• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

Ben evimi sevmiyorum, bi türlü taşınamadık, kaç kez taşınma aşamasına geldik ama son anda olmadı o yüzden bu evden çok soğuduğum için içimden hiç ev işi yapmak gelmiyor.
:a015:

ben geldim merhabalar herkesea.s.!işler beni bekliyor çocuk da durmuyor ne yapacağız bakalım!:sm_confused:

selam kizlar nasilsiniz hosgeldin derin gezdin geldin oh iyi ettin ben bugün pek temizik yapmiyorum kizimi yollamadim krese yarin yapacam artik

kelebecik bende tasinacam ama ev bulabilirsek
insallah en kisa zamanda kizimin kresine yakin
bir ev bulup tasinirsak cok iyi olacak evde sobali
ve evin ici berbat oluyo hergün birkackez silsem toz alsam yine yetmez
ama yapmamakta direniyorum günde birkez yetiyo

iyi aksamlar bayanlar hosgeldin derin umarim gezi iyi gelmistir bugün evimi temizledim evde bitti bende

günaydın kızlara.s. evet biraz rahatlattı gezmeka.s hava da güzeldi iyi oldu. şimdi benimde aklımda temizlik var:uhm: dip köşe şöyle heryeri güzelce temizleyeyim! kız da sıkılıyorgamyoncuiremsu onu da gezdirmek lazım ama biryerden başlamalı:sm_confused: misafirimde gelebilir off ya yine başladım dönmeye!....:bbo:

Hayırlısıyla ve sağlıkla şu evden taşınmayı ÇOOOOK istiyorum. Bi kez taşınmayı kafaya koyunca insan evden soğuyor. Elim gitmiyor bişeye. Ama hani taşınma işimiz olsa şu saatte kalkıp herşeyi yıkayıp paklayıp koli yapmaya bile üşenmem inanın.
Tabikii önce sağlık ve huzur olsun, olmuycaksa kalsın ben otururum yine burda :a015:

Merhaba kızzlaaarrrr. a.s. Bugün hiç işim yok, çok süper birşey bu ya :teytey: dün bütün işleri bitirdim. Yemekte fazla olmuş bugünede kaldı. :dance: Akşama kadar kitap okuyup müzik dinleyebilirim artık. :kahve: Ooohh! ya böyle olunca çok güzel oluyo, keşke şu işleri yapan biri olsa. Bu işlerden bıktım ama ortalıkta bir toz görsem beni sinir ediyo, birazda temizlik hastası oldum evde kala kala. kafamçokkarıştı Yok bu böyle olmayacak bir an önce bir iş bulmam lazım. Nasıl bulacaksam :uhm:
İşi olan herkese çok çok çok kolay gelsin diyorum, öptüm hepinizi :1hug:

selam arkadaslar nasilsiniz bugün kizi götürmedim krese
birz hasta burnu falan akiyo üsütmüs galiba temizlikte yapamadim
beni sinir etti bugün mizildanim duruyo offffffffffffffffff

selaammm nabersiniz arkadaslar... yarın temızlıge baslıyorum bızım burda yarın hava cok guzel olcakmıs 17 derece .bu guzel havada ınsanın ıcı hazır kıpır kıpır olurken temızlık yapayım dedım ....bana kolay gelsın...insallah bayyy:sm_cool:a.s.

selam bayanlar nasilsiniz ben iyiyim havamiz güzel degil insanin canini biraz sIkiyor

Günaydın bayanlar bugün temızlık yapacagım hafta sonu yapamıyorum hepınıze hayırlı cumalar

merhaba arkadaşlar!a.s.cansu kolay gelsin!:teselli:ben bugün üstten süpüreceğim kaç gündür yoruldum evin derdi hiç bitmiyor!...:sm_confused:

bıktım bıktım ev işinden bıktım:1shok:..öf ya niye bitmezki bunlar şöyle bigünde ayaklarımı uzatıp kahfemi yapıp tembellik yapmak istiyorum:kahve: işim bitsede çocuğu zapt edemiyorum haliyle yeniden iş çıkıyo-tatlicadiarzu- ...yani onun varlığı çok güzel , güzel ama ..ne bileyim ..temizlediğim yerin en aznıdan bir gün tadını çıkarsam yaw..:teytey:hayırlısıyla bir büyüseydi...

selem arkadaslar nasilsiniz görüsmeyeli
ben pek yapmadim temizlik hava cok kötü offfffffffffffffffff ya benide etkiliyo disari cikmak istiyorum ama götürenmi varki

bende geldim aranızaa hihoyyyt daha 6 aylık evliyim çoluk yok çocuk yok neden bitmez bu ev işleri ben mi tembelim acaba :uhm:

bıktım bıktım ev işinden bıktım:1shok:..öf ya niye bitmezki bunlar şöyle bigünde ayaklarımı uzatıp kahfemi yapıp tembellik yapmak istiyorum:kahve: işim bitsede çocuğu zapt edemiyorum haliyle yeniden iş çıkıyo-tatlicadiarzu- ...yani onun varlığı çok güzel , güzel ama ..ne bileyim ..temizlediğim yerin en aznıdan bir gün tadını çıkarsam yaw..:teytey:hayırlısıyla bir büyüseydi...

kuusuum sende hoşgeldin a.s.canım!...

arkadaşlar bende bıktım ev temizliğinden buharlı temizlik makinası kullananlar varmı aranızda almayı düşünüyorumda ama hangi marka alsam karasızım

Back