Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bu arada kizlar bahar temizligine ne zaman basliyosunuz?aslinda bizim burda ay Sonu yapiyo herkes ama ben yagmur falan yagiyo diye nisanin ortalarin da yapmak istiyorumbu arada buhar utusu aldim perdeler icin kullanan var mi guzel utuler mi acaba perdeleri

Kızlar günaydın
Bende alışamadım yaaa gözüm çok yoruluyor alışırız ama zamanla@azerinnn canım bilmiyorum kullanmadım zaten ben tül perdelerimi ütülemiyorum makinada çok sıktırmıyorum kırışmıyor zaten

dünya kadar işim var çocuklardan yapamıyorum
yapmayı planladıklarım

• mutfağı toplamak
  • Odaların dağınıklığını toplamak
  • 2 makine çamaşır yıkamak
  • Pazar alışverişi, yerleştirme işleri
  • Wc lavabo yıkamak
  • Toz almak

Al benden de o kadar bir de yemek var hem oglene hem aksama.
Ama kalkasim yokk:/

kalk kalk bak ben başladım yapmaya. Önce mutfağı topladım, çamaşır attım, sonra bir odanın dağınıklığını topladım, şimdi çocuklara yemek yediriyorum. Bir yandan da akşama yemek yapıyorum. Sonra da çocukları uyutup kalan işleri yaparım. Bir sürü işim var ama kalkmayınca da hiçbiri bitmiyor. Şimdi hiç seğilse birazı bitti sayılır

Bana dedin sanirim :))
Canim bulasiklari bosalttim yenilerini yerlestirdim.. eriste yaptim yedik... cevizli peynirli .. ama daha baska bisiy yapamicam sanirim: (

Bana dedin sanirim :))
Canim bulasiklari bosalttim yenilerini yerlestirdim.. eriste yaptim yedik... cevizli peynirli .. ama daha baska bisiy yapamicam sanirim: (
Seni alıntılayamamışım. sana demiştim. Yeni kk ya alışamadım
Salonu oyuncaklardan arındırmaya çalışıyorum. 2 kamyon aldım. Çocuklara dedim boşaltma yerimiz oyuncak kutusu. Transferler daha bitmedi. Hem oynuyoruz hem ortalığı topluyoruz.. Bu hızla tabiki bitmiyor işler. Yemeğim de var artık. Eşimide pazara yolladım. Az işim kaldı sayılır. Ben bitireceğim kararlıyım bu konuda

Tebrik ederim canim.. darisi basima Rabbim gucumuzu artirsin:)
O hem oyun hem is olayini biz de cok kullandik iki taraf da memnun.
Kocam sagolsun ben siler supururum dedi bende bin zahmet tozlari alirim :))
Yemegi de dusunme aksam hastaneden donunce biseler atistiririz dedi rahatladim biraz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…