• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

boşver iyi yapmışsın..yarın paçaları sıvarsın girişirsin iş başına...ben bazen öyle yapıyorum sonrada dediğin gibi ortalık pazar gibi..ama bazen iyi oluyor...yerimseniben

ya bugünde çok halsizim ama işler beklemiyor:1no2: bana bakıyorlar yap diye! yavaş yavaş başlayayım bari!...:a015:

bende ara ara mola verip burdayım.ama arkamdan kovalayanmı var sankiii:dilcikar:

walla kızlar canınızı çıkarmayın çünkü birgün sonra yine aynı mola vererek yapın işinizi

günaydın kızlar. :dance: Bugün çok erken kalktım hala gözlerimden uyku aksada inatla uyumuyorum. :sm_cool: Kararlıyım işleri erkenden bitirip keyfime bakacağım :teytey: Hepinize enerjik bir gün diliyorum kolay gelsin a.s.

bugünde düzelemedim ya iyice üşütmüşüm!:1no2: iş yapacak halim yok:a015: alışveriş yapmam lazım nasıl çıkacağımı düşünüyorum!...

selam kizlar ben kacgündür evde durmuyorum ve tabi temizlikte yapamiyorum ama yinede herseyi üstten yapiyorum okadarla iyi sayilir

merhaba kızlar!a.s.kaç gündür hastayım:1no2: üstten topluyorum, yemek yapıyorum! kolumu kaldıracak halim yoktu valla:a015: bu hafta böyle geçecek sanırım!sizler nasılsınız?

hayır sadece sen öyle hissetmiyosun bende aynı şeyleri düşünüyorum çok yoruluyorum bebeğim iş yemek derken inan doşarı çıkp insan içine karışmaya zamanım kalmıyo hep evde hep aynı işler bende bıktım çoook biraz değişiklik gerek ama nerdeeee.....

bendede 3 cadı var
evi temizliyorum yarım saat sonra yine aynıkafamçokkarıştıkendimi boşunamı yoruyorum diyorum bazen.
ama iyiki kk var fırsat buldukça buraya giriyorum hem dinlenmiş hemde stres atmış oluyorum
boş verin hanımlar kendinizi helak etmeyin yap yap bitmiyo zaten
en azından ben biteremedim:1shok:
belki kızlar büyüyünce biraz rahatlarımhihoyyyt

selam baynalar yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz derin gecmis olsun canim
mihriban senin yine kizlarin varmis ben ne yapayim iki oglan büyüdüklerindede is yok

Mrb. Arakadaşlar çok hastayım :a015: bugün, heryerim ağırıyor. Ev berbat, ben berbat yarın iyileşsem bari, biri gelse rezil olurum valla. :çok üzgünüm:

iyi aksamlar kizlar ooooo yine is sitresi sarmis herkesi

evet derin ben pek giremiyorum bol bol uyuyorum valla
ama artik zor iyi uyudum onu biliyorum
esim evdeydi kizimda evdeydi kiz yine kalkiyodu
erkende babasida vardi tek benim basimda degildi
ama artik tek ben olcam pazartesi hersey bana bakacak
bundan sonra daha cok görüsürüz insallah
herkese iyi geceler byeeeeeeeee

Ben böyle olacağını bilseydim, vallaa hiç evlenmez kendi başıma "freedoom" diye takılırdım.
Bu ne ya....

Ev hanımı mıyız, askeriye de hizmetçi mi belli değil...
kaydirigubbakcemile4

Ben böyle olacağını bilseydim, vallaa hiç evlenmez kendi başıma "freedoom" diye takılırdım.
Bu ne ya....

Ev hanımı mıyız, askeriye de hizmetçi mi belli değil...
kaydirigubbakcemile4

belli aslinda hizmetcyiz digerlerinin gozunde ah bekarlikgamyoncuiremsu o eski sultanlik nerdesin

selam bayanlar evet kizlar size katiliyorum hizmetcilik yapsak para aliriz ,simdi tesekkür eden bile yok
elifmrt gecmis olsun canim

Back