Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ben uykusuzluktan kafayı kaldıramıyorum yan komşum 70 yaşlarında bir teyze imiş sürekli konuşuyor gece gündüz bende uyuyamadım bizim yatak odası ile onların salonu birleşik göremiyorum ki rica edeyim söyleyeyim ve burada ses yalıtımı denen bir şey yok :uykucu:
Aslında bugün buzdolabını komple temizlemem gerekiyor komşum bende yer yok diyip etlerini benim dolaba koydu kanı akmış baya berbat buzluğum :temizlik:

:KK200:
Buraya sabah yürüyüşümüzden bir kaç resim bırakıyorum bol bol enerji versin diye:KK200:
00AACD59-FE02-41DD-A716-E5734BF92DB8.jpeg
E02EB6A0-5560-4A18-A973-A653856A65EB.jpeg
57AFB6DF-DF79-4B3B-BD29-72824F53A84C.jpeg
3A92F269-1D7F-4240-9593-8EB18596B536.jpeg

Oh oh ne güzel bizim bura karlı buzlu hava kapalı:KK43: ora neresi canım İstanbul mu?
evet canım istanbul beylikdüzü marina sahili
burada sadece kuru soğuk var yani öyleymiş ben üşümediğim için bilmiyorum bana normal geliyor:-)
sizin orası neresi peki canım
ne güzellll bende karı çok özledim buraya yağıyor ama gözle zor görürsün yaniiii:-)

evet canım istanbul beylikdüzü marina sahili
burada sadece kuru soğuk var yani öyleymiş ben üşümediğim için bilmiyorum bana normal geliyor:-)
sizin orası neresi peki canım
ne güzellll bende karı çok özledim buraya yağıyor ama gözle zor görürsün yaniiii:-)
Sivas canım, soğuğun karın göbeği :)

Ben uykusuzluktan kafayı kaldıramıyorum yan komşum 70 yaşlarında bir teyze imiş sürekli konuşuyor gece gündüz bende uyuyamadım bizim yatak odası ile onların salonu birleşik göremiyorum ki rica edeyim söyleyeyim ve burada ses yalıtımı denen bir şey yok :uykucu:
Aslında bugün buzdolabını komple temizlemem gerekiyor komşum bende yer yok diyip etlerini benim dolaba koydu kanı akmış baya berbat buzluğum :temizlik:
Yaw benim bildigim yaslilar tavuk gibi erken uyur:KK53: sizinkini ici genc demek ki:KK70:git kapisini cal guzel guzel anlat:KK53:
:KK200:
Buraya sabah yürüyüşümüzden bir kaç resim bırakıyorum bol bol enerji versin diye:KK200:
Eki Görüntüle 2226430 Eki Görüntüle 2226431 Eki Görüntüle 2226429 Eki Görüntüle 2226428
:rolleyes:kis deyil de ilk bahar sanki:KK68:bizim burasi kapali:KK35:
Kolaymı azerin. Çocuklarımız var.sende 4 tane var dimi.bulaşık çıkmazmı. Hemde nasîl çıkıyo.bende bulaşıģa bakıp bazen bu evde ordu yaşıyor diyorum heralde.oda hemen yıkarım bekletmemde
Benim aksamdan kaliyo maalesef bulasik:olamaz:aksam oglanlar uyuyunca miyisiyorum:olamaz:
Evet canim benim 4 tane:KK53:
bn başladım işlere ama çok yavaş ilerliyen bugün bir halsizkik var
Oluyo bazen bana da kolum kalkmiyo sanki:KK51:
Bugün karne günüydü karne almaya gittik, şimdi kahvemi içiyorum bir yandan kk'ya bakıyorum, kahvem bitince işlerime bakıcam inşallah
Sen neler yaptın neler yapıyorsun neler yapıcan :)
Okula giderken kucugu nereye biraktin canimo_O
Yok ben dağıttım mı hakkını veririm hiç acımam :KK70:
Toplarken de hakkini veriyosan sorun yok:KK70:

Yaw benim bildigim yaslilar tavuk gibi erken uyur:KK53: sizinkini ici genc demek ki:KK70:git kapisini cal guzel guzel anlat:KK53:

:rolleyes:kis deyil de ilk bahar sanki:KK68:bizim burasi kapali:KK35:

ay ablacım hiç sorma 1 buçuk ay falan oldu taşınalı benim uykum falan kalmadı
birde gelinini arıyor ona kızıyor oğlum gelince yap taze taze yesin vs gibisinden kızını arıyor güzel kızımm:KK53:
beyime bugün dedim tatlı vs bir ikram götürsem rica etsem diye bence kendini boşuna yorarsın hemde sonra yine gürültü yapıyorlar diye sen daha çok sinir olursun dedi
neden dedim televizyon sesi geliyor televizyonlu odada oturuyorlar demek ki dedi ama ben yinede şanşımı deneyeyim diyorum çünkü diğer odalara gidip uyusam orada da gürültü var diğer komşumuz çok fena her gün kavga ediyor eşiyle hep bir bağırış kavga bazen adamıın eşyalarını apartmana sokağa fırlatıyor kapıdan pencereden o derece bizim apartman biraz fıkradan fırlamış gibi :rolleyes:
evimden çok memnunum oysa tam aksine :-)

evet burada yalancı güneş olur hep ama soğuktur hep :21:

X