Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
sabah 8 akşam 8 çalışıyorum işe gelmek için 6:50de kalkıyorum eve geldiğimde saat 9 oluyor ve yemek yapmak o kadar çok zor oluyor ki yediğimzde artık saat 10 oluyor. ve diğer işleri hiç söylemiyorum bile :'( :KK17:

zormuş((( Ben de akşam 19.00 19.30 arası evde oluyorum yemek buşalık ve lazımsa temizlik derken 21.00 21.30 yorulmuş oluyorum ve ya tv karşısında uyuklar oluyorum ya da zaten uyuyorum

Evi dip bucak temizlemem lazım ama çocuklar bi dakika durmuyor:KK12:
Esin falan bakmaz mi cocuklara 1-2 saat o_O
zormuş((( Ben de akşam 19.00 19.30 arası evde oluyorum yemek buşalık ve lazımsa temizlik derken 21.00 21.30 yorulmuş oluyorum ve ya tv karşısında uyuklar oluyorum ya da zaten uyuyorum
Herkes icin hayat zor vallao_Oben bazen keske calishsaydim diyorum sonra biraz dusununce evde bile ev islerine yetisemiyorum bi de calishsam halim harap olurdu diyorum:eek:

Herkes icin hayat zor vallao_Oben bazen keske calishsaydim diyorum sonra biraz dusununce evde bile ev islerine yetisemiyorum bi de calishsam halim harap olurdu diyorum:eek:

İlk başlarda inanılmaz zor. Ben ve ablam varız sadece. O benden geç geliyor ben genelde markete de gidiyorum. Alışveriş, zaten ağır alamıyorum doğal olarak bazen iki tur yapıyorum. Ama zamanda rutin hayat bu oluyor ve diğer alternatif düşünemiyorsun. Hayat bu yapacak bir şey yok.

Aynen bende öyle düşünüyorum.bütün bu yorgunluğun üstüne ćalışmak valla zor

İlk başlarda inanılmaz zor. Ben ve ablam varız sadece. O benden geç geliyor ben genelde markete de gidiyorum. Alışveriş, zaten ağır alamıyorum doğal olarak bazen iki tur yapıyorum. Ama zamanda rutin hayat bu oluyor ve diğer alternatif düşünemiyorsun. Hayat bu yapacak bir şey yok.
Eminim oyledir
Annem de yillardir calisan birisi her ne kadar cok yorulsa da evde de oturamiyor
Aynen bende öyle düşünüyorum.bütün bu yorgunluğun üstüne ćalışmak valla zor
Canim yasin kac?

sabah 8 akşam 8 çalışıyorum işe gelmek için 6:50de kalkıyorum eve geldiğimde saat 9 oluyor ve yemek yapmak o kadar çok zor oluyor ki yediğimzde artık saat 10 oluyor. ve diğer işleri hiç söylemiyorum bile :'( :KK17:
Oyyy Allahım yardımcın olsun canımmmm planlı çalışman lazım o zaman yoksa işler alıp başını gidiyor
Evde bir bebe olaydı teyze meyze duymazdın:) :)
İnşallah hâyırlısıyla oda olurrr :)
Allah yardimciniz olsun canimo_O

Gulme kiz valla ciddiyim:KK45:

Ellerine saglik canim gule gule kirletin:KK56:
Ben de iki gundur oglen 1e kadar islerimi bitiriyorum:KK28:

Allah kolaylik versin canim:eek:cumartesi pazarin var mi bari:eek:

Ahhahaaha ablam peki eşimi nasıl duyayım birde ben kulağıma bişey koyunca rahatsız oluyorum mecbur çekiyorum :lülülü:

Kizlar masallah ne cok konusmussunuz be .Annemlerdeyim is filan yaptigim yok bi kac gun sonra kayinvalidemlere gecicem tatilde ordayim
Cocuklara okullar tatil
Bana da ev isleri tatill:deli:
Nasilsin canim hosgeldin:KK68:
Ben de tatilde kvye gitmek istiyorum evde tutamam cocuklari:KK35:biraz da babaanneleri ve dedeleriyle oynasinlar dimi:KK53:

Akşamdan bırakmasan aslında azerib.ben alışkanlık yaptım akşam muhakkak yıkarım. Yoksa elim ayağına karışır.hem oğlum hem eşim öğlen yemeğine geliyorlar.bizde karnemizi aldık.gitmeden sobayı yaktım..Tavuk haşladım.okuldan geldikten sonra evi süpürüp sil.kahvaltı bulaşık.tavuğa da çorba yaptım.biraz elim hızlıdır benim
Aynen ablam diye demiyorum cok hizlidir masallah

X