- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.341
Bennn canım ben varım şimdi eşim yemeğe geldi gitsin hemen temizliğe girişicem ins çok enerjik ve neşeliyim bugün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel maşallah, bizim de burası yağmurlu hiç enerjik değilim üstelik sol tarafımda tutulmuşBennn canım ben varım şimdi eşim yemeğe geldi gitsin hemen temizliğe girişicem ins çok enerjik ve neşeliyim bugün.
Geçmiş olsun cnm amanin o tutulma çok zordur bilirim acısını.Ne güzel maşallah, bizim de burası yağmurlu hiç enerjik değilim üstelik sol tarafımda tutulmuş
Günaydın ben işteyim valla Maşallah benden iyisiniz çocuklarla bu enerjiyi nerden alıyorsunuz ben gün geçtikçe agirlasiyorumKızlar günaydın nerdesiniz
Şimdi
Bulaşık makinasını boşalttım
2 makina çamaşır katladım yerleştirdim
1. Makina daha serdim
Oturma odasını topladım
Minnoşumu uyutuyorum şimdi de
Canım kolay gelsin hamilesin heralde bende hamileyken çok ağırlaşıyorum hiç birley yapasım gelmiyordu ama mecburum işleri yapmazsam birikiyor daha da zorlaşıyor bu arada Doğum yapınca çıkacakmışın işten yoksa ücretsiz izinde mi olucaksınGünaydın ben işteyim valla Maşallah benden iyisiniz çocuklarla bu enerjiyi nerden alıyorsunuz ben gün geçtikçe agirlasiyorum
Ay yok ikisi de maalesef gecinemeyiz ikizlerle borç harcla, doğum izni bitince 1 ay yıllık izin bir iki ay rapor sonra baslicam canım maalesef. İmkanım olsa ücretsiz izin alır otururdum valla çocuklarla. Hamilelik başından beri bu ağırlık var bende hep uyumak istiyorum iş yapasim gelmiyorCanım kolay gelsin hamilesin heralde bende hamileyken çok ağırlaşıyorum hiç birley yapasım gelmiyordu ama mecburum işleri yapmazsam birikiyor daha da zorlaşıyor bu arada Doğum yapınca çıkacakmışın işten yoksa ücretsiz izinde mi olucaksın
Yaaaaa maşallah 2 iz hamilesin daha çok yoruluyorsunuz canım rabbim kolaylık versin peki Doğumdan sonra sana bakacak yardımcı olucak birileri var mıAy yok ikisi de maalesef gecinemeyiz ikizlerle borç harcla, doğum izni bitince 1 ay yıllık izin bir iki ay rapor sonra baslicam canım maalesef. İmkanım olsa ücretsiz izin alır otururdum valla çocuklarla. Hamilelik başından beri bu ağırlık var bende hep uyumak istiyorum iş yapasim gelmiyor
Bir hafta annem olur sonra keyfi ne kadar isterse kayinvalide olur açıkçası çok da istekli değilim annemin kalma imkanı olsaydı evi falan çekip cevirirdi en azından . Kayinvalide akşama kadar oram buram ağrıdı der yatar baş köşedeYaaaaa maşallah 2 iz hamilesin daha çok yoruluyorsunuz canım rabbim kolaylık versin peki Doğumdan sonra sana bakacak yardımcı olucak birileri var mı
Minnoş sana bayağı yaradı .ben şimdi kalktım kapıya süt gelmiş onu ocağa koydum.Nescafe yaptım içiyorum.dün gece beyazları yîkadım. Sererim birazdan.bugün kütüphaneye ve pazara gitcem.Kızlar günaydın nerdesiniz
Şimdi
1. Makina daha serdim
Oturma odasını topladım
Yaaaaaa keşke kalabilseydi annen zor olucaktır ama boşver kaynananı çekmekten se yalnız kal daha iyiBir hafta annem olur sonra keyfi ne kadar isterse kayinvalide olur açıkçası çok da istekli değilim annemin kalma imkanı olsaydı evi falan çekip cevirirdi en azından . Kayinvalide akşama kadar oram buram ağrıdı der yatar baş köşede
aynnnen abla ya sabah erken kalkınca işlerim de erken bitiyor,,,, şimdi bende kahvaltımı yaptım minnoş uyuyor geçtim yanına uzanıyorumMinnoş sana bayağı yaradı .ben şimdi kalktım kapıya süt gelmiş onu ocağa koydum.Nescafe yaptım içiyorum.dün gece beyazları yîkadım. Sererim birazdan.bugün kütüphaneye ve pazara gitcem.
Günaydın canımGunaydin kızlar
Ben de minnoşumu uyuturken geri uyumuşum:)) sadecee sabah kahvaltı hazırladım yedik içtik her iş duruyor daha yeni kalktım şimdi bir çay kahve içip işime bakacağım inşallah, çay kahve içerken buraya bakayım dedim :)Kızlar günaydın nerdesiniz
Şimdi
1. Makina daha serdim
Oturma odasını topladım
Sağol canım, evet çok zor oluyorVe tabii ki oğlumu tek
Geçmiş olsun cnm amanin o tutulma çok zordur bilirim acısını.
Canım bazen uyumak gerekiyor onlar uyurken yoksa hiç dinlenemiyoruz valla ben hala yataktayımBen de minnoşumu uyuturken geri uyumuşum:)) sadecee sabah kahvaltı hazırladım yedik içtik her iş duruyor daha yeni kalktım şimdi bir çay kahve içip işime bakacağım inşallah, çay kahve içerken buraya bakayım dedim :)
Çok da fazla yorma canım kendiniHafta sonu misafir gelecek bugün yarın iş çıkışı akşam biraz temizlik yapacağım inşallah