- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.201
oyle bu is cesaret isi annem
insallah istediginiz zaman hamile kalirsin kuzum
ee bu gun ne yaptin yan gelip yattin mi yoksa bi is yaptin mi
ewet cnm allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize
ben bugün baya yoruldum sabah eşimle kahvaltıya dışarı gittik ordan halılarımızı yıkamaya verdik sonra markete alışverişe gittik sonra eve geldik ben yatak odasının dolabını temizledim , kışlıkları falan çıkardım yarında yarım kalan işlerini tamamlıycam sonrada yemek yaptım bulaşık yıkadım çay içtik ve şimdi burdayım
afferin kiz bos durmamisin
keske fotosunu da ekleseydin
ya ben hala gardrobu duzenleyemedimkizim bi turlu izin vermiyo ki
o gardrop derdi bende de var..tüm kıyafetlerim karışık düzelmeyi bekliyo ama benim elim kolum kalkmıyo bir türlü oğlum beni çok yoruyo..
aniden karar verip topladım cnm o yuzden foto çekemedim
yarın düzenlersin sende gardrobunu ben yarın yatak odanın camını bide kapısını silicem bide dantellerim var onlarıda yıkıycam
ben perdeleri yikayip yikamamak da kararsizdim ya karar verdim bi tek oturma odasinin perdesini yikicam
ya utulemek cok zor
ben sadece güneşlikleri yıkıycam camlar açık oldugu için kirlenmiş bi tek onları ütülüycem mecbur kurtulamıyorum bu ütü işindensen kendini fazla yorma cnm malum bebiş var sana yardım edebilcek biri varsa onu çagır yardımcı olur sana
yok canim ya malesef yok
annem var bi tek o da benim isimi mi yapsin kendi isini mi
zaten calisiyo
ben kendim yapicam malesef
hm anladım cnm..
o zaman sende kendini yormadan yap ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman yani
yahu bu temizlik ne garip sey hic bitmiyo
bahar geliyo bahar temizligi kis geliyo kis temizligi
bi de her gun temizlik
hayırlı olsun kız vede kolay gelsın kucuk cocukla hamılelık daha bır zor olur
ewet cnm malesef öle..
nedir bu kadınların çektiği hiç bilmiyorum bi türlü işimiz bitmiyoo
tesekkurler bebekim
zamani geldiginde ALLAH sana da nasip etsin
ben perdeleri yikayip yikamamak da kararsizdim ya karar verdim bi tek oturma odasinin perdesini yikicam
ya utulemek cok zor
kiz Allah seni ne etmeye oryantele mi basladinne guzl ıste sıkılmazsınızben evlı dıılm ama yardım edıom anneme, ıse gıdıyom bırde oryantal dansı daha ıyı ögrenmek ıcın hemde spor amaclı oryantal dans kursuna basladım bugünden ıtabaren fecı eglendımmm halen enerjım tükenmıs degıl
o da dogru once akli basinda bi koca sonra hayirli evlatsevdıgımden, degerımı bılen adamdan ınsallah.. öyle bır adam yoksa cocukda olmasın istememve önce bır kendım büyümelıyım ben cocuk büyütmek ıcın
sararmasi problem degil krem zaten rengitatlım tülleri neden ütülüyosun makinada tül yada narin proğramında yıka ve makinadan çıkarır çıkarmaz tak yerine hiç kırışmadığı gibi çokda güzel oluyo hem ütü tülleri sarartıyo
kızlar günayın pazar günü temizlik yapmıştım ütüm kalmıştı bide banyolar yıkanacaktı dün bütün gün kendimi motive etmiştim akşam gidince banyoları çaşırsuyuyla ovup ütümü yapana kadar bekletip duruluyacaktım işim bitmiş olacaktı. Ama eve bi gittimki sokakta çalışma var elektirikler yok ( bu arada pazar günüde yoktu elektirikler) bende görümcemi çaya çağırdım oturduk bizde oooh
Yani ütü yine kaldı.