- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.553
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.581
Yaaaaa sende annemi görüyorum bizde hepimiz anneme gittiğimizde temizlesek de geri batıyor sonra annnem tekrardan yapıyorselam ederler nazar benim ev çok dağınık ya kızım öbür kızıma geçecek o zaman ev ve banyo yıkanacak oturma odası yatak odası süpürüldü silinecek ama mutfağın fotosunu çeksem şok olursunuz
Senin kızlar da buraya üye mi aklma geldi şimdiselam ederler nazar benim ev çok dağınık ya kızım öbür kızıma geçecek o zaman ev ve banyo yıkanacak oturma odası yatak odası süpürüldü silinecek ama mutfağın fotosunu çeksem şok olursunuz
süper eline sağlıkOturma odası da tamam. 4 çocukla kaplumbağa hızında ilerlesem de umutluyum bu gün tüm odaları bitireceğim
Ben de az sonra köpürteceğim
Siyah da öyle yaa en iyisi eski beyaz ocaklar valla sık cifi ohh misskızlar benden tavsiye gir ocak almayın ya çok gıcık temizlerken
O bayadır oturttuğun düzenin sırrı ne? Paylaş bizimde olsunSelam hamarat hanımlar nasılsınız. Ben bayadır bi düzen oturtmuştum iyi gidiyordum ama geçenlerde çat kapı misafirim geldi evi temiz görünce nazar etti galibao günden beri hiç bir şey yapamıyorum bu gün balkonları yıkayarak başlayacağım inşallah tekrar ev temiz olunca kafası da rahat oluyor insanın.
Ertelememek.O bayadır oturttuğun düzenin sırrı ne? Paylaş bizimde olsun
Bir türlü toplu evim olamadı
Darısı başıma
Bugün yalnızzca mutfak işleri ile uğraşabildim.
Aslında ben gezmekten iş yapamıyorum
Eline sağlık. Benim de yatak odası ve çocuk odası süpürülüp banyo yıkanacak ama çok yoruldumKızlar geri kalan işleri de yaptım
Bütün ev dip köşe süpürüldü
Baza altları ve her yer silindi
Minnoşun çamaşırları katlandı
Gaza geldim sayenizde. Kalkıp yatak odasının camını silcem şimdiErtelememek.Ben eskiden herşeyi ertelerdim sonra akşam olurdu yarına kalırdı şimdi ertelememeye çalışıyorum. Cuma Cumartesi yine erteledim hemen savaş alanına döndü. bu günden itibaren yine ertelememeye başlıyorum bakalım. Ben gezmiyorum tabii o da var
Canım ben 2 çocukla zor dayanıyorum sende 4 tane var rabbim sağlık verdin işlerimiz elbette tEline sağlık. Benim de yatak odası ve çocuk odası süpürülüp banyo yıkanacak ama çok yoruldum
HarikaGaza geldim sayenizde. Kalkıp yatak odasının camını silcem şimdi☺☺
Maşallah ablayaCanım ben 2 çocukla zor dayanıyorum sende 4 tane var rabbim sağlık verdin işlerimiz elbette t
Yapılır bu arada bugün küçük cadıyı ablası yıkadı
Canım büyük kız 12 yaşında küçük haftaya 10 aylık olucak,,,, valla benim ev şuanda tertemiz çamaşırım da yok mutfak işi de bitti yatmadan bulaşık makinası çalışır şimdi küçüğü uyutuyorum,,,, ohhh eşinde yardım ediyorsa ne gğzekMaşallah ablayakaç yaşında seninkiler.
3 makine çamaşır yıkadım astım bu gün sadece onları ütülemek ve katlamak kaldı akşama artık onlar da inşallah ohh ev miss gibi oldu. Ayy banyo da yıkanmadı onu da eşim halletsin