arkadaşlar ağlamak üzereyim yaaa..evi b.k götürüyor ben hala size yazma derdindeyim.offf allahım offff
sen yardım et bize
arkadaşlar ağlamak üzereyim yaaa..evi b.k götürüyor ben hala size yazma derdindeyim.offf allahım offff
sen yardım et bize
aynen canim..bende ayni durumdayim...hele kis depresyonu,,,birde ev isleri hic cekilmiyo....yazin sanki insan ev islerinde daha istekli oluyo..ama kisin insan yatagindan cikasi bile gelmiyo.....yaz günleri sabahin köründe islerimi bitirmeye calisirim.....ama kis mevsimi bana göre deyil.:::1no2:
günaydin kizlar nasilsiniz benimde evi b.... götürecek canim hic yapmak istemiyo cünki sobam akiyo süpürgemin torba takilan yeri kirildi offfffffffffffffffff yaaaaaaaaa hepinize hayirli günler
Kolay gelsin canım ya birde iş arasında olmadık şeyler çıkmıyormu insanı deli ediyorlar kötükedihüso
istiyorum hergün hizmetçim gelsin ev işlerini yapsın, ütüyü yapsın, lavoboları ovalasın, evi süpürsün,tozları alsın,balkonları yıkasın,çocugu parka götürsün,yemeği yapsın,sonrasında sofrayı toplasın, mutfak dolaplarını temizlesin .istiyorum yarrrrrraaaaaaaabbbbbbbbiiiimmmmm.isteyen herkesede nasiiiiiip ett yaraaaaaaaaaabbbiii
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :roflol: :roflol:
bu kadinlar kulübüde olmazsa ne yapardik acaba bunalimdan herhalde tirladirdik......kis günü biryere cikamiyoruzsenağlama ev iside cekilmiyor iyiki varsin KK sayende biraz sikintimiz gidiyo.... gamyoncuiremsu..:lepi:
Selam arkadaşlar.Kulübü pek beğendim,aranıza benide alırsanız sevinirim.Şimdi sizinle erkek kardeşimin bana gönderdiği bir e-postayı paylaşmak istiyorum.Umarım beğenirsiniz.Sevgiyle kalın,kolay gelsin.
:1shok: '' Adam iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş.Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa
saçılmış.
Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış.
Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş.Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış,
havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş.Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar
açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu
ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş.
Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış.Mutfağa girdiğinde
lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş.Ayrıca kırılmış bir bardağın
parçaları masanın altında duruyormuş
Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş. Telaşla karısının başına kötü
birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış.Misafir
odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.Karısı kocasını görünce
okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.
Adam cevaplamış:'Her zaman ki gibi! ' Ardından şaşkınlıkla sormuş:'
Ne oldu bugün böyle?'
Karısı tekrar gülümseyerek ' Sen hergün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin
'Evet'
'Güzel... Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım.''gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile
burfur,
hikaye harika! ama tabii bu erkeklerin düşünce yapısı aklıma gelip sinir oldum yineklava:
yok valla, bir daha evlenirsem, kocam ne kadar iş yaparsa ben de o kadar. ne demek hem çalış yorul üç kuruş için, saat kaçlarda eve gel, sonra bir de kıymeti bilinmeyeceği halde p kadar yıprat kendini. sonra da ilgisizlikle suçlanır insan... Çok üzgünüm çoook
3,5 yıldır beraber olduğum insan neyse ki bu düşüncemi biliyor, ve düzen hastalığı da yok :Saruboceq: şart şurt huyumuz uyuyor allah'a şükür, aksi takdirde hem dağınık hem de şartı şurt olmasa ev ahıra döner büyük ihtimalle kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?