Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Allah kolaylik versin canim yabazi yaslilar hemen tatli dille yola gelir de bazilari aksine tersleye de bilir. Geline oyle diyosa uslubu belli diye dusunuyorum
Kiraci misiniz canim?

Allah kolaylik versin canim yabazi yaslilar hemen tatli dille yola gelir de bazilari aksine tersleye de bilir. Geline oyle diyosa uslubu belli diye dusunuyorum
Kiraci misiniz canim?
evet kiracıyız ilk buraya gelin geldiğim için belkide evimi seviyorum rahat ferah bir ev istanbulda biraz evler küçük hele mutfaklar avuç kadar
gece 3' de teyzem maşallah görüntülü görüşüyordu kızıyla falan
taşınırken teyze herkese bağırıyordu hiç bakmadım görmedim ama sesi bütün apartmanı inletiyordu dedeminde hiç sesini duymadım beyim görmüş bir kere

O degil de kizi evli degil mi kocasi nerde bu kadinin ki gecenin 3de anneyle goruntulu konusuyoanasinin kizi herhal
Kadin kiraci mi peki?

Kulakları duymuyor demek ki o yüzden bağırıyor olabilir

Akşamdan bırakmasan aslında azerib.ben alışkanlık yaptım akşam muhakkak yıkarım. Yoksa elim ayağına karışır.hem oğlum hem eşim öğlen yemeğine geliyorlar.bizde karnemizi aldık.gitmeden sobayı yaktım..Tavuk haşladım.okuldan geldikten sonra evi süpürüp sil.kahvaltı bulaşık.tavuğa da çorba yaptım.biraz elim hızlıdır benim

O zaman kulak tikacindan baska care yok canimnetden baktim 5-6 lira mi ne
Hahahahah hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versinnnnn
Heee - 20, - 30 da markete zor gidip geliyorum ellerimi hissetmez oluyorum

Oyyyy Allahım kolaylıklar ihsân eylesiiiinnn

Kulakları duymuyor demek ki o yüzden bağırıyor olabilir
Ya sesi çok gür maşallah teyzemizin eee birde dediğin gibi duymayıp ekstra bağırıyorsa tabi olan bana oluyor

Evde bir bebe olaydı teyze meyze duymazdın:) :)

Yani de bu sene doğalgaz 'a geçti bina daha 2 fatura geldi onu da önceden kalan kömürleri satıp öyle ödediler bu aydan sonra bakıcaz artık, çok da ısınmıyor ev patik ceket geziyoruz ev de
Allah yardimciniz olsun canim
Gulme kiz valla ciddiyim
yapılanlar
odalar tolandi
odalar mutfak çekildi
yerler silindi
lavabo yıkandı çamaşır atıldı makinaya
yapilacaklar
yemek yapılacak çocuklar yedirildi mutfağın tezgah toplanacak bu kadar
Ellerine saglik canim gule gule kirletin
Ben de iki gundur oglen 1e kadar islerimi bitiriyorum
Allah kolaylik versin canimcumartesi pazarin var mi bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…