Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Hoşbuldum canım :KK16: malzemeler süpermiş :KK1: bende de durum aynı gittiğim heryeri önce bi siler temizler öyle kullanırım annemden gelen bi alışkanlık sanırsam :KK1:

evet ya benim de annem oyle:KK9::KK9:
bazen gelip kizimi parka goturuyo guya ben dinleniyim diye cikarken sey diyo
bak biz ciktik sen de soyle dip kose bi temizlik yap:KK9::KK9::KK9:
ee anne hani dinlenicektim diyorum:KK9::KK9:olsun yap sonra dinlenirsin diyo:KK53:

Son düzenleme:
evet ya benim de annem oyle:KK9::KK9:
bazen gelip kizimi parka goturuyo guya ben dinleniyim diye cikarken sey diyo
bak biz ciktik sen de soyle dip kose bi temizlik yap:KK9::KK9::KK9:
ee anne hani dinlenicektim diyorum:KK9::KK9:olsun yap sonra dinlenirsin diyo:KK53:

aynen hatta bana geldiğinde bile durmaz arı gibi çalışır ya anne bi otur allasen derim dinlemez :KK1:

oo bakıyorum herkes bi yerlere gidiyo hepinize iyi yolculuklar kızlar nereye gidiyonuz tatilemi:KK9::KK9:

tesekkur ederim canim size de iyi yolculuklar:KK16:
1 hafta mi kalicaksiniz

10 Gün Kalıcaz. 5 Gün Antakyada 5 Gündee Adanada Kalıp Geri Gelicezz :21::21::21::21::KK16::KK16::KK16:

oo bakıyorum herkes bi yerlere gidiyo hepinize iyi yolculuklar kızlar nereye gidiyonuz tatilemi:KK9::KK9:

Sağol Kuzummm:KK16: Evet Hem Tatile Gidiyoruz Hemdee Ablamın Kaynının Düğünü var Onun için gidiyoruzz :KK16::KK16::KK55::KK55:

o zordur ya boyle yukarilari falan kolayca silmek oluyo
ya bul bi sey iste
bak aklima ne geldi elektrik supurgen var ya onu borusuyla birlikte cikar
sonra su kismini yika ve bez dola onla sil:KK34:
universal-emici-500x500.jpg

askitom bunu demistim ama gecti artik bi dahaki sefere:KK9::KK9:

askitom bunu demistim ama gecti artik bi dahaki sefere:KK9::KK9:

ayy cnm mantıklıymış gercekten ama geç kaldım nese bidahaki sefere inş. gerek kalmaz alırım bitane bu arada bulaşıklarımı yıkadım, renklileri makinaya attım oturma odamın koltuklarınn lekeli bölgelerini silicem:21:

ayy cnm mantıklıymış gercekten ama geç kaldım nese bidahaki sefere inş. gerek kalmaz alırım bitane bu arada bulaşıklarımı yıkadım, renklileri makinaya attım oturma odamın koltuklarınn lekeli bölgelerini silicem:21:
hey masallah analar neler doguruyor:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:kizim otur accik hem sen yemek yedin mi:KK20:
annem eşarplarını şampuanla elde yıkar hezaman mis gibi kokar :)
sampuan benim sag kolum resmen:KK9::KK9::KK9:

X