- 24 Kasım 2008
- 684
- 568
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.361
Oh ne güzel, herkes işini bitirmiş ben de kk'da geziniyorum dahaGune oğlumla oynayarak başladık.Bulaşık makinesi boşaltıldı.çamaşırlar katlandı yerleştirildi.2makine çamaşır yıkandı.Ev süpürüldü.Boddim anne muhallebi yaparmısın dedi.O ister de ben yapmammı.Tabiki hemen yapıldı.Birazdan oğluşla markete gitcez.Hava çok güzel görünüyor.
Geçmiş olsunİyi akşamlar neler yaptım yazdıktan sonra çiçekleri suladım bulaşıkları dizdim makinaya ve telefonum çaldı annem kızım tansiyonum yüksek dedi hemen oğlumu aradım acile görürdük serum verdiler geldik yanımda kalacak
Bir kaç gün
Geçmiş olsun cnmİyi akşamlar neler yaptım yazdıktan sonra çiçekleri suladım bulaşıkları dizdim makinaya ve telefonum çaldı annem kızım tansiyonum yüksek dedi hemen oğlumu aradım acile görürdük serum verdiler geldik yanımda kalacak
Bir kaç gün
Kolay gelsin ablaGünaydın kızlar azerin Nerelerdesin 3 gün görünüp 4gün kaçiyon ha.kahvaltımızı yaptım.bu gün önceliği yemeğe verecem.sonra pasta yapacam.sonra temizliğe başlicam.koltukların yatakların altını silecem biraz dip bucak olacak.o yüzden işim çok hadi bana kolay gelsinnn. Kactım
Aynı ben de öyleyimHerkese günaydın..
Bende güneş enerjisiyle çalıştığımı düşünüyorumbugün hava kapalı hiçbirşey yapasım yok..biraz da yorgun kalktım..şimdilik sadece lavaboyu temizledim.wc ye porçöz döktüm.sonra temizleyeceğim.ocağa çorba koydum..şu anda da çayımı içerek kk da dolaşıyorum