Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
tabiiisi götürdüm ben nereye çocuklar oraya :KK55:

ayy şu saat oldu hala iş yapıyorum

eee ne yapalım gündüz Azra hanım izin vermiyo ben de bu akşam onu uyutunca başladım işe

hani kapıları silicem dediydim ya ben işte o saatte silemedim yine:KK17:

eltim çay içmeye çağırdı iki dedikodu yaptık sonra eve geldim

akşam yemeği yedik yemekten sonra kızımı uyutup saat 10'a doğru başladım kapıları silmeye

varya size rapor vermesem hiç sileceğim yoktu sırf yarın kapıları yine silemedim dememek için sildim

9 kapı sildim

fortmanto,salondaki mobilyalar,yatak odasındaki mobilyaların iç ve dış temizliği fln bayağı yoruldum

aspirin'li su yapıp da sildim parmak lekeleri fln epiciği yok oldu:21::21::21:

yarına bir tek yemek işim var bir de lavabo,wc temizliği kaldı

banyo paspaslarım,bizim ve çocukların nevresim takımları da yıkanacak ama onları halılar geldikten sonra yapıcam

ev bi bomboş yaaa halı olmayınca çok sinir bozucu

maalesef halılar da cumartesi akşamı gelecekmiş :KK47:

halılar geldikten sonra da bi süpürüp güzelce sildim mi tamamdır:21::21::21:

kız ne çabuk bitirdin sen temizliği, ben bugün mutfagı yapıcam yarında, banyo ve wc yi temizliycem ondan sonra btcek benmde halılarım cumartesi günü geliyo yarın gelseydi iyiydi bi güzel süpürür siler sererdim:KK25::KK25:

benim mesai çoktan başladı

bu sabah kalktım kendi yatağımı ve çocukların yatağını topladım

oğluşa kahvaltı hazırlayıp okula yolladım

mutfağı topladım

çamaşırlarımı astım

halılarım gelmediği için başka bi iş de yapamıyorum

bi tek yemek yapıcam

wc,banyo,lavabo temizlicem birazdan

haaa bi de ütü var onu yapıcam

başka da bi işim yok

kız ne çabuk bitirdin sen temizliği, ben bugün mutfagı yapıcam yarında, banyo ve wc yi temizliycem ondan sonra btcek benmde halılarım cumartesi günü geliyo yarın gelseydi iyiydi bi güzel süpürür siler sererdim:KK25::KK25:

mutfak dolaplarımı,camlarımı,tüllerimi ve fayanslarımı halletmiştim zaten

dün akşam da kızı uyuttuktan sonra bi başladım :KK55:

eee elime ayağıma dolanan olmayınca iş de çabuk bitiyo:KK76:

gece 1:30'a kadar temizlik yaptım ama :KK37:

yarın öbür gün de nevresimleri ve banyo paspaslarını da yıkiicam

sonra ağız tadıyla maaile kirleticez inşallah :KK53:

mutfak dolaplarımı,camlarımı,tüllerimi ve fayanslarımı halletmiştim zaten

dün akşam da kızı uyuttuktan sonra bi başladım :KK55:

eee elime ayağıma dolanan olmayınca iş de çabuk bitiyo:KK76:

gece 1:30'a kadar temizlik yaptım ama :KK37:

yarın öbür gün de nevresimleri ve banyo paspaslarını da yıkiicam

sonra ağız tadıyla maaile kirleticez inşallah :KK53:

güle güle kirletin cnm:KK9:
benmde bugünkü işler, mutfak dolaplarımı indircem içini dıiını temizliycem yerleştircem , fayanslarımı silicem, fırınımın içini temizliycem, ocak demirlerimi cifiliycem , mutfak masa sandalyelerimi cifliycem , fayansı çamaşırsuluycam küçük ev aletleri silicem (tost makinası, ,çaycı )gbi buzdolabımı temizlemiştm bi üstünden toplıycam:KK25::KK25:
daha sonra renkli çamaşırlarımı katlıycam , zaman kalırsa yemek yapıcammm:KK30::KK30::KK30:

güle güle kirletin cnm:KK9:
benmde bugünkü işler, mutfak dolaplarımı indircem içini dıiını temizliycem yerleştircem , fayanslarımı silicem, fırınımın içini temizliycem, ocak demirlerimi cifiliycem , mutfak masa sandalyelerimi cifliycem , fayansı çamaşırsuluycam küçük ev aletleri silicem (tost makinası, ,çaycı )gbi buzdolabımı temizlemiştm bi üstünden toplıycam:KK25::KK25:
daha sonra renkli çamaşırlarımı katlıycam , zaman kalırsa yemek yapıcammm:KK30::KK30::KK30:

mutfağa detaylı bi giriş yapınca zaten tüm gün ona gidiyo

sen de pratik bişeyler yap

bi hazır çorba,bi makarna isterseniz salata da yap

al sana yemek işte koy ocağa kendi kendine pişsin:KK9:

ben de çıkayım da kalan işlerimi halledeyim:KK55:

mutfağa detaylı bi giriş yapınca zaten tüm gün ona gidiyo

sen de pratik bişeyler yap

bi hazır çorba,bi makarna isterseniz salata da yap

al sana yemek işte koy ocağa kendi kendine pişsin:KK9:

ben de çıkayım da kalan işlerimi halledeyim:KK55:

öyle olcak zaten büyük ihtimal bu hafta hç özen gsteremedm ne kendime ne yemeğe kociş beni boşamasa iyidir:KK52::KK52::KK52:

bugün kmsecikler yok ben yine yazıyım mutfagımın fayanslarını sildim dolaplarıın içini çıkartıp sildim yerleştirdim bulaşık makinasının altını çekip sildim:KK6: şimdi gidip sandalyelerimi cifliycem v:KK6: altını çamaşır suyuyla silicem daha sonra erzaklarımı kavanozlara doldurcam:21::21:

Azerin bacımm hayırlı olsun hamileliğin çok sevindimm :)
Darısı sana olsun inşallah dediğimde hiç sesin çıkmamıştı, hissediyodun demekki hamile olduğunu, seni gidi senii :KK1::KK1:

Bu arada bende bugün perdelerimi attım makineye, camları sildim, az bi bulaşığım var onu yıkıycam. Birde toz aldımmı tamamdır, yemeğim var zaten ohh rahatım bugün
:KK76:

Selamm Kızlarrrr. Bugün ki İşlerim ;
Evi Temizlemek
Mutfağı Temizlemek
Çamaşırları yıkamak,sermek,toplamak,dürmek,yerleştirmek.
Ütü Yapmak.
yemek Yapmak.
Ve Eğer Yorgunluktan Ölmezsemm Ehliyetee Çalışmakk.
Eşimdee Üşütmüş Ateşi vardıı. İlaç Verdim amaa başkaa neler versem kendini toplar kızlarr ?? Önerinizz varmıı ??

kızlar halıları yıkamaya verdim evde bi iş varki anlatamam yane şu ana kadar yaptığım tek iş halıları yıkamaya vermekti tuvalet banyo cam kapı mutfak incek yıkanacak tozlanmıştır buzdolap temizlencek kışlıklar yerleşcek bazanıon altı konsolun içindekiler yıkancak dip köşe yane anlıcanız koltuklar sandalyeler silincek allah allah napcam bilemiorum bayram temizliği işte bu geceden başlıorum bir haftada anca biter şimdi en ufak şeye kadar yazcam herşeyi kağıda kızlar bu gece konsolun içindekileri makinaya yerleştircem veeeee buzdolabı temilzicem başlıorum artık:) bi yerden başlamamk lazım

şimdi size sorum şu=koltuk en iyi neyle temizlenir:) çünkü berjerlerim kumaş ve silmem lazım vedeeeee beyaz:) tüm önerilere açığım:)

Ya Kızlar Soğuk Algınlığı İçin Doğal bişeyler yapmak istiyorum. Yani Bu İçecek filan olabilir varmıı bildiğiniz bişey ?? Boğazda hafif ağrı,ateş ve halsizlik vardaa eşimdee. Bişey Önerir misiniz ??

kızlar halıları yıkamaya verdim evde bi iş varki anlatamam yane şu ana kadar yaptığım tek iş halıları yıkamaya vermekti tuvalet banyo cam kapı mutfak incek yıkanacak tozlanmıştır buzdolap temizlencek kışlıklar yerleşcek bazanıon altı konsolun içindekiler yıkancak dip köşe yane anlıcanız koltuklar sandalyeler silincek allah allah napcam bilemiorum bayram temizliği işte bu geceden başlıorum bir haftada anca biter şimdi en ufak şeye kadar yazcam herşeyi kağıda kızlar bu gece konsolun içindekileri makinaya yerleştircem veeeee buzdolabı temilzicem başlıorum artık:) bi yerden başlamamk lazım

şimdi size sorum şu=koltuk en iyi neyle temizlenir:) çünkü berjerlerim kumaş ve silmem lazım vedeeeee beyaz:) tüm önerilere açığım:)

cnm bi yerden basla devamı geliyo :KK9: ben pazartesi baladım salı günüde halıları verdim yıkamaya , kapılar , camlar sandalyeler , salon ,oturma odası , yatak odası, duvar , koltuklar , kışlıklar falan hepsi bitti bugünde mutfagı yaptım ama öldüm bittim resmen:KK14::KK9: yarında banyo ve wc yi yapıcam biticek inş:21:. bi hafta sürdü cumartesi gelcek halılarım süpürür siler sererim artk:KK16: ben oturma odamdaki koltuklarımı , sır aspirin ve beyaz hacışakir sabunla sildim miss gibi oldular tavsiye ederim :KK16::KK16::KK16:

Ya Kızlar Soğuk Algınlığı İçin Doğal bişeyler yapmak istiyorum. Yani Bu İçecek filan olabilir varmıı bildiğiniz bişey ?? Boğazda hafif ağrı,ateş ve halsizlik vardaa eşimdee. Bişey Önerir misiniz ??

bal , tarçın ve limon cnm varsa bunlar çok iyi geliyo sıcak kaynamış suyun içine atıp karıştıyosun geçmiş olsun bu arada..

elma çayı acayip etkili soğuk algınlığı ve boğaz ağrısına.elma ve havucu kabuklarıyla doğrayıp 5 dakika kaynatıp süzgeçten geçirip bal ve tarçın ekleyip sıcak sıcak içilir.her soğuk algınlığında yaparım çok iyi gelir içen bi daha ister:KK1::KK1::KK1: geçmiş olsun

elma çayı acayip etkili soğuk algınlığı ve boğaz ağrısına.elma ve havucu kabuklarıyla doğrayıp 5 dakika kaynatıp süzgeçten geçirip bal ve tarçın ekleyip sıcak sıcak içilir.her soğuk algınlığında yaparım çok iyi gelir içen bi daha ister:KK1::KK1::KK1: geçmiş olsun

Önerin İçin Çok Teşekkürler Canım. Bugünde senin dediğini yapıcam.Gerçekten malzemelere bakarsak Atom Gibi Bişey Olcağı kesinn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X