Ben de bunu düşünüyorum, gerekiyorsa böbreğimi satıp alayımHerkes temizlik robotunu övmüş, ben de daha yenice aldim ve bir kere çalıştırdım. Temiz sandığım odadan cikan toza kire inanamadimama biraz yavaş degil mi kızlar o temizleyene kadar ben 10 kere yaparim ayni yeri gibi geliyor
Ben kullandım ama memnun kalmadım, yer için olanı kaydırıyor zemini. Banyodaki küçük alanlar için iyi olabilir ama mutfakta ocağın önü yağ oldu orayı sileyim derseniz- ben öyle denedim- kayıyor yerler.Mesela banyo yerini tek mendille silebiliyor musunuz? bunu çok merak ettim. Ürün boyutu ile ilgili de ölçüleri belirtilmemiş.
Klozet için olanını sırf merakımdan deneyeceğim gibiteşekkür ettim.
Ben kullandım ama memnun kalmadım, yer için olanı kaydırıyor zemini. Banyodaki küçük alanlar için iyi olabilir ama mutfakta ocağın önü yağ oldu orayı sileyim derseniz- ben öyle denedim- kayıyor yerler.
Ve genel anlamda pahalı bence. Bir mendil 8-10 lira civarı yanılmıyorsam. Bir temizleyici parasına eşit, temizleyiciyi 2 ay kullanırsınız ama mendil on beş güne biter. Tabi arada alıyorum acil pratiklik isteyen durumlar için ama bana göre öyle aman aman bir şey değil.
İndirimleri takip edip arada bir kullanmak için alınabilir diğer türlü bence de gereksiz.Bana da çok hesaplı veya etkili gibi gelmiyor ama yorumlar aşırı iyi merak etmedim değil.
Daha uygun olsa belki alınabilir dediğiniz gibi. 40 mendilli paket 16 TL o fiyata litrelik yüzey temizleyici alınıyor neyse merakıma yenik düşmeden almaktan vazgeçtim
Bu mopu rosmandan aldım, yer mendillerini buna takıp siliyorum. Yer için olan mendiller gayet yeterli büyüklükte ve diğer bezlerden kalın oluyor. Her markanın bezi aynı işlevi görüyor, fiyatı uygun olan hangisiyse onu alın. Elinizle ve eğilerek silmek istemiyorsanız bu mop uygun.Mesela banyo yerini tek mendille silebiliyor musunuz? bunu çok merak ettim. Ürün boyutu ile ilgili de ölçüleri belirtilmemiş.
Klozet için olanını sırf merakımdan deneyeceğim gibiteşekkür ettim.
Bu mopu rosmandan aldım, yer mendillerini buna takıp siliyorum. Yer için olan mendiller gayet yeterli büyüklükte ve diğer bezlerden kalın oluyor. Her markanın bezi aynı işlevi görüyor, fiyatı uygun olan hangisiyse onu alın. Elinizle ve eğilerek silmek istemiyorsanız bu mop uygun.
Evet tek mendille banyoyu siliyorum. Her gün silindiği için tek mendil yeterli oluyor. Kir toz durumuna göre değişir.
Ben artık köpeğimin evi kirletmesinden bezdigim için halıları kaldırdım halı yok dert yokKediler titiz olur değil mi normaldebenimki de günde 5-6 kere kuma giriyor. Kimi zaman sadece kumlarla oynamaya . Gördüğüm diğer kediler kumdan çıkmadan önce kabın kenarına sürterek patilerini de temizliyor. Benimkinin kumdan bir çıkışı var son sürat koltuk tepesine koşuyor. Sanki canavar var kumun içinde . Robot süpürge şart duruyor evet. Koltukları vs süpürmek için de düzgün bir süpürge şart mutlaka. Robot için şu an bütçe yok maalesef, bir yıl kadar daha idare edeceğim artık .
Benimki laftan sözden anlamaz kiBen artık köpeğimin evi kirletmesinden bezdigim için halıları kaldırdım halı yok dert yokçok sevdiği bir koltuk var onun üzerine de tamamını kaplayacak yorgan serdim camirlu patileriyle gidip ona yatıyor kuruyana patilerini temizleyen kadar kendi odama almıyorum o mutlu ben mutlu Bir de bir ara temizliğe merak sardım halıyı üç tur süpürdüm aha dedim tertemiz oldu bir de sileyim silince çıkan tüye inanamadim sanki hiç süpürmemişim gibi o gün bu işleri salmaya karar verdim
Ev 1+0 da geçmiş olsun. Benimki 1+1Benimki laftan sözden anlamaz kikumlu patilerle yatağa çıkıp yatakta temizlendiği oluyor
Hergün saatler alacak ne iş yapıyorsunuz merak ettim?
Çocuğunuz da yok sanırım.
Çocuksuz, sürekli dağılmayan bir evin işi ne kadar çok olabilir?
Kendime zaman ayiramayacak kadar işi ben 2 küçük çocukla yapmıyorum gerek de olmuyor zaten.
Bir yerlerde yanlış birşeyler yapıyorsunuz muhtemelen.
2+1’deyiz şu anEv 1+0 da geçmiş olsun. Benimki 1+1
Ben Grundig kullanıyorum.Merhaba sizin kurutmanın tam markasını verir misiniz
Arkadaşım hiç memnun değilim dedi tavsiye etmedi
Yırtıyor deliyor herseyi dedi
Her şey çekip küçülüyor dedi
Anlamadım
Çok mu ıvır zıvır süs eşyanız var acaba?Haklısınız bende buna şaşırıyorum zaten. Evim çok büyükte değil küçükte değil. Belkide takıntı yaptım çünkü ne kadar temizlersem temizleyeyim temiz olmuyormuş gibi hissediyorum
Kediler titiz olur değil mi normaldebenimki de günde 5-6 kere kuma giriyor. Kimi zaman sadece kumlarla oynamaya . Gördüğüm diğer kediler kumdan çıkmadan önce kabın kenarına sürterek patilerini de temizliyor. Benimkinin kumdan bir çıkışı var son sürat koltuk tepesine koşuyor. Sanki canavar var kumun içinde . Robot süpürge şart duruyor evet. Koltukları vs süpürmek için de düzgün bir süpürge şart mutlaka. Robot için şu an bütçe yok maalesef, bir yıl kadar daha idare edeceğim artık .
Benimki uslu pasaklılardanBizimde kedimiz var baba evinde. O dediğiniz pati sürtmeyi kabın kenarına değil de tam önünde paspas var ona sürtüyor bir güzel temizliyor. Yavrum ya aklıma geldi özledimbizimki titiz ama çok yaramaz perdelere çıkar sallanırdı, perdelerimizin şekli şemali bozuldu. Şimdi ta dolapların en tepesine çıkıp ordan bize bakıyor. Patilerini kendi tahtasında değil de koltuk kenarlarında törpüler... yani titiz olması iyi ama yaramaz olunca yine pek değişen bir şey olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?