Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
İyi aksamlar kizlar
Bu gun sabahdan beri sular kesİkdi sadece ortaligi topladimaksam 7 gibi geldi su 2 makine camasir yikandi bulasiklar yikandi wc lavaboyu ovdum bi de supurge actim.simdi de oglanlari uyutuyorumonlar uyuyunca kalkip yemek yapicam yarina bizim burda firtina nedeniyle 2 gun tatil ilan edildi cocuklar 4 gun evde

Onlar 15 tatile girmiyor mu

Gunaydinlar efem
Erken kalktik yinecumbur cemaat
Cocuklara krep yaptim yediler
Ben cay ictim
Yataklari topladim
Makineye camasir attim
Aksam uyumadan yemegimi de yapmistim ohhh

Yapmam gerekenler
  • Kuruyan camasirlar katlanacak
  • Bulasik makinesi bosaltilip doldurulacak
  • Camasir asilacak
  • Salona supurge acilacak

Amin, cümlemizinkini. Sen o kadar çocuğu nasıl uyutuyorsun? Ben 2taneyi uyutamıyorum bazen
Atiyorum yataklarina yastik savasi yapmaya baslayib beni cildirtinca da bi kukruyorum ve mutlu son
Azeri olduğunu biliyordum da Türkiyedesin sanıyordum. :)

Benim zaten sadece büyük oğlum okula gidiyor başka okula giden yok. Gerçi en çok sesi de o çıkarıyor
Yok canim Azerbaycandayim
Bi tek benim kiz oyle saniyodum yaoglanlari da kendine benzetti
Bu sefer ben ama daha yataktan çıkamadım bebek sallıyorum :)
Gunaydin canim
Gece yine uyumadiniz mi

Nolucak bu cocuklarin uyku duzenibenim ucuzlerden 1nin dogdugundan beri uykusu sorunlu 3 yaslari bitecek ama hala sorunlusabahin 6da uyanir 1 saat yatakta onu yakalayip yataga atmakla geciyo sonra bakiyorum uyicak gibi degil mecbur kalkiyoruz
Bizimkinin gece uyuması sorunlu daha çok, çok zor ve geç uyuyor
Büyüklerde öyle maalesef

Bizimkinin gece uyuması sorunlu daha çok, çok zor ve geç uyuyor
Büyüklerde öyle maalesef
Benim oglanlar daha onceleri gece 3te yatarlardi bebek sallamakdan baxaklarimiz kopardi esimleAllah yardimcin olsun canim
Merhaba kızlar işler hiç bitmiyo değilmi. Benimde 2 çocuk var biri 10 biri 4 yaşında.akşama kadar derle toparla yedir içir. Akşam tabanlarım sızlıyo valla. Napcaz biz bu ev işlerini
Merhaba canim hosgeldin aramiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…