Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Şimdi yine iyi karnimda ses seda yok bakım yok gezdiriyom, doğumdan sonra bu işlere cocuklar eklenecek bir de yalnızım tek bakacağım , ücretsiz izin imkanım da yok bakalım benim durum da Allah lik
Allah yardimcin olsun hakikaten cok zorben de ucuzler dogdugunda 4 ay gece gunduz tek basina baktim anam agladisonra bakici bulduk 5e kadar geliyodu sonra yine tekbasina
Aynen canım .kendi evime taşınma ihtimalim var.tadilat yaptıracaz. Eşyalar yenilenecek.bayaģi bi dip kose olacak .tabi tayinimiz memlekete çıkarsa inşallah çok istiyorum
İnsallah cikar canim
Ay bende uyanir uyanmaz bakarım ama kısa sürer. İşler dururken keyif yapamam.islerimi bitirir sonra yine geri dönerim
Bu huyununda bize de bulastir azcik
Ben de dalıyorum toplama yapıyoruz dimi temizlik yok
Sadece toplama
Efferim temiz hatun seni
Hadi bakalım, ben de ne yaparsam artık
Bi seyler yapa bildin mi kuzu?
Bebelerin hepsini okullara göndermiş bütün gün premses gibi takiliyor
Kiskanmayalim litfen
Masallah kiz kac saatte yaptin bunlari
Ben dün daldım
Ben her gun daliyom
Anaaaaa çok derdimdi hatunun sayfaları ilerlicekmis @anka_ cım derin ve uzun sohbetlerimizi rakip topiklerde sayfalarca yapalım
Kizaam sayfalar ilerlemeyince bakip gidiyolar yazmiyolar nolur sanki yardim etseniz tek basina yetisemiyorum
İdeal kadin iste buuyanir uyanmaz yemegini ocaga koymus bile
Beni görmedinmi kııız
Gordum gormem mi maraton yapiyoduk ya zambak ve ankayla o yuzden onlari yazdim
Et bacim tum kadinlar adina kavga et
Gunaydın kızlar.eşim hastaydı once ogluma sonra bana bulaştırdı.yahu bebişle hasta olmak ne zormuş.tam temizliğe başlıcam bişey oluyo illaki..buarada hayırlı cumalar.
Hayirli cumalar canim gecmis olsun
Ben daha oturuyorum kızlar bırakmıyor ya vasap tan ha bire mesaj geliyor 3 kızlarım 4 yeğenlerim 2 kız kardeşler birde teyzemiz ya bir bıraksalar kalkacağım
Ne guzel kalabalik ailesiniz abla

Tesekkurler canım.

Benim bütün işler bitti yemekte hazır...
Biz oğlumla yedik yemeğimizi yine bulaşık çıktı tabi neyse biraz dinleneyim sonra orayı da hallederim...
Eşim gelsin duşumuda alırım bu gece erken uyumayı dusunuyorum 4 saat uykuyla duruyorum gece uyuyamadım oğlus uyandi uykum kaçtı sonra

Ben dip bucak evi siliyorum salon orta odam bitti yatak odasina giricem simdi orasi bittikten sonra oglumun corbasini yapacam sonra ise devam :))dun dolap yuzlerini davlumbazi falan silmistim zaten bugunde dip bucak yerleri siliyorum
Toz da aldin mi ohh miss
Abla ellerine saglik ne guzel olmus o oyle
Uyuyup dinlendin mi bari kuzu
ne güzel bi sayfa ki. benim gibi temizlik hastalari ne kadar coktur burda simdi merhabalarrrr hepinize
Merhaba canimhosgeldinbebe var mi ?
Merhaba hepinize biraz burda takılayım belki banada bulaşır temizlik isteği o vesileyle yaparım bişeyler
Gardasim hos geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…