri ile buluşup bunu bana nasıl yaparlar diye tek tek hesap soracağım.olduğu kadar artık.hoşçakalın.

burfur,
hikaye harika! ama tabii bu erkeklerin düşünce yapısı aklıma gelip sinir oldum yineklava:

yok valla, bir daha evlenirsem, kocam ne kadar iş yaparsa ben de o kadar. ne demek hem çalış yorul üç kuruş için, saat kaçlarda eve gel, sonra bir de kıymeti bilinmeyeceği halde p kadar yıprat kendini. sonra da ilgisizlikle suçlanır insan... Çok üzgünüm çoook

3,5 yıldır beraber olduğum insan neyse ki bu düşüncemi biliyor, ve düzen hastalığı da yok :Saruboceq: şart şurt huyumuz uyuyor allah'a şükür, aksi takdirde hem dağınık hem de şartı şurt olmasa ev ahıra döner büyük ihtimalle kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar!a.s.burfur hoşgeldin!a.s fıkradaki kadının yaptığını geçen gün ben yapmaya çalıştımCADIARZU ben biraz da tahammülsüzümdür dağınıklığa!eşim hiç sesini çıkarmadı ama anladı!bazen beni de çileden çıkarıyorlar!delikafadulden

sana çok hak veriyoruma.s ama ne yazık ki evin ahıra dönmesi genelde pek umurlarında olmuyor erkeklerin!...:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…