- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.581
Mor olaymis guzel olurmusRengi kk degil de ek gibi olmuş
Kızlar güzel olmuş bence alışırız yaMor olaymis guzel olurmus
Ben snileylerin gec yuklenmesi disinda begendim sanki degisiklik olmusben yeni kk ya alışamadım
Emojiler guzel de acmasi baya suruyo ablaBende daha alışamadım ya ama emojiler güzel
Al benden de o kadar bir de yemek var hem oglene hem aksama.dünya kadar işim var çocuklardan yapamıyorum
yapmayı planladıklarım
- mutfağı toplamak
- Odaların dağınıklığını toplamak
- 2 makine çamaşır yıkamak
- Pazar alışverişi, yerleştirme işleri
- Wc lavabo yıkamak
- Toz almak
Bir pembe sever olarak mavi fazla geldi.mor da fena olmazdıMor olaymis guzel olurmus
kalk kalk bak ben başladım yapmaya. Önce mutfağı topladım, çamaşır attım, sonra bir odanın dağınıklığını topladım, şimdi çocuklara yemek yediriyorum. Bir yandan da akşama yemek yapıyorum. Sonra da çocukları uyutup kalan işleri yaparım. Bir sürü işim var ama kalkmayınca da hiçbiri bitmiyor. Şimdi hiç seğilse birazı bitti sayılırdünya kadar işim var çocuklardan yapamıyorum
yapmayı planladıklarım
- mutfağı toplamak
- Odaların dağınıklığını toplamak
- 2 makine çamaşır yıkamak
- Pazar alışverişi, yerleştirme işleri
- Wc lavabo yıkamak
- Toz almak
Ben sonraya bıraktım. Nisan gibi başlarımBende dusunuyorum baslamayı bahar temizliğine ama yagmur kar bitmiyo ki
Bana dedin sanirim :))kalk kalk bak ben başladım yapmaya. Önce mutfağı topladım, çamaşır attım, sonra bir odanın dağınıklığını topladım, şimdi çocuklara yemek yediriyorum. Bir yandan da akşama yemek yapıyorum. Sonra da çocukları uyutup kalan işleri yaparım. Bir sürü işim var ama kalkmayınca da hiçbiri bitmiyor. Şimdi hiç seğilse birazı bitti sayılır
Seni alıntılayamamışım.Bana dedin sanirim :))
Canim bulasiklari bosalttim yenilerini yerlestirdim.. eriste yaptim yedik... cevizli peynirli .. ama daha baska bisiy yapamicam sanirim: (
Tebrik ederim canim.. darisi basima Rabbim gucumuzu artirsin:)Seni alıntılayamamışım.sana demiştim. Yeni kk ya alışamadım
Salonu oyuncaklardan arındırmaya çalışıyorum. 2 kamyon aldım. Çocuklara dedim boşaltma yerimiz oyuncak kutusu. Transferler daha bitmedi. Hem oynuyoruz hem ortalığı topluyoruz.. Bu hızla tabiki bitmiyor işler. Yemeğim de var artık. Eşimide pazara yolladım. Az işim kaldı sayılır. Ben bitireceğim kararlıyım bu konuda
SelammmmmmSelam kızlar
Bende aynı durumdayım canın zaten bebiş sürekli kucağımda beraber ne yapabilirsek artıkoff valla biktim ben bu ev isinden yetisemiyorum.bebekle heryer batiyor kafayi yicem