- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.901
Onlar 15 tatile girmiyor muİyi aksamlar kizlar
Bu gun sabahdan beri sular kesİkdi sadece ortaligi topladimaksam 7 gibi geldi su 2 makine camasir yikandi bulasiklar yikandi wc lavaboyu ovdum bi de supurge actim.simdi de oglanlari uyutuyorum onlar uyuyunca kalkip yemek yapicam yarina bizim burda firtina nedeniyle 2 gun tatil ilan edildi cocuklar 4 gun evde
Yapa bildin mi islerinibende burdayım kalvahalti yapalım çocuklarla işlerime baslicam
Allah bagislasin2 tane: 3.5 yaş ve 2 yaş
Ne tatili canim?ay sonu 1 haftalik tatilimiz var sadeceOnlar 15 tatile girmiyor mu
Sen Türkiyede değil misin? Yarıyıl tatiline giriliyor ya.Ne tatili canim?ay sonu 1 haftalik tatilimiz var sadece
Yok canim ben azeriyim Azerbaycanda yasiyorumSen Türkiyede değil misin? Yarıyıl tatiline giriliyor ya.
Amin, cümlemizinkini. Sen o kadar çocuğu nasıl uyutuyorsun? Ben 2taneyi uyutamıyorum bazenYapa bildin mi islerini
Allah bagislasin
Ahahaha evde şenlik olacak desene. Herkes evdeSen Türkiyede değil misin? Yarıyıl tatiline giriliyor ya.
Azeri olduğunu biliyordum da Türkiyedesin sanıyordum. :)Yok canim ben azeriyim Azerbaycanda yasiyorum
Benim zaten sadece büyük oğlum okula gidiyor başka okula giden yok. Gerçi en çok sesi de o çıkarıyorAhahaha evde şenlik olacak desene. Herkes evdeeğlenceli
Bu sefer ben ama daha yataktan çıkamadım bebek sallıyorum :)Gunaydin bu arada kizceler
Kimler var erken kalkan
Bunu dün yazmışsın pardonBu sefer ben ama daha yataktan çıkamadım bebek sallıyorum :)
Atiyorum yataklarina yastik savasi yapmaya baslayib beni cildirtinca da bi kukruyorum ve mutlu sonAmin, cümlemizinkini. Sen o kadar çocuğu nasıl uyutuyorsun? Ben 2taneyi uyutamıyorum bazen
Yok canim AzerbaycandayimAzeri olduğunu biliyordum da Türkiyedesin sanıyordum. :)
Benim zaten sadece büyük oğlum okula gidiyor başka okula giden yok. Gerçi en çok sesi de o çıkarıyor
Gunaydin canimBu sefer ben ama daha yataktan çıkamadım bebek sallıyorum :)
Aynen :)Gunaydin canim
Gece yine uyumadiniz mi
Nolucak bu cocuklarin uyku duzeniAynen :)
Bizimkinin gece uyuması sorunlu daha çok, çok zor ve geç uyuyorNolucak bu cocuklarin uyku duzenibenim ucuzlerden 1nin dogdugundan beri uykusu sorunlu 3 yaslari bitecek ama hala sorunlu sabahin 6da uyanir 1 saat yatakta onu yakalayip yataga atmakla geciyo sonra bakiyorum uyicak gibi degil mecbur kalkiyoruz
Benim oglanlar daha onceleri gece 3te yatarlardi bebek sallamakdan baxaklarimiz kopardi esimleBizimkinin gece uyuması sorunlu daha çok, çok zor ve geç uyuyor
Büyüklerde öyle maalesef
Merhaba canim hosgeldin aramizaMerhaba kızlar işler hiç bitmiyo değilmi. Benimde 2 çocuk var biri 10 biri 4 yaşında.akşama kadar derle toparla yedir içir. Akşam tabanlarım sızlıyo valla. Napcaz biz bu ev işlerini