• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

slm arkadaslar nasilsiniz yeni yilin 2.gününde ne yapiyorsunuz

bugün iş yapmadım :1no2:yarın işler beni bekliyor !yeni yıla tatil yaparak girdimmirmirmirmir oh ne güzel! eğlenmek gelmiyordu zaten içimden kriz,savaş haberleri derken moralim bozulmuştu:çok üzgünüm: kızı uyuturken ailecek uyumuşuz uyandığımızda 2009 olmuştu!...:smiley-cool:

en iyisini yapmisin kiz :roflol: :roflol: bütün bir yil boyunca uyursun artik delikafadulden
biz cansularla gecirdik yeni yili ne güldüm ben yani eglendikte

iyi aksamlar emiy ben güldürdüm demi seni ay cok fenasin

slm kızlar.bugün iş yapmaya hiç niyetim yok.... gezmeye gidiyorum..olduğu gibi kalsın herşey..oh sefam olsun..

slm kizlar nasilsiniz bizde gidecektik benim canim istemedi gezmek helede yaslilarin icinde oturmayi
esimde sagolsun sen gitmiyorsan bende gitmem demedi annesi gille gitti evde tek biraktui bizi

Mrb. kızlar. Bugün kendimi iyi hissediyorum lol birazdan kalkıp son ses müzik açıp hihoyyyt oynaya oynaya :teytey: bütün işlerimi yapacağım. Keşke hergün böyle olsam ne süper olurdu valla değilmi? :nazar:

ay kızlar bende çok tembelim bugün evim darmandagınık ben burda oturuyorum:)
yılbasında 5 çocuk vardı bende ewin heryeri tombala koltukların arkası bile yerlere dökülmüş meywe suları falan bi kahvemi içip işe koyulcam ewde çokk soguk şu an oturdugum oda sıcacık çıkasım yok

bıktım camasırdan bulasıktan :(yeter hızmetcı tutup yatmak ıstıyorum :( ıkı kısıyız ama hergun ev kırlenıyor ben anlamadım ya :(

slm kızlar.bugün iş yapmaya hiç niyetim yok.... gezmeye gidiyorum..olduğu gibi kalsın herşey..oh sefam olsun..

en güzelini yapıyorsun ablacığım git geza.s ben çok asabi oldum iş yapıp koşturmaktan valla!delikafadulden

slm kizlar nasilsiniz bizde gidecektik benim canim istemedi gezmek helede yaslilarin icinde oturmayi
esimde sagolsun sen gitmiyorsan bende gitmem demedi annesi gille gitti evde tek biraktui bizi

olsun sende kafanı dinle boşver!a.s

aaa işte tam benlik biyer daha bizim kızlarda burdaymışa.s. ,selam herkese...valla bende bıktım evişi yapmaktan.:kızgın:..neden bitmezki demi arkadaşlar bu işler biz hiç emekliyede ayrılamıyoz ya...neyse sağlık olsun...a.s.

aaa işte tam benlik biyer daha bizim kızlarda burdaymışa.s. ,selam herkese...valla bende bıktım evişi yapmaktan.:kızgın:..neden bitmezki demi arkadaşlar bu işler biz hiç emekliyede ayrılamıyoz ya...neyse sağlık olsun...a.s.

gel kiz gel bu arada sizin kizlar kim oluyo :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol:

derin evet bazen yapma ya ben hergün yapmiyorum evisi
haydec haklisin canim ya katiliyorum hergün evisimi yapilir

iyi gecelr bayanlar bende simdi geldim gezmekten
emiy sen niye gitmeidn kiz aksam gidcem diyordun beni arayincada soramsidim niye
gitmedigini
bende bebek görmesine gittim bebek yalniz 8 aylik oldu ha bugün,ha yarin bugün giebildim anca

iyi gecelr bayanlar bende simdi geldim gezmekten
emiy sen niye gitmeidn kiz aksam gidcem diyordun beni arayincada soramsidim niye
gitmedigini
bende bebek görmesine gittim bebek yalniz 8 aylik oldu ha bugün,ha yarin bugün giebildim anca

kiz gidelim dedim ama gidince ne ypacam yaslilarin icinde otur onlarin sohpetini dinle
sabah olunca vazgectik birde arabada olmuyo melisanin koltugu varya ben eziliyorum ortada yok ya gerekmez amannnn bosver :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

bugün salladıma.s yine iyi değilim boğazlarım kötü!kafamçokkarıştı iyi mi oldu bilmiyorum ama ev birbirine girmiş!...delikafadulden

boşver iyi yapmışsın..yarın paçaları sıvarsın girişirsin iş başına...ben bazen öyle yapıyorum sonrada dediğin gibi ortalık pazar gibi..ama bazen iyi oluyor...yerimseniben

Back