Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
oyle bu is cesaret isi annem:KK9::KK9::KK9::KK9:
insallah istediginiz zaman hamile kalirsin kuzum
ee bu gun ne yaptin yan gelip yattin mi yoksa bi is yaptin mi:KK9::KK9:

ewet cnm allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize:KK16:
ben bugün baya yoruldum sabah eşimle kahvaltıya dışarı gittik ordan halılarımızı yıkamaya verdik sonra markete alışverişe gittik sonra eve geldik ben yatak odasının dolabını temizledim , kışlıkları falan çıkardım yarında yarım kalan işlerini tamamlıycam sonrada yemek yaptım bulaşık yıkadım çay içtik ve şimdi burdayım:KK1::KK1::KK52::KK52:

ewet cnm allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize:KK16:
ben bugün baya yoruldum sabah eşimle kahvaltıya dışarı gittik ordan halılarımızı yıkamaya verdik sonra markete alışverişe gittik sonra eve geldik ben yatak odasının dolabını temizledim , kışlıkları falan çıkardım yarında yarım kalan işlerini tamamlıycam sonrada yemek yaptım bulaşık yıkadım çay içtik ve şimdi burdayım:KK1::KK1::KK52::KK52:

afferin kiz bos durmamisin:KK9::KK9::KK9:
keske fotosunu da ekleseydin:KK34:
ya ben hala gardrobu duzenleyemedim:KK17:kizim bi turlu izin vermiyo ki:KK53:

o gardrop derdi bende de var..tüm kıyafetlerim karışık düzelmeyi bekliyo ama benim elim kolum kalkmıyo bir türlü oğlum beni çok yoruyo..

:KK36:

afferin kiz bos durmamisin:KK9::KK9::KK9:
keske fotosunu da ekleseydin:KK34:
ya ben hala gardrobu duzenleyemedim:KK17:kizim bi turlu izin vermiyo ki:KK53:

aniden karar verip topladım cnm o yuzden foto çekemedim:KK53:
yarın düzenlersin sende gardrobunu ben yarın yatak odanın camını bide kapısını silicem bide dantellerim var onlarıda yıkıycam:KK16::KK16::KK16:

o gardrop derdi bende de var..tüm kıyafetlerim karışık düzelmeyi bekliyo ama benim elim kolum kalkmıyo bir türlü oğlum beni çok yoruyo..

:KK36:

ah bu cocuklar valla kizim uyanikken mumkun degil yapamam dagitiyo ortaligi resmen
uyudugunda hic yapamiyorum cunku yatak odamizda uyuyo ses olur uyanir diye
off annemi cagiriyim da yarin gelip kizimi tutsun ben de gardrobumu duzenliyim,

Son düzenleme:
aniden karar verip topladım cnm o yuzden foto çekemedim:KK53:
yarın düzenlersin sende gardrobunu ben yarın yatak odanın camını bide kapısını silicem bide dantellerim var onlarıda yıkıycam:KK16::KK16::KK16:

ben perdeleri yikayip yikamamak da kararsizdim ya karar verdim bi tek oturma odasinin perdesini yikicam:KK53:
ya utulemek cok zor :KK47:

ben perdeleri yikayip yikamamak da kararsizdim ya karar verdim bi tek oturma odasinin perdesini yikicam:KK53:

ben sadece güneşlikleri yıkıycam camlar açık oldugu için kirlenmiş bi tek onları ütülüycem mecbur kurtulamıyorum bu ütü işinden:KK25: sen kendini fazla yorma cnm malum bebiş var sana yardım edebilcek biri varsa onu çagır yardımcı olur sana:KK1::KK1:

ben sadece güneşlikleri yıkıycam camlar açık oldugu için kirlenmiş bi tek onları ütülüycem mecbur kurtulamıyorum bu ütü işinden:KK25: sen kendini fazla yorma cnm malum bebiş var sana yardım edebilcek biri varsa onu çagır yardımcı olur sana:KK1::KK1:

yok canim ya malesef yok
annem var bi tek o da benim isimi mi yapsin kendi isini mi
zaten calisiyo
ben kendim yapicam malesef

ewet cnm malesef öle..
nedir bu kadınların çektiği hiç bilmiyorum bi türlü işimiz bitmiyoo:KK14:

ne guzl ıste sıkılmazsınız :KK23: ben evlı dıılm ama yardım edıom anneme, ıse gıdıyom bırde oryantal dansı daha ıyı ögrenmek ıcın hemde spor amaclı oryantal dans kursuna basladım bugünden ıtabaren :KK70: fecı eglendımmm halen enerjım tükenmıs degıl :KK1:

[video=youtube;n06swzCV_as]http://www.youtube.com/watch?v=n06swzCV_as&feature=related[/video]

kendini müzigin ritmine bırak ve salla salla ...wannaaaa wannaaa.... ıste dans dedıgın böyle olur.. müzigin güzelligi..derinligi.. bambaska bır dünyaa..

tatlım tülleri neden ütülüyosun makinada tül yada narin proğramında yıka ve makinadan çıkarır çıkarmaz tak yerine hiç kırışmadığı gibi çokda güzel oluyo hem ütü tülleri sarartıyo

kızlar günayın pazar günü temizlik yapmıştım ütüm kalmıştı bide banyolar yıkanacaktı dün bütün gün kendimi motive etmiştim akşam gidince banyoları çaşırsuyuyla ovup ütümü yapana kadar bekletip duruluyacaktım işim bitmiş olacaktı. Ama eve bi gittimki sokakta çalışma var elektirikler yok ( bu arada pazar günüde yoktu elektirikler) bende görümcemi çaya çağırdım oturduk bizde oooh :KK52::KK52:

Yani ütü yine kaldı. :KK1::KK1:

ne guzl ıste sıkılmazsınız :KK23: ben evlı dıılm ama yardım edıom anneme, ıse gıdıyom bırde oryantal dansı daha ıyı ögrenmek ıcın hemde spor amaclı oryantal dans kursuna basladım bugünden ıtabaren :KK70: fecı eglendımmm halen enerjım tükenmıs degıl :KK1:
kiz Allah seni ne etmeye oryantele mi basladin:21::21::KK9::KK9::KK9::KK9:
sevdıgımden, degerımı bılen adamdan ınsallah.. öyle bır adam yoksa cocukda olmasın istemem :KK19: ve önce bır kendım büyümelıyım ben :KK60: cocuk büyütmek ıcın
o da dogru once akli basinda bi koca sonra hayirli evlat:KK34:
tatlım tülleri neden ütülüyosun makinada tül yada narin proğramında yıka ve makinadan çıkarır çıkarmaz tak yerine hiç kırışmadığı gibi çokda güzel oluyo hem ütü tülleri sarartıyo
sararmasi problem degil krem zaten rengi:KK1:
ya canim o programda yikarsam kirismaz mi:26:valla birini senin dedigin gibi yikicam kirismazsa yatak odasini da yikarim:21::21::21:
kızlar günayın pazar günü temizlik yapmıştım ütüm kalmıştı bide banyolar yıkanacaktı dün bütün gün kendimi motive etmiştim akşam gidince banyoları çaşırsuyuyla ovup ütümü yapana kadar bekletip duruluyacaktım işim bitmiş olacaktı. Ama eve bi gittimki sokakta çalışma var elektirikler yok ( bu arada pazar günüde yoktu elektirikler) bende görümcemi çaya çağırdım oturduk bizde oooh :KK52::KK52:

Yani ütü yine kaldı. :KK1::KK1:
:KK19::KK19::KK19:olmadi olmadi:KK19:
bari banyoyu temizledin mi:KK22:yoksa o da kume mi gitti:KK1:

X