-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.941
Belli olmaz canım etimek tatlısı sevilen bi tatlı. Sırf seviyorum diye bile veren olur. Ben onun muhallebisini seviyorum etimetiğini ayırıyorumZaten amacım da o yoksa baklavalar varken ben kazanamam az önce Kazen de tarif paylastı künefe yapmıs :)
Ayy kusura bakma ya yanlış anlamışım. Kk yı birbirine kattım
Muhallebiyi ilk defa yaptım ama güzelmis tadıBelli olmaz canım etimek tatlısı sevilen bi tatlı. Sırf seviyorum diye bile veren olur. Ben onun muhallebisini seviyorum etimetiğini ayırıyorum
Benim kilolarımın sebebi o muhallebiMuhallebiyi ilk defa yaptım ama güzelmis tadı
Yarın baslıyor Oylama bakalım göreceğiz :))
Bende işte böyle yanlış anlamışımAy ben bunu düşünüyorum okumuşum
Kiz dur daha havalar isinsin daha hali neyim silecez belki bi gazla yikaya da bilirizsüper fikir. Ben de katılırım size benim de fazla kilom var ne zaman başlıyoruz sabah mı
İcerik ondan da guzel kuzu sen takil bizeHoşbuldum canım ilk sayfayı okuyordum ne güzel şeyler var işe başlayınca yaparım
Baktim o nasil kunefedir yaBakta gel bakalım :)))
Ayy kusura bakma ya yanlış anlamışım. Kk yı birbirine kattım
Kusura bakma tekrar yaKiz dur daha havalar isinsin daha hali neyim silecez belki bi gazla yikaya da biliriz
İcerik ondan da guzel kuzu sen takil bize
Baktim o nasil kunefedir ya
Millet az kalsin beni kahraman ilan edecekti
Noldu bir çocuk filan lafı geçmiş bana Allah mı söyletti acabaKiz dur daha havalar isinsin daha hali neyim silecez belki bi gazla yikaya da biliriz
İcerik ondan da guzel kuzu sen takil bize
Baktim o nasil kunefedir ya
Millet az kalsin beni kahraman ilan edecekti
Ne kusuru canim ask olsun aksam aksam eglendik iste ne guzelKusura bakma tekrar ya
Hamile kalirsam hepinizi doverim heNoldu bir çocuk filan lafı geçmiş bana Allah mı söyletti acaba
Döveceğin kişi şu an yan koltukta tv izliyordur muhtemelenNe kusuru canim ask olsun aksam aksam eglendik iste ne guzel
Hamile kalirsam hepinizi doverim he
O da dogruDöveceğin kişi şu an yan koltukta tv izliyordur muhtemelen
Sonra dizini döversin sen peşin peşin döv iyisimiO da dogrusimdiden dovsem mi
Duydum ki hamileymisim diye pat cakiyomusum bi taneSonra dizini döversin sen peşin peşin döv iyisimi
Haha adam şok olur yaDuydum ki hamileymisim diye pat cakiyomusum bi tane
Ay benim camlar bir aydır silinmiyor bi cam kapı dolap sileceğim bu hafta. Halıları ramazanda yıkamaya gönderirim ben yıkamam. 4 ay önce göndermiştim bayrama kadar idare eder.Kiz dur daha havalar isinsin daha hali neyim silecez belki bi gazla yikaya da biliriz
Kötü mü ki. Hiç yemedim künefe :)Baktim o nasil kunefedir ya
Haha adam şok olur ya
Ay benim 4.de takımda biri rüya görmüştü hamilesin diye. Hem regldim hem eşimle küstüm baya baya kötüydükDuydum ki hamileymisim diye pat cakiyomusum bi tane
Bizim
azeri
Evett burdaBizim takım burda
Çekim gücü yüksek onun :))