Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Günaydın herkese...
Sabah kalktım kahvaltı hazırladım..eşimi işe,oğlumu okula yolladıktan sonra ..mutfağı toparladım..bulaşık makinasını çalıştırdım, elde yıkanacakları yıkadım..çamaşır makinasını çalıştırdım...yerleri süpürdüm.. ocağa çorba koydum ...şimdi oturuyorum..biraz kızımla oynayacağım..sonrasında çamaşır toplanıp katlanacak..çamaşır serilecek..yemek yapılacak..geri kalan zamanda çocuklara ayrılacak ..

Gune oğlumla oynayarak başladık.Bulaşık makinesi boşaltıldı.çamaşırlar katlandı yerleştirildi.2makine çamaşır yıkandı.Ev süpürüldü.Boddim anne muhallebi yaparmısın dedi.O ister de ben yapmammı.Tabiki hemen yapıldı.Birazdan oğluşla markete gitcez.Hava çok güzel görünüyor.

Oh ne güzel, herkes işini bitirmiş ben de kk'da geziniyorum daha

Günaydın kızlar azerin Nerelerdesin 3 gün görünüp 4gün kaçiyon ha .kahvaltımızı yaptım.bu gün önceliği yemeğe verecem.sonra pasta yapacam.sonra temizliğe başlicam.koltukların yatakların altını silecem biraz dip bucak olacak.o yüzden işim çok hadi bana kolay gelsinnn. Kactım

Kolay gelsin abla

Gunaydın kızlar.henuz 1makine çamaşır atmak ve oğluşun arkasını toplayabildim.Havalar guzel olunca içim açılıyo ya.Bugun dip bucak toz alıp kapıları silcem.Wc banyo bi de akşam yemeği var.Yemeği oğluşu uyutup yaparım artık

Herkese günaydın..
Bende güneş enerjisiyle çalıştığımı düşünüyorum bugün hava kapalı hiçbirşey yapasım yok..biraz da yorgun kalktım..şimdilik sadece lavaboyu temizledim.wc ye porçöz döktüm.sonra temizleyeceğim.ocağa çorba koydum..şu anda da çayımı içerek kk da dolaşıyorum

günaydin hergün iş mi yapacagim acep
işten gelir gelmez bi 5 dk dinleneyim dedim kapı çaldi halası kızımı getirdi ve hemen atladi kucagima
oyun hamuru aldim. oynadik bi yarim saat
sonra mutfaga giriştim barbunya yemegi rahatça yapamadim kızım rahat vermedi ki
ardindan yemek yedik hoop bulaşıklari toparla makineye koy çalıştır.. öle tezgaha hiç bulaşık birakmam. sevmiyorum :/
ondan sonra biraz daha duruyum oturayim dedim yok kız kalk anne
oynadik ;
sonra kızımı banyosunu yaptım. ardindan çamaşirlarimi makineye attım çalıştırdim bitti;
o ara eşim firini temizledi. saolsun.eh dedim bulaşık makinesi bitmişti içini boşalttim .
ve sonra bende duşumu alıp uyudum. acaip yorgunum.

Sabah kahvaltıdan sonra hemen tavuklu nohutlu pilav ve tiramisu yaptım.sonra hertarafı topladım.ćamaşır serdim.koltukların konsolun çocukların yatağının şifonyerinin bizim yatağın komidinlerin sandığın altını heryerini süpürdüm sildim toz aldım.pencere önlerini sildim.dış çelik kapıyı sildim.banyoyu hallettim. Bu arada eşim ve oğlum yemeğe geldiler yemek hazırladım.sonra duş aldım namaz kıldım. Şimdi müzik dinliyorum kızım bahçeye çıkalım diyor

Aynı ben de öyleyim

Bugün kimseden ses çıkmamış.hava güzeldi ve ben enerjiyle kalktım bugün..
Yataklar toplandı
Camlar açıldı ev temiz havayla dolduruldu.
Bulaşıklar makineye yerleştirildi.elde yıkananlar yıkandı.mutfak toparlandı..süt kaynatıldı.yoğurt yapılacak
Çamaşırlar yıkandı asıldı.kuruyanlar toplandı.yerleştirildi
Ev süpürüldü
Kuzulara kek yapıldı
Yemek yapılacak..toz alınacak..çiçekler sulanacak..

İşten geldim yarın misafir var o yüzden parkeler silinip toz alınacak, wc temizlenecek ikramlik hazırlanacak yemek çamaşır ellemeyi hiç düşünmüyorum bugün

Kızlar napıyorsunuz nerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyorrrr

Bugün yapılanlar
Bulaşık makinası boşaltıldı
Kirliler yerleştirildi
Tezgah Ocak silindi
Etli döğme pilavı ve yüzük çorbası pişirildi
Tüm ev süpürüldü
Toz alındı
3 makina çamaşır yıkandı kurudu (katlanacak))

Şimdi bi kahve molası devamını yazarım akşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…