- 25 Ocak 2013
- 3.952
- 5.382
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.561
Ev işinde ipin ucunu kaçırdın mı bitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kız bu daha küçük olanHava isindi ya herkes disarlarda
Everdin tabi kizi oda bosaldi darisi oglanin basina
evett aynenEv işinde ipin ucunu kaçırdın mı bitti
Bi buyuk temizlige bakar bos verEv işinde ipin ucunu kaçırdın mı bitti
Abla benim kafa gitti yine evde bekar bi kiz 2 oglan mi kaldiyok kız bu daha küçük olan
liseye giden ablasıyla gitti Adıyamana ondan dedim evett evlenirdim kızı darısı oğluma inşallah
tabiki var birde türklerin çektiklerini izledim bir araBu arada temizlik avcilarini izleyeniniz var mi?
Ben de ondan bahsediyorum zaten ablakadir favorimtabiki var birde türklerin çektiklerini izledim bir ara
Yaaa sezon finali verdi 5 bölüm sonra.Bu arada temizlik avcilarini izleyeniniz var mi?
aynenYaaa sezon finali verdi 5 bölüm sonra.
Ben çok severek izliyordum.
Anam ne pis insanlar var yahu.
En pisi öğrenci erkeklerdi, boluda yaşayan :))))
Aynen yaaaaaa bencede toplanalım hadiiiiiiikızlarda uğramıyor artık fazla ya toplanalımya
vay hamarat hatun toplanalım yaBugün yapılanlar
Oturma odası toplandı
Süpürğldü
Toz alındı
Yatak odası toplanıd
Süpürüldü
Kızın odası toplandı
Süpürüldü
Mutfak bulaşık makinası yerleştirildi( kızım yaptı zorla)
Süpürüldü
Kıymalı makarna yapıldı
Cacık yapıcam yanına
Küçük cadının çamaşırları yıkandı asıldı
Komşuya kahveye çıktım...
Şimdi de kızımı uyuttum biraz kahve keyfi yapıyorum
Ya yap yap bitmiyor kiiiiiiiivay hamarat hatun toplanalım ya
ayne bu akşam kızım geliyorYa yap yap bitmiyor kiiiiiiii
Hımmmm afiyet olsun bende geçen hafta misafirlerime yapmıştımayne bu akşam kızım geliyor
yemek yapılacak mercimekli köfte istedi
selam ederler nazar benim ev çok dağınık ya kızım öbür kızıma geçecek o zaman ev ve banyo yıkanacak oturma odası yatak odası süpürüldü silinecek ama mutfağın fotosunu çeksem şok olursunuzSelam hamarat hanımlar nasılsınız. Ben bayadır bi düzen oturtmuştum iyi gidiyordum ama geçenlerde çat kapı misafirim geldi evi temiz görünce nazar etti galiba o günden beri hiç bir şey yapamıyorum bu gün balkonları yıkayarak başlayacağım inşallah tekrar ev temiz olunca kafası da rahat oluyor insanın.