- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.961
BirTutamMutluluk20 kıızz hamileymişsin hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulması zor olmasın diye senin son mesajlardan geciş yaptımZipzip ne cabuk zipladin kiz
Masallah eli cabuk hatunsunBirTutamMutluluk20 senden önce zıpladım geldim :))
Hem hizli hem zekiseni alan yasadiBulması zor olmasın diye senin son mesajlardan geciş yaptım
yine kutlamıslar seni gördün müMasallah eli cabuk hatunsun
Baya da yogunmuşsun bu gun canim bi seyler yapa bildin miEv süpürüp silinecek.tozlar alınacak. Balkona su dökülecek.çamaşır katlanacak. Akşama yemek yapılacak.akşama oğlumu dişe götürcem. Of anam of biri beni kurtarsınnnnnn
Yokk kız tembelimdir iş olsa yaparım da :)))Hem hizli hem zekiseni alan yasadi
1 aydir mi silinmiyor?benim camlar en son ne zaman silindi hatirlamiyorum bileAy benim camlar bir aydır silinmiyor bi cam kapı dolap sileceğim bu hafta. Halıları ramazanda yıkamaya gönderirim ben yıkamam. 4 ay önce göndermiştim bayrama kadar idare eder.
Kötü mü ki. Hiç yemedim künefe :)
Ya bi dur benim de regl yeni bitti esimle de kustumAy benim 4.de takımda biri rüya görmüştü hamilesin diye. Hem regldim hem eşimle küstüm baya baya kötüydük takımda 10 sayfa falan böyle muhabbeti yapıldı ondan sonra bi barıştık eşimle bi kereden hemen hamile kaldım şapkayla bi de nerden noldı nasıp oldu anlamadım.
Herkesin yolu bi gun mutlaka buraya dusecek ablaBirTutamMutluluk20 kız toplamışsın kk yı buraya süper
Miknatis azerin derler bana aile arasindaÇekim gücü yüksek onun :))
Hee oyleymisik ustelik ucuz olma ihtimali de varmis oyle diyolaa burdakilerBirTutamMutluluk20 kıızz hamileymişsin hayırlı olsun
Gordum gordum boyle olmayacak gercekten hamile kalirsam toparlanir artik bu konuyine kutlamıslar seni gördün mü
İyi terlemeler o zamanSpordayim gardasim
Gardasim yarışma sonuna kadar şerbetli tatlilarda yazalım 200 kadar görüntüleme lazım orayaSpordayim gardasim
Oylamada basladı ama artmıyor sanki 96 bindeGardasim yarışma sonuna kadar şerbetli tatlilarda yazalım 200 kadar görüntüleme lazım oraya
Bildirim gitmedi :)Oylamada basladı ama artmıyor sanki 96 binde
Dogru diyorsun bizim dısımızda oylamayı bilen yok zaten :))Bildirim gitmedi :)