Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Aynen öyle ama çalışmıyorum :-) evin işi hiç bitmiyor hele de ütü bni öldürüyo bazen diyorum param olsa temizlikçi tutsam yada sihirli değnek olsa diye :KK70:
Kışın birazdaha rahat genelde kazak falan ama yazın herşey ütü istiyor malesef...
Bende çalışmıyorum havalar düzeldiği icin hergun 3 4 saat parktayiz sonra gel yemek yap eşim gelir yemek yeriz benim temizlik olayı başlar...
Parka gitmeden supurulecekse ev onu hallediyorum ama silme toz alma çamaşır katlama banyo ev temizliği valla birde oğlum geç uyuyor yatağa yarı baygın geçiyorum park özellikle çok yoruyor insanı...

Kışın birazdaha rahat genelde kazak falan ama yazın herşey ütü istiyor malesef...
Bende çalışmıyorum havalar düzeldiği icin hergun 3 4 saat parktayiz sonra gel yemek yap eşim gelir yemek yeriz benim temizlik olayı başlar...
Parka gitmeden supurulecekse ev onu hallediyorum ama silme toz alma çamaşır katlama banyo ev temizliği valla birde oğlum geç uyuyor yatağa yarı baygın geçiyorum park özellikle çok yoruyor insanı...
Senin bebiş büyük gezmek de ister işin daha zor seni :-) benim kız yine küçük ama imekliyo bir yere tutunup kalkıyo sonra kendini yere atıyor yalnız bırakmıyorum uyusun da işimi yapiyim diyorum o uyuyunca ben yorgun düşünüyorum mecbur bir elimde çocukla iş yapıyorum çoğu zaman

Hadi ya benimki koyu kahve o da tozlanıyor alırsam beyaz alayım toz olmasın diyordum :KK70:
Yok kız beyaz da en ufak toz gözüküyor :KK70: el izi bile çok kötü gözüküyor iki güne bir yüzünü haftada bir içini siliyorum :KK70: :KK43:

Her şekilde tozlaniyo ama kapalı dolapsin sen nasıl içine kadar toz oluyon onu anlamış değilim :-):-):-)
Benimki raylı ondan oluyor. Açık kalıyor genelde. Çocuklar içine girip saklanıyor falan.
Kızlar ben evi dip köşe temizledim oh pırıl pırıl mutfak dolaplarimin içini geçen sildim o yüzden kabadan aldım tuvalet banyo kanepe altları derken ben haşat oldum :KK70:
Süpersin ben bişey yapamadım daha:KK43: çocuklar fırsat vermiyor.

Evet canım evdeysen hiç iş bitmiyor.. hergün parka gitmek iyi oluyordur artık çocuklarımız sokağa inip oynayamıyorlar ki korkudan eee çocukların da enerjilerini atmaları lazım ama dimi
Kızlar günaydın ödev vereyim
Yatak odasında iki çekmece sil düzenle
Yaaa küçükken ödevlerimi hiç aksatmazdım amaşimdi küçük cadı durmayınca yapamıyorum.. hımmmm şeyyy hocam akşam evde elektrikler kesildi desem kurtarır mıyım acaba🤪🤪🤪
Kızlar ben evi dip köşe temizledim oh pırıl pırıl mutfak dolaplarimin içini geçen sildim o yüzden kabadan aldım tuvalet banyo kanepe altları derken ben haşat oldum :KK70:
Ohhh canım ellerine sağlık şimdi bi de mis gibi bi kahve yap yorgunluğun gider😍😍😍

Evet canım evdeysen hiç iş bitmiyor.. hergün parka gitmek iyi oluyordur artık çocuklarımız sokağa inip oynayamıyorlar ki korkudan eee çocukların da enerjilerini atmaları lazım ama dimi

Yaaa küçükken ödevlerimi hiç aksatmazdım amaşimdi küçük cadı durmayınca yapamıyorum.. hımmmm şeyyy hocam akşam evde elektrikler kesildi desem kurtarır mıyım acaba🤪🤪🤪

Ohhh canım ellerine sağlık şimdi bi de mis gibi bi kahve yap yorgunluğun gider😍😍😍
Tamam kurtardın paçayı bebiş için hadi gene iyisin oğlum geldi süpriz yaptı

X